Zodia BALANŢĂ

Zodia BALANŢĂ
Constelaţia Balanţei - cărei i se mai zice şi Cumpăna, are ca stele importante Arcturus, Centaurul, (Boarul). Planetele Venus şi Saturn sunt cele două „talere” ale zodiei. Domină Venus (logica şi voluptatea); secundul Saturn (voinţa lipsită de afecţiune), împreună cu Luna (oniricul vizionar) şi planeta succesului - Jupiter, echilibrează zodia.
Numele zodiei, vine şi de la faptul că la 23 septembrie ziua este egală cu noaptea - lumina şi întunericul se cumpănesc, sunt egale.
Element „de aer şi semn masculin, Balanţa dă naştere fiinţei adaptabile şi reticente, prietenoase şi analitice, dornice să se realizeze prin forţele proprii, într-un climat de prosperitate spirituală. Niciodată o Balanţă n-o să gândească: „după mine, potopul”. Iubeşte luxul şi obiectele de valoare, bijuteriile rare, fiind, în general, de mare rafinament estetic, dar gândul stăruie la binele public, la moştenirea ce trebuie s-o lase omul evoluat viitorimii.
Balanţa a impus spiritele Renaşterii şi Reformei, din rândurile lor ridicându-se citadinii. E adevărat, mizează prea mult pe complezenţă, dar, orice s-ar spune, reprezintă Urbanitatea Perpetuă.
Dacă Balanţa îşi propune să te cucerească, se va da peste cap să-i reuşească - fie pentru a-şi demonstra sieşi abilitatea în mânuirea oamenilor şi darul diplomatic. Nici vorbă, sunt cei mai indicaţi oameni pentru delicata [...]

Citeste articolul complet »

Cum cucerim o BALANŢĂ

Având nevoie de complimente, dacă nu o veţi face grosolan, îi puteţi câştiga foarte uşor.
Spuneţi-le cât de bine arată şi cât de inteligenţi sunt, vorbiţi-le despre noutăţi şi argumentaţi-le.
Faceţi-le cadou lucruri rezistente în timp: aur, argint, cristal etc. Nu discutaţi cu ei probleme de bani.

Citeste articolul complet »

Cum respingem o BALANŢĂ

Îngrăşaţi-vă, îmbrăcaţi-vă neglijent, purtaţi cu ei discuţii neinteresante, plângeţi-vă de cheltuieli extravagante, întârziaţi la întâlniri, deschideţi-le scrisorile şi ei vor rupe orice relaţie.
Dacă apucaţi să daţi o palmă, tot ce a fost de spus s-a spus.

Citeste articolul complet »

Bărbatul BALANŢĂ

Este tipul aflat între echilibru şi armonie, viaţa fiindu-i un permanent balansoar pe care va încerca să-şi păstreze echilibrul. Este sensibil şi deosebit de influenţat de ordinea şi veselia din jurul său. Nu-i plac manifestările sportive, dar va fi un partener agreabil de discuţie, lucru pe care-l pretinde şi amicilor săi.
Este prietenos, are un dezvoltat simţ al dreptăţii şi oferă tuturor o şansă, fiind şi un diplomat cu mult simţ al umorului. Profesional este un bun coleg, dar mai ales un şef minunat, adaptându-se uşor compromisurilor pentru a împărţi dreptatea.
Îi vine totuşi greu să ia hotărâri imediate şi directe, căutând tot timpul motivaţii pentru amânări în problemele spinoase, dar va înţelege pe cineva, va avea multă răbdare şi se va implica în soluţionarea problemelor acestuia.
Cine reuşeşte să ademenească un bărbat-Balanţă va vedea ca a meritat şi va renunţa greu la el, pentru că este în stare să ofere clipe unice. Nu acceptă vulgaritatea, femeia trebuind numai să sugereze ce şi cum doreşte; nu poate să rănească sentimental, fiind dezarmat în faţa femeilor agresive, dar reacţionează ca o pisică (torcând) la complimente şi laude.
Pentru o femeie care ştie ce vrea, cucerirea lui este o joacă, pentru că se îndrăgosteşte uşor. Mai [...]

Citeste articolul complet »

Femeia BALANŢĂ

Femeia din această zodie este o actriţă înnăscută, remarcându-se prin puritate, frumuseţe, dar mai ales prin respingerea pronunţată a tot ce nu este atractiv. Are predilecţie pentru distincţie, îmbrăcăminte elegantă, bijuterii şi parfumuri scumpe, admirând frumuseţea în toate manifestările ei: muzica, sculptura, arhitectura, literatura etc.
Această concepţie de viaţă pretenţioasă se manifestă şi în alegerea bărbaţilor, cel care o însoţeşte trebuind să fie asemeni unui inel cu briliante care să o arate mai valoroasă. Ea se priveşte mereu observându-şi calităţile, bucurându-se de propria-i frumuseţe şi dorind să corespundă cât mai mult etalonului ales ca model.
Balanţa a devenit simbolul şarmului, nestatornicia ei devenind proverbială, cucerind cu uşurinţă bărbaţii, dar putând să uite mai repede decât o oglindă. Este destul de superficială, dar pentru că Venus domină semnul ei, este foarte pricepută în arta dragostei.
Bărbatul cu burtă, cu braţe lipsite de vlagă, prea scheletic sau cu pieptul efeminat cade în dizgraţia Balanţei, care, pretextând o migrenă, se va închide în baie, pretenţiile ei estetice extinzându-se şi asupra organului sexual. Preferă artiştii, scriitorii, cântăreţii, pictorii, muzicienii şi mai puţin oamenii de afaceri. “Oamenii de afaceri au fost creaţi de Dumnezeu numai pentru că a avut nevoie de cineva care să-i rezolve problemele plicticoase” - [...]

Citeste articolul complet »

Zone erogene zodia BALANŢĂ

Spatele, fundul şi organele genitale sunt zonele lor erogene prin care pot fi excitaţi chiar în timpul unui dans sau dacă o femeie li se aşează cu sânii pe spate.
La femeile-Balanţă trebuie luate în considerare buzele şi zona gâtului.

Citeste articolul complet »

Compatibilităţi pentru zodia BALANŢĂ

Balanţă - Berbec
Între ei se naşte o tensiune care face Balanţa să sufere. Ea nu este încântată de Berbecul neliniştit. Neînţelegerile care se nasc de aici sunt totuşi soluţionate relativ uşor în pat, pentru că relaţia sexuală dintre ei este bună, ceea ce poate duce la o căsătorie cu probleme puţine.
Balanţă - Taur
Taurul este prea gelos pentru Balanţă, dar pentru că se potrivesc sexual şi Balanţa este înţelegătoare, este posibil ca o aventură să fie frumoasă, dar o căsătorie va avea probleme serioase.
Balanţă - Gemenii
Este o legătură ideală, pentru că amândoi sunt sentimentali şi lipsiţi de gelozie, ceea ce va conduce la o relaţie de vis şi la o căsătorie fericită.
Balanţă - Rac
Prea critic la extravaganţele Balanţei, practic şi gospodar, Racul o va enerva în permanenţă, ceea ce face ca atât o relaţie, cât şi căsătoria să nu reuşească.
Balanţă - Leu
Se completează în dorinţe şi necesităţi şi amândoi iubesc sexul, dar li se ciocnesc egoismele. Tactul şi strategia sunt armele amândorura, ceea ce va conduce la o relaţie furtunoasă şi poate chiar la o căsnicie fericită.
Balanţă - Fecioară
Fecioara este econoamă şi materialistă, motiv pentru care Balanţa nu o agreează. Legătura îndoielnică şi căsnicie grea.
Balanţă - Balanţă
Aceeaşi intensitate sentimentală, veselie, sociabilitate, [...]

Citeste articolul complet »