Caracterul femeii după culoarea ochilor ei

Beauty Trimite prin YM

Ochii sunt principala armă a femeii. Frumuseţea şi misterul lor, strălucirea şi încăpăţânarea lor îi fac pe bărbaţi  să fie atraşi de stăpâna lor.

Privind-o în ochi poţi să-i afli nu doar caracterul dar şi temperamentul ei. Japonezii consideră că, în ochii omului este scris nu doar caracterul lui, ci şi trecutul. viitorul şi prezentul lui. Există o menţionare japoneză veche, despre femeile la care pupila nu atinge pleoapa inferioară, cum că sunt, de regulă, mai agresive, mai rezistente şi mai irascibile.

Ochii alungiţi cu pleoapa lată, adică un pic ridicaţi către tâmple, vorbesc despre situaţia materială foarte bună pe care o vor avea aceste femei. Această formă a ochilor garantează o bătrâneţe fericită şi sănătoasă. Ochii mici cu gene rare vorbesc despre viclenia, lăcomia acelei care le are. Aceste femei sunt descurcăreţe şi trăiesc după propriile reguli. Japonezii consideră că la întâlnirea cu acest tip de femeie trebuie să fim foarte precauţi.

Femeile cu ochii mari, apropiindu-se de ochi rotunzi, clari şi strălucitori, acestea sunt norocoasele, pe care le aşteaptă o viaţă uimitoare, plină de evenimente. În faţa lor se vor deschide multe orizonturi, şi ele vor vedea în faţa lor numai perspective strălucitoare. În viaţă acestor femei li se va da totul uşor.

Ochii albaştri

Această femeie doar la suprafaţă pare neajutorată şi ascultătoare. Dar nu vă grăbiţi cu concluziile! Ea se ţine foarte bine de principiul “dacă pisicuţa are ochi albaştri, nimeni nu-i va  putea refuza nimic”, de aceea cu câteva pupicuri nu o veţi satisface, e nevoie de mult mai mult. Dar dacă veţi primi şi ceva în schimb, asta depinde de dispoziţia ei.

Ochi căprui

Să aprinzi în ea focul dorinţei - nu e o treabă grea, dar menţinerea lui e destul de dificilă. Este foarte sensibilă, dar leneşă. Şi nici din partea bărbaţilor nu se aşteaptă la multe.

Ochi verzi

În metrou nici de gând de sex. Dar dacă aţi rămas împreună într-un loc mai intim, vă va ajuta să puneţi în aplicare orice fantezie erotică - pentru ea nu există cuvântul tabu. Cu mângâierile ei vă poate duce pe culmile plăcerii. Dar când va veni timpul pentru contactul sexual propriu-zis veţi fi un pic dezămăgit de indiferenţa ei. Nu vă faceţi griji, problema nu este a voastră. Pur şi simplu pe o parteneră cu ochi verzi o preocupă mai mult preludiul pasional, decât sexul.

Ochi gri albăstrui-verzui

Pentru a topi această bucată de gheaţă, e nevoie de mult efort. Căldura sufletească în acest caz ocupă locurile de frunte. Dacă veţi reuşi să o porniţi, vă va invidia oricine: ea nu suferă de nici un complex. Plus la toate este foarte romantică, blândă şi temperamentală.

Ochi negri

Impulsivitatea şi irascibilitatea ei nici nu se compară cu temperamentul. Porneşte cearta din orice nimic, dar este şi foarte fierbinte în pat. Îşi foloseşte toată imaginaţia ei bogată pentru ca să vă simţiţi un bărbat adevărat.

Mai citiţi...

 • Ochii şi caracterul
  Albaştri (foarte deschis) - slăbiciune Albaştri - bunătate, blândeţe Albaştri (închis) - idei profunde Căprui - spirit viu Căprui gălbenoşi - talent Verzi - curaj, constanţă Verzi gălbui - perfidie Negri - viclenie, tenacitate Gri-deschis - veselie, fineţe Privire pătrunzătoare - conştiinţă de valoare Mari,
 • Bărbatul SĂGETĂTOR
  Vesel, şarmant şi spiritual, îţi dă impresia că eşti cea mai interesantă femeie, dar dacă te uiţi în ochii lui, vei observa că priveşte la mai multe femei. Cum vede o femeie frumoasă se învârte
 • Exerciţii pentru ochi obosiţi
  Simţiţi că vă ard ochii, că obsosesc repede şi că nu mai suportaţi lumina? Vi se pare că aveţi un grăunte de nisip sub pleoape? Cauza: compoziţia lichidului lacrimar s-a dereglat, iar dereglarea poate fi provocată

8 comentarii pentru "Caracterul femeii după culoarea ochilor ei"

 1. flori Ianuarie 22nd, 2009, 10:15

  super tare!!!!acum nush cat e asa si cat nu,dar mie in mare parte mi se potriveste cam tot ce zice…nush daca toti credeti in aceste chestii,dar eu cred…si cam tot ce zice asa mi se intampla!!!!!!!:)

  [Răspunde]

 2. bianca Mai 28th, 2009, 18:20

  Interesant, chiar mi se potriveste…sunt foarte interesante articolele postate pe acest site…tineti-o tot asa,sunteti grozavi!!!!

  [Răspunde]

 3. kryna August 13th, 2009, 1:58

  are foarte mare dreptate:))…mi se potriveste perfect :))

  [Răspunde]

 4. Gabriela August 15th, 2009, 0:38

  eu am ochii caprui si mi se potriveste ca-s sensibila si lenesa:)))

  [Răspunde]

 5. lore33dana Iunie 5th, 2010, 17:49

  oo chiar avetzi drepate si mi-e mi se potRIveste in Totalitate:X ochii verzii:X..o da:X:X

  [Răspunde]

 6. deni August 30th, 2010, 15:30

  mi se potriveste … :)) ochii NEGRI

  [Răspunde]

 7. Bianca Decembrie 22nd, 2010, 14:58

  Au foarte mare dreptate cei care au postat articolul.Eu am ochii gri albăstrui-verzui si mi se potriveste perfect,e foarte greu sa ajungi la sufletul meu si,si ceea ce spune despre ochii alungiti mi se potriveste la fix…:X

  [Răspunde]

 8. marian Noiembrie 21st, 2011, 3:28

  si eu cred in asta am avut multe femei si se cam potriveste una am aut cu ochii albastri in rest am avut cu ochii negri si toate au fost panarame acum caut femeie cu ochii verzi cum e vorba aia nici o data sa nui crezi sa vad ea ma crede pe mine ca eu am ocii caprui daca se ofera vreo fata cu ochii verzi ma gaseste pe tufan_no1

  [Răspunde]

Ai o întrebare/comentariu?

Dacă vrei să discuţi mai multe, intră pe forum!