Semnificaţia atingerii

Semnificaţia atingerii

Felul în care oamenii se ating între ei, când stau de vorbă sau se întâlnesc întâmplător pe stradă, dezvăluie o parte din trăsăturile de caracter şi de personalitate ale fiecăruia dintre ei.
Atingerea cu vârfurile degetelor
Persoana respectivă nu se poate abţine să nu vă atingă mâna sau braţul cu vârful degetelor când staţi de vorbă. Psihologii spun că, în acest caz, aveţi de-a face cu un om prietenos, timid şi care se fereşte să se amestece prea mult în viaţa dvs.
Atingerea cu ambele mâini
Interlocutorul vă atinge braţele, umerii sau spatele fără nici o ezitare, în timp ce staţi de vorbă. Acest lucru poate să însemne că are o fire expansivă, cinstită şi generoasă.
Atingerea spatelui cu palma
Persoana respectivă vrea să vă arate că e prietenoasă. În realitate, e timidă şi nu are o fire sociabilă. Ca să-şi învingă timiditatea, e posibil ca, în intimitate, să repete gestul în oglindă. Preferă să exerseze, decât să facă acest lucru spontan.
Atingerea delicată
Nu poate trece pe lângă tine fără să nu te atingă uşor pe cap sau pe umăr. Vrea să spună: “Ştiu că eşti aici, eu sunt lângă tine, poţi să contezi pe mine dacă ai nevoie de ceva”.
Îmbrăţişarea
Acela sau aceea care vă strânge în [...]

Citeste articolul complet »

Culorile îţi influenţează viaţa sexuală

Culorile îţi influenţează viaţa sexuală

Testele făcute de sexologi şi endocrinologi au pus în evidenţă influenţa culorilor asupra sexualităţii. Cu alte cuvinte, spune-mi ce culori preferi ca să-ţi spun cum îţi place să o faci.
Dacă vrei să-ţi înnebunească partenerul de excitare, obligatoriu poartă ceva roşu. Dacă simţi că amantul te epuizează, îmbracă-te repede în verde şi o să-i scadă libidoul văzând cu ochii.
Cercetătorii chinezi, francezi şi englezi s-au luat la întrecere în experimente şi au descoperit că o viaţă sexuală haotică poate fi armonizată cu ajutorul culorilor, prin cromoterapie. Rezultatele unor teste au pus în evidenţă faptul că anumite nuanţe de roşu, stacojiu sau portocaliu au capacitatea de a stimula secreţia de testosteron. Folosite o vreme mai îndelungată, amplifică vitalitatea. Lumina roşie, însă, nu este recomandată în timpul actului sexual, pentru că iubitul poate rămâne în pană. Ea are drept efect amplificarea intensităţii excitaţiei şi grăbeşte ejacularea.
Roşul tratează  impotenţa
Ce poate fi mai minunat decât un bărbat frumos, deştept şi cu bani? Un bărbat frumos, deştept, bogat şi cu toate funcţiile organismului active. Dar unde nu e, se zice că nici Dumnezeu nu cere; în schimb, se poate remedia. Roşul este culoarea vieţii, a sângelui şi a pasiunii.
În sexualitatea orientală este simbolul relaţiilor amoroase [...]

Citeste articolul complet »

O atmosferă perfectă pentru preludiul unei nopţi deosebite

O atmosferă perfectă pentru preludiul unei nopţi deosebite

Te-ai hotărât. În seara asta îi vei face partenerului tău de viaţă o surpriză la care şi el poate, nemărturisit, se gândeşte de ceva vreme. Adio filme siropoase şi meciuri plictisitoare pentru că de data asta tu vrei să fii vedeta serii (care va deveni, cu siguranţă, una de neuitat).
Un strop de imaginaţie, un strop de curaj şi poţi porni oricând primul punct al “gata de atac”, telefonul. Sună-l şi, cu vocea ta cea mai catifelată (faci şi câteva exerciţii “de încălzire” a vocii înainte), întreabă-l dacă nu poate ajunge mai devreme acasă, pentru că i-ai pregătit o surpriză. Urmează pregătirile, mici nimicuri care, folosite cu inteligenţă, vor crea atmosfera perfectă pentru preludiul unei nopţi deosebite.
Întotdeauna “vocea” preferată a cuplului are un impact miraculos asupra sa. Tot ce trebuie să faci e să ai grijă ca, în momentul în care partenerul intră pe uşă, să se audă muzica sa preferată. Nu e de lepădat nici senzualitatea muzicii lui Sade. Trage puţin cu ochiul în cartea “Tot ce ai vrut să ştii despre sex”, a doctorului David Reuben, pentru ceva inspiraţie în plus.

“Intrarea” ta în scenă trebuie să aibă un impact cu totul năucitor. Un gel de corp revigorant, o lenjerie [...]

Citeste articolul complet »

Striptease în condiţii casnice

Striptease în condiţii casnice

Cum se face striptease în condiţii casnice?
Pentru început alege o muzică potrivită, aceasta va reprezenta 30 % din reuşită. Printre altele, la alegerea piesei trebuie să fii atentă să te opreşti asupra celei care te aprinde cel mai mult şi îţi dă pofta de dans. Probabil că toate cuplurile au o melodie preferată sau care semnifică ceva pentru amândoi, ea ar putea fi o opţiune pentru dansul erotic. De asemenea, câteva lucruri de luat în calcul: pentru o melodie lentă trebuie să fii foarte plastică, iar pentru una rapidă e nevoie de un ritm alert de dans.
Ce ţine de îmbrăcăminte, majoritatea aleg ceva din garderoba personală, cea mai sexy lenjerie care i-a plăcut şi iubitului sau pregătesc ceva special, şi cu această ocazie îşi cumpără un set nou.
Se poate merge cu imaginaţia şi mai departe. Alege o tematică, de exemplu: femeia vampir, femeia cochetă, femeia sălbatică, doctoriţa sau învăţătoarea.
Cum poţi afla ce îi place iubitului tău? Este simplu, dacă se uită la filme erotice, observă ce personaj îi place mai mult, sau poate aţi avut deja o discuţie pe această temă şi ştii ce îi va face o surpriză plăcută.
În cameră nu trebuie să fie nici foarte cald [...]

Citeste articolul complet »