Zodia LEU

Zodia LEU - Caracteristici
Element de foc al Soarelui, Leul reprezintă puterea cosmică în toată măreţia şi generozitatea. Semn masculin, stăpâneşte coloana vertebrală şi inima. Leul este simpatic, sincer şi hotărât.
Iubeşte libertatea, onorurile, hainele luxoase. În trecut iubea uniformele funcţiilor publice şi militare ce-i dădeau iluzia puterii şi autorităţii. Are forţă de convingere şi o voinţă tipică acestei zodii.
Generozitatea şi-o pune în slujba idealurilor nobile. Nu suportă nedreptatea pentru care îşi riscă viaţa, devenind exponentul luptătorului pentru adevăr şi dreptate, fiind ales de mulţime căpetenie, comandant.
Bărbat sau femeie, Leul are spirit justiţiar, de aceea în zodie întâlnim jurişti, lideri politici, mari oratori. Leul se afirmă prin merite proprii refuzând orice protecţie - pentru el  umilitoare.
Furia lui este spontană şi se produce din pricina naturii sale umpulsive (dar uită repede şi cere penitenţa). Tipul trufaş este o fiinţă leneşă căreia îi place să poruncească. Nici tipul evoluat nu e scutit cu totul de o exagerată mândrie.
Uneori se încăpăţânează în realizarea unor deziderate ce-i depăşesc puterile. Se reface rapid după orice boală, dar când suferă devine irascibil, nerăbdător, capricios. Acum îşi arată slăbiciunile omeneşti, temerea că va muri şi nu va finaliza ce şi-a propus.

Citeste articolul complet »

Compatibilităţi zodia LEU

Compatibilităţi zodia LEU
Leu - Berbec
Atraşi de puternicul interes pentru sex (amândoi se aprind uşor şi pasional), dorinţa de a conduce a Berbecului se loveşte de spiritul dominator al Leului, însă potrivirea trupească este atât de mare, încât pot avea o relaţie fericită şi destule şanse într-o căsatorie.
Leu - Taur
Un duel amoros care poate degenera într-un conflict, amândoi încercând să-şi impună punctul de vedere. Pot avea o relaţie sexuală fierbinte, dar exaltarea Leului va stânjeni Taurul ponderat. O legătură de durată este pusă sub semnul îndoielii.
Leu - Gemenii
Dacă vor să păstreze Leul, Gemenii trebuie să fie foarte precauţi în escapadele lor, care contravin imaginii pe care o are Leul despre sine. Gemenii pot să contribuie la o relaţie convenabilă, pentru că Leul este stimulat, vrăjit şi câteodată dus la disperare de Gemeni. Căsnicia este de preferat.
Leu - Rac
Leul caută o relaţie superficială, în timp ce Racul se ancorează sentimental, el dorind dăruirea şi micile atenţii în care să-şi manifeste idolatrizarea. Numai în această situaţie au şanse pentru o oarecare relaţie.
Leu - Leu
În dormitor şi oriunde se pune întrebarea dacă ei vor reuşi să transforme cuvântul “doi” în “noi”. Din punct de vedere sexual se potrivesc foarte bine, cu condiţia ca fiecare [...]

Citeste articolul complet »

Cum îl respingem pe LEU

Nu este nici o problemă în a rupe relaţiile cu un Leu. Monopolizaţi discuţiile, contraziceţi-l, vorbiţi numai despre dvs, uitaţi de ziua lui de naştere, trimiteţi-i felicitări întârziate şi începeţi să căscaţi atunci când vorbeşte el.
Deveniţi delăsători, apreciaţi lucrurile vechi, fiţi neglijenţi, mergeţi la cinematografe de categoria a II-a, vizionaţi filme sexy şi daţi-i de înţeles că ar trebui să înveţe din ele, faceţi-i observaţii asupra monotoniei actului sexual, provocaţi-i gelozia, zâmbiţi pe marginea vanităţii sale şi Leul îşi va căuta singur un alt partener(ă).

Citeste articolul complet »

Cum îl cucerim pe LEU

Dorind să pună în umbră pe oricine, trebuie să te arăţi cât mai impresionat posibil, Leul având nevoie permanent de o lumină a rampei care să-i scoată în relief superioritatea. El vrea să strălucească. Spuneţi-i că n-aţi mai cunoscut un astfel de om şi nu-l goniţi niciodată din mijlocul scenei.
Arătaţi-vă supuşi şi dependenţi de el, dar fără exagerări. Chiar dacă aţi greşit exagerând, reveniţi asupra celor spuse, dar nu renunţaţi la compliment. Atunci când într-o discuţie nu puteţi renunţa la adevărul dvs, apelaţi la umorul lui.
Îi plac arta, literatura şi în general să fie acolo unde se întâmplă ceva (vernisajul unei expoziţii, o premieră cinematografică, o conferinţă de presă etc.). Cine vrea să cucerească o Leoaică să nu-şi ţină banii ascunşi, ea admirând lucrurile şi gesturile extravagante, având slăbiciune pentru lux şi ieşitul în evidenţă. Cadourile trebuie să sară în ochi, piatra ei preţioasă fiind rubinul.
Leul ştie să-şi ascundă neglijenţa cu o spoială decorativă, pentru că atunci când aceasta nu este posibilă, să se scuze prin lipsa de răbdare pentru mărunţişuri, aruncând vina pe alţii.
Poate fi creator prin profunzime şi esenţialitate, un căutător al efectelor orbitoare; devine furios atunci când lucrurile nu merg aşa cum trebuie. Nu suportă opoziţia şi [...]

Citeste articolul complet »

Potenţial erotic bărbatul LEU

Are nevoie de femei ca de hrană, pregătindu-se pentru fiecare nouă relaţie ca pentru o dramă eroică de neuitat. Este o personalitate sexuală puternică, trecând impetuos peste convenţii şi reguli. Femeia care începe o relaţie cu el trebuie să încerce să nu-l ducă de nas şi să-i ofere ceea ce-i promite.
După el, femeia trebuie să fie gata în orice clipă să se culce cu el, înnebunind aproape dacă întâmpină reţineri sau împotriviri. Părerea lui este că femeile sunt obsedate de gândul de a-i intra în graţii, motiv pentru care, atunci când simte erotic femeia, abia se poate stăpâni.
Femeia care-l va face să simtă că trebuie să lupte pentru a o obţine îl vrăjeşte, fiind adeptul zicalei: “lumea este a celor curajoşi”. La el nu există îndoieli, reţineri, apropiere timidă, ci totul se petrece într-un singur gest larg, bărbătesc, smulgându-şi prada şi - direct în pat.
Partenera lui poate avea la un moment dat impresia că vrea să câştige o olimpiadă sexuală, situaţia neschimbându-se cu nimic în cazul unei rezistenţe. Este preocupat de necesităţile sale sexuale şi aşteaptă din partea femeii laude pentru capacitatea sa, adevăratul epilog al străduinţei sale.
Asta nu înseamnă însă că vrea mai mult decât o dată pe zi, [...]

Citeste articolul complet »

Bărbatul LEU

Doreşte să fie luat în seamă oriunde s-ar afla, femeile găsindu-l atrăgător (el fiind conştient de acest lucru) şi stârnind de cele mai multe ori invidie. Admiră femeile frumoase, dar însoţitoarele sale trebuie să se îmbrace cu gust şi să fie familiarizate cu regulile comportării în societate.
Îi place să stea în aer liber, mai ales când străluceşte soarele, stăpânul său. Îi plac competiţiile sportive care-l evidenţiază şi s-ar putea crede că se teme de înfrângeri, dar el ştie foarte bine să le transforme în victorii. Îi place să-şi etaleze fericirea într-o atitudine regească, ca un om aflat deasupra tuturor lucrurilor.
Se va crede despre el, în caz de înfrângere, că datorită împrejurărilor nefaste a pierdut ceea ce i se cuvenea de drept. Râde cu plăcere, nu este guraliv sau trişor, dar poate deveni tiran, fiindu-i străine jumătăţile de măsură.
Pornind la luptă, aceasta va fi glorioasă şi, dacă ea înseamnă dragoste, trebuie să sară scântei sau să se aprindă un foc al bucuriilor. Un sangvin mândru, puţin naiv, cu pretenţia de a fi recunoscut drept centrul lumii, se joacă cu viaţa sa, cu dragostea şi cu banii.
El simte că soarta lui este cea a unui câştigător, bărbaţii agreându-l pentru dărnicie. Este deştept, [...]

Citeste articolul complet »

Potenţial erotic femeia LEU

Potenţial erotic femeia LEU
Având convingerea că orice bărbat trebuie să fie fericit că o are, nu va aştepta pe nici unul şi nu vede de ce ar trebui să-l ademenească. Îi place jocul nevinovat, nu tânjeşte după un bărbat şi este prea mulţumită de sine pentru a deveni agresivă sexual.
Intuieşte puterea sa asupra bărbaţilor şi nu concepe ca un bărbat să îndrăznească să nu fie oricând la dispoziţia sa. În căminul ei creează o atmosferă de strălucire şi frumuseţe, îmbrăcându-se strident pentru a manipula şi nu pentru a seduce.
Când consideră momentul potrivit, se dezbracă cu mişcări leneşe şi voluptuoase (mai mult plăcerea ei decât a partenerului) şi vai de cel care încearcă să o posede repede sau cu forţa. Nu se doreşte originală sau inventivă în pat, preferând drumul lung şi convenţional şi numai dacă pasiunea i se trezeşte brusc, devine o parteneră cu reacţii sexuale puternice, cicatricile bărbaţilor fiindu-i mărturie, după care aşteaptă să fie lăudată.
În timpul actului sexual îi place să domine, dar se multumeşte în final cu egalitatea. În jocul introductiv îi place să-i fie atinse obrazul, urechile, gâtul şi interiorul coapselor, metoda ei preferată fiind aceea de a-l lăsa pe partener să străbată singur o jumătate [...]

Citeste articolul complet »