O atmosferă perfectă pentru preludiul unei nopţi deosebite

Dragoste&Sex Trimite prin YM

Te-ai hotărât. În seara asta îi vei face partenerului tău de viaţă o surpriză la care şi el poate, nemărturisit, se gândeşte de ceva vreme. Adio filme siropoase şi meciuri plictisitoare pentru că de data asta tu vrei să fii vedeta serii (care va deveni, cu siguranţă, una de neuitat).

Un strop de imaginaţie, un strop de curaj şi poţi porni oricând primul punct al “gata de atac”, telefonul. Sună-l şi, cu vocea ta cea mai catifelată (faci şi câteva exerciţii “de încălzire” a vocii înainte), întreabă-l dacă nu poate ajunge mai devreme acasă, pentru că i-ai pregătit o surpriză. Urmează pregătirile, mici nimicuri care, folosite cu inteligenţă, vor crea atmosfera perfectă pentru preludiul unei nopţi deosebite.

Întotdeauna “vocea” preferată a cuplului are un impact miraculos asupra sa. Tot ce trebuie să faci e să ai grijă ca, în momentul în care partenerul intră pe uşă, să se audă muzica sa preferată. Nu e de lepădat nici senzualitatea muzicii lui Sade. Trage puţin cu ochiul în cartea “Tot ce ai vrut să ştii despre sex”, a doctorului David Reuben, pentru ceva inspiraţie în plus.

11-522x333 O atmosferă perfectă pentru preludiul unei nopţi deosebite

“Intrarea” ta în scenă trebuie să aibă un impact cu totul năucitor. Un gel de corp revigorant, o lenjerie intimă fină şi el îţi va da cu siguranţă nota 10. Dacă până acum nu a înţeles ce e cu aerul tău misterios, în momentul în care halatul se deschide ca din întâmplare, nu mai are nici o şansă… Momentul sărutului de bun-venit va fi picătura ce va umple paharul; îl vei învălui cu mirosul parfumului care ştii că nu dă niciodată greş.

Cu câteva minute înainte de sosirea sa, pregăteşte o baie “ca la carte”, cu inimioare de diferite arome (trandafir, mosc, vanilie) şi spumă de baie. Dacă partenerul tău este un maseur fără pereche, e obligatoriu să ai la îndemână şi un ulei de masaj. Ai grijă, nu staţi prea mult în baie: apa caldă dă somnolenţă şi apoi rişti să se ardă de tot lumânărelele parfumate pe care le-ai lăsat în dormitor, “scena” următoare a surprizei tale (dacă ţi se pare prea ameţitor mirosul lumânărilor aromate, ia un bec de 30 - 40 W, eventual colorat, şi montează-l în veioză).

Nu exagera cu parfumarea lenjeriei de pat. Important e să fie proaspătă şi să se asorteze acestui decor aparte.

Şi, pentru că deja ai provocat un eveniment, nu poate să lipsească tradiţionala sticlă de şampanie. Pentru că scopul tău nu e acela de a consuma un vin tare, ce are ca efect sosirea imediată a lui Moş Ene, elege o sticlă de şampanie, cu arome de fructe şi cu o concentraţie de alcool minimă (aptoximativ 8 %).

Deşi nimic nu se compară cu o mângâiere drăgăstoasă, încearcă efectele pe care le are plimbarea lină a unei pene pe pielea partenerului tău.

Nu ţii neapărat să rămâi însărcinată aşa că nu uita de accesoriile principale ale acestei seri - mijloacele contraceptive. Acestea sunt numai câteva dintre trucurile aflate la îndemâna oricui pentru reuşita unei nopţi mai… exotice. Vei reuşi să îţi laşi partenerul şah-mat.

În alegerea muzicii, optează pentru ceva în care să iei în calcul personalitatea partenerului:

 • tipul sofisticat şi snob, jazz sau un Best of Leonard Cohen
 • tipul romantic şi sensibil, un Best of Celine Dion, Michael Bolton, ABBA
 • rockerul iremediabil, o selecţie de balade rock, evident sau, dacă îi împărtăşeşti sincer gusturile, cel mai recent album al formaţiei preferate.

Cât despre parfumul care te pune cel mai bine în valoare, experţii (şi ei bărbaţi) sunt de părere că ar trebui să optezi pentru unul sau altul în funcţie de zodia ta.

John Oakes, în “Cartea parfumurilor” sfătuieşte Berbecul să apeleze la parfumuri care se afirmă cu tărie: Poeme (Lancome); Taurul ar trebui să încerce Fendi sau Roma (Laura Biagiotti), Amarige (Givenchy); Gemenii apelează la Tendre Poison (Dior); Racul se parfumează cu semiperversul Opium (Yves Saint Laurent) sau cu elegantul Kenzo; un Leu care se respectă poartă Coco (Chanel) ori Knowing (Lauder); Fecioarei nu îi rezistă nimeni când încearcă Parfum d’ete (Kenzo); Estee (Lauder) şi Amarige (Givenchy) sunt arme fără pereche ale Balanţei; pe Scorpion nu îl pune nimeni în umbră graţie misteriosului Magie Noire (Lancome) şi înflăcăratului Obsession (Calvin Klein); Săgetătorul ar trebui să încerce farmecele No. 19 (Chanel) ori ale lui Deci Della (Nina Ricci); la femeile Capricorn trebuie să se fi gândit Coco Chanel când a lansat celebrul No. 5; Vărsătorul trebuie să evite parfumurile dulci şi să apeleze la Pleasures (Estee Lauder) ori Escape (Calvin Klein); cel mai bine se simt Peştii învăluiţi de Mitsouko sau Samsara (Guerlain).

Mai citiţi...

 • Striptease în condiţii casnice
  Cum se face striptease în condiţii casnice? Pentru început alege o muzică potrivită, aceasta va reprezenta 30 % din reuşită. Printre altele, la alegerea piesei trebuie să fii atentă să te opreşti asupra celei care te
 • Viaţa erotică la femeia Rac
  Femeia Rac reacţionează şi prinde repede semnalele erotice, dar nu va face niciodată primul pas. Este prea timidă şi-i este frică de o eventuală critică sau eşec, trebuind să fie încurajată subtil şi discret până
 • Femeia CAPRICORN
  La femeia Capricorn în sentimentele ei domneşte ordinea. Deşi pasională nu are destul curaj să-şi declare intenţiile, de aceea trebuie sedusă. Foarte precaută şi retrasă, dacă va căpăta încredere în partener îşi va schimba comportarea,

2 comentarii pentru "O atmosferă perfectă pentru preludiul unei nopţi deosebite"

 1. buburuza22 Noiembrie 25th, 2008, 12:53

  ce chestie, dupa zodie sunt leu si parfumul preferat este Coco de la Chanel, dar niciodata nu m-am gandit ca este parfumul caracteristic pentru zodia mea. :)
  felicitari pentru articol.

  [Răspunde]

 2. buburuza22 Noiembrie 25th, 2008, 12:54

  … deci ar trebui sa il dau jos pe iubi… :D

  [Răspunde]

Ai o întrebare/comentariu?

Dacă vrei să discuţi mai multe, intră pe forum!