Zodia SCORPION

Zodia SCORPION
Constelaţia Scorpionului este dominată de gigantica Antares (cu diametrul de 300 de ori mai mare ca al Soarelui). Stăpâneşte Marte, secondat de Soare şi de Venus.
Planeta dominantă insuflă curajul temerar şi agresivitatea; Venus - planeta logicii şi voluptăţii, generosul Soare - steaua ce dă energia, forţa psihică şi vitalitatea care îmblânzesc natura zodiei.
Scorpionul este element acvatic. Fiinţele acestei zodii se simt bine pe malul apei, unde este recomandabil să se retragă pentru odihnă, proiectul unei afaceri, ori meditaţie, fiindcă apa le dă curaj şi le inspiră.
„Dacă nu aş cunoaşte nici un om din Scorpion aş trece sub tăcere natura fatală a acestei ursite ce stă sub imperiul maleficei Antares, dar am avut prilejul să cunosc mulţi oameni din Scorpion care m-au surprins prin curajul şi optimismul ce le pun într-o luptă cu puţini sorţi de izbândă. Viaţa lor este plină de evenimente surpriză, triste, chiar dramatice. Aceste făpturi nu acceptă compromisul. Ştiind ce vor, se manifestă deschis fără ocolişuri. în [...]

Citeste articolul complet »

Femeia SCORPION

S-ar putea scrie o carte despre cum se poartă, cum se mişcă, cum vorbeşte sau cum arată o femeie - Scorpion care vrea să cucerească un bărbat. Doar un bărbat lipsit de libidou poate să i se împotrivească, pentru că în ea tânjeşte dorinţa plăcerii şi când întâlneşte un bărbat atractiv va şti exact cum să-l înnebunească pentru ca el să nu mai dorescă o altă femeie, situaţie în care bărbatul va afla ce simte un iepure hipnotizat de o cobră.
Nu acceptă zgârcenia şi va părăsi repede bărbatul care nu-i oferă hotelul de lux, trenul clasa I şi orice altă extravaganţă dorită. Este fascinantă, excesivă, chiar obositoare, dar nu te vei plictisi cu ea, fiind dominată şi pătimaşă.
Dă impresia că depinde sexual de bărbat, ceea ce o face irezistibilă, puţini putând ajunge la adâncimile ei erotice. Fiind pretenţioasă la pat (puţini bărbaţi reuşesc să o satisfacă), nu are răbdare pentru cei ce nu corespund şi sunt înşelători. Şi nu face dragoste din altruism, ci numai spre propria-i satisfacţie.
Are un cap perfect, o intuiţie extraordinară, este foarte critică şi îşi ţine partenerul sau prietenii sub observaţie până când ei vor reuşi să joace un rol cu adevărat important în viaţa sa, [...]

Citeste articolul complet »

Potential erotic la femeia SCORPION

Nopţile cu ea sunt grele, cerând o cât mai judicioasă dozare a forţelor, ea putând fi denumită şi “zeiţa erosului”. Este atât de uşor de excitat, încât poate ajunge la orgasm prin simple discuţii despre sex.
Pentru ea orice noapte trebuie să rămână de neuitat, indiferent de experienţa partenerului, şi grija ei va fi în permanenţă ca acesta să simtă actul cu aceeaşi intensitate. Ea nu poate fi domolită cu tehnică şi nici o carte nu va reuşi să o convingă că actul sexual este un exerciţiu yoga.
Mai bine îşi va petrece noaptea cu un amant nu prea grozav decât să citească o carte. Atunci când se excită, îi place să arate acest lucru, considerând totuşi actul sexual mai important decât erotica şi chiar dacă este o doamnă, în pat va fi o curtezană şi va savura actul sexual în totalitate până la orgasm, controlând întreaga derulare şi sprijinindu-şi permanent amantul în menţinerea potenţei.
Focul aprins se stinge greu, iar ea nu va face nimic ca să-l potolească. Firea aprinsă şi de multe ori necontrolabilă o poate face să alunece spre lesbianism, în care va fi “bărbatul”. În relaţia sexuală, indiferent de natura acesteia, nu va accepta un alt rol.

Citeste articolul complet »

Bărbatul SCORPION

Pătimaş, emotiv şi nesocotit, este dominat de organele sexuale şi de satisfacerea propriilor dorinţe. Nu-i pasă de urmări, chiar dacă va fi numit Don Juan, neacceptând nici o părere în domeniul relaţiilor sexuale. În el se unesc şarmul şi tăria de caracter, atrăgând oamenii ca un magnet, iar pentru o femeie devine periculos, deoarece sexualitatea sa poate exploda în orice moment, necunoscând cuvântul “abstinenţă”.
Cine vrea să cocheteze cu el fără urmări nu şi-a găsit omul, aceasta putând duce numai la culmi de patimi sau pierzanie. O femeie care este dorită de Scorpion are motive să se bucure, dar să se şi înspăimânte, într-un joc de dragoste el devenind focos, excitându-şi partenera prin orice mijloace şi neiertând vreo umilinţă sau refuz. Devine uşor certăreţ sau agresiv, ceea ce îi aduce mulţi duşmani. Într-un conflict este încăpăţânat, urâcios şi poartă pică, jucând totul pe o carte.
Modul său de viaţă pare foarte complicat. Este deosebit de secretos. Dinamic, credincios prietenilor, doreşte însă să fie independent şi are mereu nevoie de cineva pe care să se sprijine. Deşi are un caracter labil, îi dispreţuieşte pe cei slabi şi are tendinţa de a se risipi în distracţii, devenind uşor alcoolic sau consumător de droguri.
Având însă [...]

Citeste articolul complet »

Potenţial erotic la bărbatul SCORPION

În pat, o femeie se poate aştepta la mult mai mult decât prevedea sau dorea. Cunoscând bine anatomia femeii şi având o fantezie nelimitată, elimină pudoarea şi nu cunoaşte graniţe, fiecare contact sexual fiind o culme pe care vrea să o atingă. Nu are rafinament tehnic, dar doreşte să-şi satisfacă vanitatea şi este în stare să înceapă contactul sexual chiar înainte de a se dezbrăca.
Sărutările lui nu sunt fine, dar au o tandreţe aspră, masculină, excitantă, de la el putându-se aştepta la semne şi vânătăi, datorită dorinţei de a domina femeia complet. Îi place să ştie că femeia savurează plăcerile pe care i le oferă şi îi place enorm să o abordeze când iese din baie şi se lipeşte udă de el.
Chiar dacă va începe sprijinind-o de zid şi satisfăcând-o în picioare, va continua jocul în dormitor, continuitate cu care îi va oferi partenerei adevărate minuni. Având o potenţă fără graniţe, termină greu, spre satisfacţia totală a femeii. Deşi nu-i plac prezervativele, nu acceptă coitus intreruptus, posibilitatea unei sarcini excitându-l o dată în plus.
Pentru el actul sexual este unul dintre cele mai serioase lucruri, neplăcându-i lecţiile în acest domeniu. Iubeşte practicile sexuale extravagante, îl atrag noutăţile, brutalitatea, experimentările şi are [...]

Citeste articolul complet »

Zone erogene zodia SCORPION

Cea mai sensibilă zonă este cea a organelor genitale, chiar un chilot strâmt putându-l excita, ba chiar punându-şi picior peste picior. Dacă te joci cu organele sexuale ale unui Scorpion, îl ai în mână.

Citeste articolul complet »

Cum îl cucerim pe SCORPION

Trebuie luat în serios, complimentat şi lăudat, evitându-se însă linguşeala. Are o intuiţie formidabilă, simţind adevărul, iar în faţa unei femei trebuie evitată zgârcenia. Atunci când face o glumă trebuie să se râdă, iar peste greşeli trebuie să se treacă cu multă diplomaţie.
Iubindu-şi cei patru pereţi ai casei, aici va găsi cel mai bun loc de program. Cereţi-i sfatul şi recunoaşteţi-i competenţa. Acceptaţi-i planurile, nu-l contraziceţi şi oferiţi-i tot ce este mai bun. Îmbrăcaţi-vă elegant, cu îmbrăcăminte mulată pe corp, adiind a parfum scump şi renunţaţi la modestie şi timiditate.
Oferiţi-i amulete mexicane sau africane şi ţineţi cont de faptul că el iubeşte roşul şi topazul. Pentru a-l aduce într-o stare romantică sunt necesare flori, muzică şi mirosuri îmbătătoare, dar nu uitaţi că bărbaţii - Scorpion sunt în stare să facă dragoste şi pe cimentul mirosind a benzină.

Citeste articolul complet »