Coafura intimă sau bikini design

Coafura intimă sau bikini design

Expresia “coafura intimă” pentru mulţi este asociată cu o formă de perversiune sexuală, deşi, este un procedeu extrem de normal, care poate să aducă în viaţa voastră intimă o notă aparte de erotism. In plus, contribuie şi la igiena zonei intime.
Mai toate femeile frecventează saloanele de coafură ca să îşi mai aranjeze părul. Acest lucru poate fi făcut cu succes şi pentru zona intimă, în acest fel îi creăm un look mai atrăgător.
O serie de cercetări au arătat că mai mult de jumătate din bărbăţi sunt excitaţi atunci când femeia are un păr bogat jos. Dar sunt şi cei cărora le place lipsa acestui păr.
Coafura intimă/bikini design
Dar coafura intimă nu este o noutate. Încă din vechime, femeile se epilau în zona intimă, şi nu numai din considerente de igienă. Pielea fină şi epilată era considerată importantă pentru frumuseţea unei femei.
În Europa coafurile intime au devenit foarte populare abia după revoluţia sexuală din anii ‘60. La început acestea erau realizate cu o foarfecă şi o lamă. În schimbul lor a venit epilarea cu ceara. Bikini-designul de azi înseamnă nu doar o simplă epilare, ci şi vopsirea părului pubian, decorarea acestei zone cu strasuri, sclipici sau pene.
De asemenea, mai nou, se [...]

Citeste articolul complet »

Masca hranitoare din capsuni

Masca hranitoare din capsuni

Capsunile sunt un mircaol pentru tenul nostru, au actiune antimicrobiana fiind si hranitoare prin continutul lor bogat de vitamine.
Pentru o masca hranitoare, aveti nevoie de 3 capsuni pe care le striviti bine.
Apoi, le amestecati cu o lingurita de iaurt pana se formeaza o pasta omogena.
Se aplica pe fata curata, in prealabil demachiata, iar dupa 10-15 minute se indeparteaza cu apa calduta.

Citeste articolul complet »

Vitamina E

Vitamina E

Despre Vitamina E
Vitamina E este unul dintre cei mai performanţi antioxidanti care protejeaza organismul.
Din pacate, nu multe dintre noi sunt la curent cu adevaratele minuni pe care le face ea atat sanatatii, cat si frumusetii.
Numita „vitamina tineretii”, ea lupta din rasputeri pentru prevenirea aparitiei ridurilor si sanatatea celulelor.
Atacul radicalilor liberi
Tot mai des, in ultima vreme, se vorbeste de prezenta in numar crescut in organism a radicalilor liberi, responsabili de imbatranire, dar şi de aparitia aterosclerozei ori a cancerului.
Radicalii liberi sunt, de fapt, niste molecule instabile care apar in organism in urma unor procese chimice naturale, cum este respiratia. Exista insa si surse externe precum radiatiile ultraviolete, poluarea, fumatul sau stresul care contribuie din plin la cresterea numarului de radicali liberi din organism.
Fiind extrem de instabili, ei ataca ADN-ul celulelor, deteriorandu-l si cauzand acestora leziuni. Din fericire, natura a inventat o armata impresionanta de ostasi care sa lupte impotriva lor.
Unul dintre cei mai viteji este vitamina E.

Vitamina E si sanatatea
O dieta, bogata in alimente care contin aceasta vitamina, este recomandata oricui, dar mai ales femeilor care se hotarasc sa tina cura de slabire si renunta la grasimi.
Despre vitamina E se spune ca este vitamina celor 8 boli. Administrata preventiv, ea transforma [...]

Citeste articolul complet »

Tratament acnee dupa 30 de ani

Solutii acnee dupa 30 de ani
Tratamente cosmetice
Cosurile trebuie scoase dupa o baie de aburi si cu multa grija pentru a nu deteriora tesutul din jurul lor, iar tratamentele cosmetice lunare te vor ajuta sa scapi bubitele infectate fara sa-ti traumatizezi tenul!
Peste zi se acopera cosurile cu un baton corector care sa usuce inflamatia si apoi se aplica fondul cu un buretel, iar in zona cosurilor se aplica usor prin tamponare pentru a nu intinde corectorul.
Seara se spala fata cu un sapun cu un PH neutru, apoi se sterge tenul cu o lotiune astringenta sau otet cosmetic, doar pe zonele cu probleme si se aplica pe cos saprosan pudra.

Citeste articolul complet »

Tratament acnee adolescenti

Solutii acnee pentru Adolescenti
Puritatea inainte de toate
Nu e deloc usor sa faci pielea numai sa straluceasca. E nevoie de un ritual zilnic de ingrijire cu produse astringente.
Daca acestea sunt prea agresive cu pielea, ele trebuie schimbate!
Dimineata si seara, se curata pielea cu produse a caror formula sa nu aiba sapun, dar sa fie bogata in agenti antibacterieni si exfolianti.
Dimineata, se trateaza imperfectiunile, cele care au aparut peste noapte, cu un stick cicatrizant antibacterian.
Seara, se spala fata cu sapun sau spuma de ras si se hidrateaza tenul cu o crema usor astringenta.

Citeste articolul complet »

Tratament acnee adolescente

Solutii acnee pentru Adolescente
Un machiaj lejer
Camuflarea imperfectiunilor se poate face usor cu ajutorul puterii fondurilor de ten. Dar nu alege un fond de ten oarecare, el trebuie in primul rand sa nu astupe porii si apoi formula lui sa ajute la tratarea cosurilor.
Dimineata, se aplica o crema echilibranta care sa matifieze tenul si sa usuce zonele cu cosuri.
Seara, demachierea este obligatorie. Se foloseste un gel sau o spuma de curatare + un tonic astringent + o crema hidratanta.

Citeste articolul complet »

Acneea

Acneea

Despre Acnee
Dupa ce te mariti scapi de cosuri
Fals. Nu exista nici o legatura intre viata sexuala si aparitia cosurilor.
La femei, acneea poate aparea inaintea primei menstruatii si isi poate prelungi evolutia pana in decada a treia de viata, chiar mai tarziu.
Ciocolata provoca aparitia cosurilor
Fals. La un moment dat a existat ideea ca anumite mancaruri - carnea de porc si ciocolata - influenteaza aparitia acneei.
S-a dovedit insa a fi fals. Restrictiile in dieta pot duce la scaderea in greutate, lucru care reduce intr-un mic procent seboreea, dar nu este un tratament de rutina. Un studiu comparativ pe 1.000 de pacienti acneici nu a gasit nicio legatura intre severitatea acneei si consumul carbohidrati, lipide, proteine, minerale, aminoacizi sau vitamine.
Petele nu mai dispar
Fals. Acum exista tratamente si produse sofisticate care imbunatatesc ritmul de reinnoire a pielii, in felul acesta petele superficiale se reduc usor.
Insa urmele adanci de acnee pot fi eliminate prin microdermabraziune, der-mabraziune (pentru forme mai grave), peeling chimic cu acid tricloracetic, alfahidroxiacizi, acid glycolic, fenol, laser resur-facing, umplerea cicatricilor cu acid hialuronic, metode chirurgicale prin subincizie.

Citeste articolul complet »