Zodia FECIOARA

Zodia FECIOARA
La echinocţiul de toamnă Soarele ajunge în constelaţia Fecioarei. Steaua cea mai strălucitoare din acest spaţiu ceresc este Spica - aflată la 250 ani lumină. Zodia are ca simbol o tânără zeiţă înaripată ţinând în mână un spic de grâu (Demeter). Fecioara este element pământesc şi semn feminin.
Mânaţi de morbul perfecţiunii nativii acestei zodii îşi fac mult rău. Cel mai mic defect al semenilor este criticat, întors pe faţă şi pe dos, desfăcut fibră cu fibră până ce din subiect nu mai rămâne nimic. Fireşte îşi atrag duşmănia celorlalţi.
Arătaţi-mi omul - unul singur! care să recunoască public: ..Doamnelor şi domnilor, vă mărturisesc un adevăr: sunt un păcătos!”. Chiar când defectele noastre sunt cunoscute de toată lumea şi suntem arătaţi cu degetul pe stradă, nici atunci nu le vom admite decât parţial: „aşa e, am mici defecte. Cel care se simte vinovat, să ridice primul piatra….”.
Oamenii nu-şi recunosc păcatele decât în faţa conştiinţei (când o posedă).
Critica şi autocritica nu se fac în piaţă. Este ca şi cum ai obliga pe cineva să apară nud… în sala de cursuri. Sloganul cu autocritica a creat o fiinţă nouă: omul - şopârlă, nici om întreg, nici animal pe deplin. Ei bine, Fecioara este [...]

Citeste articolul complet »

Compatibilităţi pentru zodia FECIOARĂ

Fecioară - Berbec
Fecioara este prea complicată ca să-l satisfacă pe Berbecul nesaţios, ceea ce va conduce la o relaţie fără perspective, la o căsătorie ratată.
Fecioară - Taur
Fecioara este un partener sexual prea pasional pentru Taur, în celelalte domenii însă existând o comuniune de interese (materialişti, practici, comozi). Chiar dacă nu este prea excitantă, relaţia dintre ei se păstrează fericită, iar căsătoria va îmbrăca haina seriozităţii.
Fecioară - Gemenii
Se descurcă sexual, dar Gemenii sunt prea impulsivi şi cer prea multă libertate. Fecioara îi găseşte prea superficiali şi împrăştiaţi. O relaţie este posibilă, dar o căsnicie nu se recomandă.
Fecioară - Rac
Fecioara dăruieşte Racului siguranţă şi comoditatea de care el are nevoie. O relaţie între ei îi va ajuta să guste din plin viaţa şi o căsnicie va avea durată asigurată.
Fecioară - Leu
Leul ţine mult la sex, Fecioara la siguranţă, de unde multe certuri. Concepţiile practice ale Fecioarei nu se potrivesc cu natura optimistă a Leului, de unde relaţia între ei va fi foarte scurtă, iar căsnicia catastrofală.
Fecioară - Fecioară
Timiditatea sexuală şi aprecierea dragostei ca problemă serioasă este comuniunea dintre ei care conduce spre o relaţie tensionată, dar dacă nu intervine plictiseala, o căsnicie poate reuşi.
Fecioară - Balanţă
Balanţa gingaşă şi drăgăstoasă se simte respinsă [...]

Citeste articolul complet »

Cum respingem zodia FECIOARĂ

Iertători, cei din zodia Fecioarei se vor face că nu vă observă greşelile, motiv pentru care ruperea relaţiilor se poate face uşor.
Fiţi vulgari, purtaţi-i prin locuri deocheate, comportaţi-vă strident în societate, faceţi glume proaste, cheltuiţi banii fără rost şi ruptura va veni de la ei.

Citeste articolul complet »

Cum cucerim zodia FECIOARĂ

Admiră talentul şi spiritul, iar dacă-i veţi lăuda pentru bunul lor, gust, competenţa în artă, literatură etc. sunteţi pe drumul cel bun. Nu vă ambalaţi în monologuri.
Provocaţi o discuţie pe o temă inteligentă şi mai ales nu vă arătaţi cheltuitori. Nu veţi da greş dacă îi veţi face cadou o carte bună sau un disc căutat.
Îmbrăcaţi-vă clasic şi nefrapant, dar totul la dvs. să fie de cea mai bună calitate.

Citeste articolul complet »

Zone erogene zodia FECIOARĂ

Punctul lor sensibil este abdomenul, perimetru în care reacţionează puternic la orice mângâiere.
Au o mare preferinţă pentru jocurile în apă.

Citeste articolul complet »

Bărbatul FECIOARĂ

Dominat de Mercur, planeta gândirii logice, se remarcă printr-un intelect ascuţit şi spiritualitate. Primul lucru care-l interesează despre un om este dacă are bani şi cum şi-i mânuieşte, considerând un păcat cheltuirea nesocotită a lor.
Nu este amator de aventuri riscante, apărându-se instinctiv de ele. El se bazează mai mult pe judecată decât pe instinct, alegându-şi prietenii şi partenerii prin compararea cu el însuşi. Femeia pentru el este o curiozitate, iar in ceea ce priveşte sexul, o faţetă a vieţii pentru care nu trebuie să ai timp.
În zodia aceasta sunt cei mai mulţi burlaci, ei preocupându-se mult de perfecţionarea profesională, fiind sistematici, conştiincioşi, cu un puternic simţ al datoriei. Nu coboară sub locul doi, din cauza modestiei nebucurându-se întotdeauna de o recunoaştere totală.
Se îmbracă îngrijit, sunt mereu proaspăt raşi, pedanţi, dar nu se numară printre bărbaţii excitanţi care ştiu să facă fericită o femeie. Bărbatul-Fecioară nu cere prea multă atenţie şi rămâne prietenos, prevenitor, nu-şi va pierde cumpătul şi va fi mai degrabă un vânat decât un vânător.
În relaţiile cu femeile preferă comportamentul prietenesc, ocrotitor. Este un sfătuitor de neegalat. Se hotărăşte greu pentru căsătorie. La candidata pentru căsătorie va urmări dacă are bani, dacă îl poate ajuta în viaţă sau [...]

Citeste articolul complet »

Femeia FECIOARĂ

În această zodie există cele mai multe femei nemăritate, pentru că ele găsesc greu bărbatul care să corespundă pretenţiilor lor. Judecă oamenii superficial, mai mult după aspect, putând trece pe lângă personalităţi valoroase.
Dacă vrem să o înţelegem, nu trebuie analizată ca om raţional, ci ca o femeie cu multă stăpânire de sine. Serioasă şi plină de prestanţă, dorinţele ei rămân secrete, modestia făcând-o să nu se laude sau să-şi destăinuie tainele.
Are maniere excelente şi dacă nu este provocată, se poartă ca o doamnă. În caz contrar, atacă sălbatic şi reuşeşte întotdeauna să-şi îngenuncheze adversarii. Ţine la autoperfecţionare şi la poziţia sa socială, având dezvoltat un puternic simţ critic.
Se încrede mai mult în intelect decât în intuiţie, putând fi generoasă, răbdătoare şi bună, dar în principal rece. Are o mare putere de muncă, căutând să rezolve totul singură. Domeniul ei este casa, unde bărbatul inteligent trebuie să o accepte ca stăpână.
Fiecare lucruşor trebuie să fie la locul destinat şi este deosebit de econoamă, ajutându-şi partenerul în orice problemă. Dacă se căsătoreşte, o va face destul de târziu şi va deveni o gospodină perfectă şi o mamă bună, iar pentru soţ o parteneră interesantă.
Sexul pentru ea este o problemă a înmulţirii [...]

Citeste articolul complet »