Bărbatul SCORPION

Scorpion Trimite prin YM

Pătimaş, emotiv şi nesocotit, este dominat de organele sexuale şi de satisfacerea propriilor dorinţe. Nu-i pasă de urmări, chiar dacă va fi numit Don Juan, neacceptând nici o părere în domeniul relaţiilor sexuale. În el se unesc şarmul şi tăria de caracter, atrăgând oamenii ca un magnet, iar pentru o femeie devine periculos, deoarece sexualitatea sa poate exploda în orice moment, necunoscând cuvântul “abstinenţă”.

Cine vrea să cocheteze cu el fără urmări nu şi-a găsit omul, aceasta putând duce numai la culmi de patimi sau pierzanie. O femeie care este dorită de Scorpion are motive să se bucure, dar să se şi înspăimânte, într-un joc de dragoste el devenind focos, excitându-şi partenera prin orice mijloace şi neiertând vreo umilinţă sau refuz. Devine uşor certăreţ sau agresiv, ceea ce îi aduce mulţi duşmani. Într-un conflict este încăpăţânat, urâcios şi poartă pică, jucând totul pe o carte.

Modul său de viaţă pare foarte complicat. Este deosebit de secretos. Dinamic, credincios prietenilor, doreşte însă să fie independent şi are mereu nevoie de cineva pe care să se sprijine. Deşi are un caracter labil, îi dispreţuieşte pe cei slabi şi are tendinţa de a se risipi în distracţii, devenind uşor alcoolic sau consumător de droguri.

Având însă o mare ambiţie, fermitate şi un puternic autocontrol, este în stare să abandoneze viciile. Pentru el munca este importantă nu pentru că i-ar plăcea, ci pentru că are o mare putere de muncă şi dorinţă de succesiune. În problemele financiare este foarte practic şi greu de dus de nas, dezavantajul său fiind acela că atacă prea multe probleme deodată, uitând însă repede de ele şi lăsându-le nerezolvate.

În probleme sentimentale nu admite cuvântul “nu”, aşteptând de la parteneră o supunere necondiţionată, pe care, dacă nu o obţine, rupe orice fel de relaţii. Printre Scorpioni pot fi găsiţi obsedaţi sexual şi amanţi nesătui, pentru ei actul sexual fiind un joc al satisfacţiilor. Plăcându-i “vânătoarea”, este interesat de femeia dorită de alţii. Gelozia Scorpionului este un pericol, pentru că patima îl face brutal.

Mai citiţi...

  • Femeia SCORPION
    S-ar putea scrie o carte despre cum se poartă, cum se mişcă, cum vorbeşte sau cum arată o femeie - Scorpion care vrea să cucerească un bărbat. Doar un bărbat lipsit de libidou poate să
  • Compatibilităţi zodia LEU
    Compatibilităţi zodia LEU Leu - Berbec Atraşi de puternicul interes pentru sex (amândoi se aprind uşor şi pasional), dorinţa de a conduce a Berbecului se loveşte de spiritul dominator al Leului, însă potrivirea trupească este atât de
  • Compatibilităţi pentru zodia BALANŢĂ
    Balanţă - Berbec Între ei se naşte o tensiune care face Balanţa să sufere. Ea nu este încântată de Berbecul neliniştit. Neînţelegerile care se nasc de aici sunt totuşi soluţionate relativ uşor în pat, pentru că

Ai o întrebare/comentariu?

Dacă vrei să discuţi mai multe, intră pe forum!