Cum îl cucerim pe Săgetător

Sagetator

Cum îi cucerim pe Săgetător? Ascultaţi-i şi puneţi-le întrebări, solicitându-le inteligenţa şi spiritualitatea, pentru că ei refuză să se întreţină cu oameni care nu au ce să le spună.
Prima întâlnire daţi-le-o în aer liber (un picnic, o partidă de tenis, o partidă de călărie, o excursie în munţi, etc.), dar ţinând cont de rezistenţa lor.
Aveţi grijă să puteţi ţine pasul cu ei. În privinţa actului erotic sunt foarte deschişi şi liberi. Gata oricând a-ţi fi prieteni, nu se ştie când vor depăşi limitele amiciţiei, propunând pe neaşteptate, o partidă de sex.

Citeste articolul complet »

Potenţial erotic la bărbatul Rac

Rac
Potenţial erotic la bărbatul Rac

Bărbatul Rac are nevoie de continuă încurajare, situaţie în care poate deveni un amant minunat. Îi place să dea lecţii de sex, plăcându-i să-şi conducă partenera pas cu pas într-o viaţă sexuală complexă, explicându-i ce şi de ce trebuie să facă.
Este răbdător şi pasional, o combinaţie destul de reuşită pentru oricare dintre zodii. De la prima propunere făcută în şoaptă, intuieşte drumul pe care urmează să-l facă, ca pe o călătorie cu o staţie de sosire deosebit de plăcută.
În relaţiile cu el trebuie evitat vulgarul, ordinarul şi trebuie avut în vedere că el îşi idealizează partenera, iar excesul de orice gen, chiar excitant, poate îngropa perspectiva unei legături trainice.
Cu timpul devine mai realist, acceptând situaţii chiar şocante, dar, fiind supersensibil, poate oferi surprize neplăcute.
Uvertura lui este sigură, dorind, în primul rând, satisfacţia şi fericirea femeii de lângă el, dar şi pe a sa. Bărbatul Rac se adaptează sufleteşte uşor oricărui gen de parteneră, ca un adevărat artist al dragostei. Începutul unui act sexual cu el este aproape întotdeauna în afara patului, culcându-şi partenera eventual pe o masă şi abordând un contact subtil şi complex şi abia când intuieşte că femeia este în pragul punctului cuminant, o va transporta în pat.
Are [...]

Citeste articolul complet »

Potenţial erotic la bărbatul Gemeni

Gemenii
Potenţial erotic la bărbatul Gemeni

Bărbatul Gemeni nu este obositor sau sentimental, putând fi în acelaşi timp participant şi spectator. Ştie să aducă femeia în orice stare, ştie cum să declanşeze anumite reacţii, are ceea ce psihologii numesc “apercepţie”.
Îşi satisface curiozitatea controlându-şi actul sexual, studiindu-şi reacţiile.
Nu suportă întunericul, plăcându-i lumina şi oglinzile, dar şi filmele pornografice. Se excită greu şi, de aceea, preferă preambulul lung, actul în sine fiind scurt şi sălbatic. Mediul în care iubeşte nu contează, de cele mai multe ori neţinând cont de parteneră, interesându-l doar satisfacerea unei curiozităţi.
Fiind un amant rafinat, numai puţine femei observă acest lucru. Ştie să spună unei femei exact ceea ce ea doreşte să audă. Creează o atmosferă romantică şi, deşi este convingător, nu trebuie să ai încredere oarbă în sinceritatea lui.
Bărbatul Gemeni prezintă tendinţe spre bisexualitate şi sadism.

Citeste articolul complet »

Viaţa erotică la femeia Gemeni

Gemenii
Viaţa erotică la femeia Gemeni

Femeia Gemeni nu are nevoie de prea mult decor, mulţumindu-se şi cu bancheta maşinii. În schimb nu-i place să fie zorită, situaţie în care poate deveni rece ca gheaţa. Îi place totul, de la romantism până la lascivitate, partenerului dăruindu-i toată pasiunea.
Iubitul care vrea să o farmece, trebuie să ştie că ea caută idealul, relaţia sa trebuie să fie ceva universal, în care să se însumeze aspectul fizic, psihic, practic şi romantic, motiv pentru care, de cele mai multe ori, ea face începutul unei relaţii.
Se înflăcărează mai mult din curiozitate şi nu se ruşinează niciodată de comportamentul ei. Este mereu în căutarea satisfacţiei, făcând cu plăcere două lucruri deodată, ideile sale bazându-se pe fantezie.
Astfel, va practica actul sexul mai mult decât celelalte femei, alunecând uşor spre bisexualitate. În relaţiile cu bărbaţii, are uşoare tendinţe spre sadism, în căutarea propriei plăceri, putând fi atrasă spre fetişism.
Femeia Gemeni poate fi atrasă şi de mirosuri, dar se va excita fizic şi nu sentimental, curiozitatea şi nu perversitatea constituind motivul comportamentului ei. Iubeşte acţiunile şi lucrurile erotice şi dovedeşte multă fantezie în folosirea lor.

Citeste articolul complet »

O atmosferă perfectă pentru preludiul unei nopţi deosebite

Dragoste&Sex
O atmosferă perfectă pentru preludiul unei nopţi deosebite

Te-ai hotărât. În seara asta îi vei face partenerului tău de viaţă o surpriză la care şi el poate, nemărturisit, se gândeşte de ceva vreme. Adio filme siropoase şi meciuri plictisitoare pentru că de data asta tu vrei să fii vedeta serii (care va deveni, cu siguranţă, una de neuitat).
Un strop de imaginaţie, un strop de curaj şi poţi porni oricând primul punct al “gata de atac”, telefonul. Sună-l şi, cu vocea ta cea mai catifelată (faci şi câteva exerciţii “de încălzire” a vocii înainte), întreabă-l dacă nu poate ajunge mai devreme acasă, pentru că i-ai pregătit o surpriză. Urmează pregătirile, mici nimicuri care, folosite cu inteligenţă, vor crea atmosfera perfectă pentru preludiul unei nopţi deosebite.
Întotdeauna “vocea” preferată a cuplului are un impact miraculos asupra sa. Tot ce trebuie să faci e să ai grijă ca, în momentul în care partenerul intră pe uşă, să se audă muzica sa preferată. Nu e de lepădat nici senzualitatea muzicii lui Sade. Trage puţin cu ochiul în cartea “Tot ce ai vrut să ştii despre sex”, a doctorului David Reuben, pentru ceva inspiraţie în plus.

“Intrarea” ta în scenă trebuie să aibă un impact cu totul năucitor. Un gel de corp revigorant, o lenjerie [...]

Citeste articolul complet »

Caracterul femeii după culoarea ochilor ei

Beauty
Caracterul femeii după culoarea ochilor ei

Ochii sunt principala armă a femeii. Frumuseţea şi misterul lor, strălucirea şi încăpăţânarea lor îi fac pe bărbaţi  să fie atraşi de stăpâna lor.
Privind-o în ochi poţi să-i afli nu doar caracterul dar şi temperamentul ei. Japonezii consideră că, în ochii omului este scris nu doar caracterul lui, ci şi trecutul. viitorul şi prezentul lui. Există o menţionare japoneză veche, despre femeile la care pupila nu atinge pleoapa inferioară, cum că sunt, de regulă, mai agresive, mai rezistente şi mai irascibile.
Ochii alungiţi cu pleoapa lată, adică un pic ridicaţi către tâmple, vorbesc despre situaţia materială foarte bună pe care o vor avea aceste femei. Această formă a ochilor garantează o bătrâneţe fericită şi sănătoasă. Ochii mici cu gene rare vorbesc despre viclenia, lăcomia acelei care le are. Aceste femei sunt descurcăreţe şi trăiesc după propriile reguli. Japonezii consideră că la întâlnirea cu acest tip de femeie trebuie să fim foarte precauţi.
Femeile cu ochii mari, apropiindu-se de ochi rotunzi, clari şi strălucitori, acestea sunt norocoasele, pe care le aşteaptă o viaţă uimitoare, plină de evenimente. În faţa lor se vor deschide multe orizonturi, şi ele vor vedea în faţa lor numai perspective strălucitoare. În viaţă acestor femei li se va da [...]

Citeste articolul complet »