Cum îl cucerim pe LEU

Leu

Dorind să pună în umbră pe oricine, trebuie să te arăţi cât mai impresionat posibil, Leul având nevoie permanent de o lumină a rampei care să-i scoată în relief superioritatea. El vrea să strălucească. Spuneţi-i că n-aţi mai cunoscut un astfel de om şi nu-l goniţi niciodată din mijlocul scenei.
Arătaţi-vă supuşi şi dependenţi de el, dar fără exagerări. Chiar dacă aţi greşit exagerând, reveniţi asupra celor spuse, dar nu renunţaţi la compliment. Atunci când într-o discuţie nu puteţi renunţa la adevărul dvs, apelaţi la umorul lui.
Îi plac arta, literatura şi în general să fie acolo unde se întâmplă ceva (vernisajul unei expoziţii, o premieră cinematografică, o conferinţă de presă etc.). Cine vrea să cucerească o Leoaică să nu-şi ţină banii ascunşi, ea admirând lucrurile şi gesturile extravagante, având slăbiciune pentru lux şi ieşitul în evidenţă. Cadourile trebuie să sară în ochi, piatra ei preţioasă fiind rubinul.
Leul ştie să-şi ascundă neglijenţa cu o spoială decorativă, pentru că atunci când aceasta nu este posibilă, să se scuze prin lipsa de răbdare pentru mărunţişuri, aruncând vina pe alţii.
Poate fi creator prin profunzime şi esenţialitate, un căutător al efectelor orbitoare; devine furios atunci când lucrurile nu merg aşa cum trebuie. Nu suportă opoziţia şi [...]

Citeste articolul complet »

Potenţial erotic femeia LEU

Leu

Potenţial erotic femeia LEU
Având convingerea că orice bărbat trebuie să fie fericit că o are, nu va aştepta pe nici unul şi nu vede de ce ar trebui să-l ademenească. Îi place jocul nevinovat, nu tânjeşte după un bărbat şi este prea mulţumită de sine pentru a deveni agresivă sexual.
Intuieşte puterea sa asupra bărbaţilor şi nu concepe ca un bărbat să îndrăznească să nu fie oricând la dispoziţia sa. În căminul ei creează o atmosferă de strălucire şi frumuseţe, îmbrăcându-se strident pentru a manipula şi nu pentru a seduce.
Când consideră momentul potrivit, se dezbracă cu mişcări leneşe şi voluptuoase (mai mult plăcerea ei decât a partenerului) şi vai de cel care încearcă să o posede repede sau cu forţa. Nu se doreşte originală sau inventivă în pat, preferând drumul lung şi convenţional şi numai dacă pasiunea i se trezeşte brusc, devine o parteneră cu reacţii sexuale puternice, cicatricile bărbaţilor fiindu-i mărturie, după care aşteaptă să fie lăudată.
În timpul actului sexual îi place să domine, dar se multumeşte în final cu egalitatea. În jocul introductiv îi place să-i fie atinse obrazul, urechile, gâtul şi interiorul coapselor, metoda ei preferată fiind aceea de a-l lăsa pe partener să străbată singur o jumătate [...]

Citeste articolul complet »

Femeia LEU

Leu

Femeia LEU - Caracteristicile zodiei
Se expune continuu - piatră preţioasă minunată într-o vitrină în faţa căreia se opresc trecătorii să admire. Într-o societate, ea constituie ornamentul feminin cel mai strălucit, chiar dacă stă vremelnic în culise aşteptând semnalul prin care este chemată la rampă. Pentru ea nimic nu este mai important decât să fie admirată şi dorită de bărbaţi.
Propriile sentimente nu sunt atinse întotdeauna. Într-o oarecare măsură oferă spre vânzare sexul, al cărui onorariu se rezumă doar la satisfacţia de a şti care este valoarea ei.
Ea nu trebuie să însemne mult pentru partener, ci trebuie să fie unică. Îşi doreşte libertatea să umble de colo-colo pentru a-şi căuta victimele (de obicei nu prea departe…). Este cel mai agreat vânător din anturaj. Iubeşte oamenii, dar este egocentrică.
Domină, dar cu prestanţă, şi este cochetă, dar blajină. Fiinţă plină de contraste, priveşte problemele altora doar raportate la ale ei. Este temperamentală, necalculată şi ademenitoare. Sentimentele ei sunt adesea superficiale. În puţine cazuri se îndrăgosteşte cu adevărat.
Îi lipseşte putinţa dăruirii, nu se poate subordona cuiva. Dacă o relaţie se desfăşoară fără griji şi prea comod, devine leneşă şi, în blazarea ei, adesea stinge focul pe care l-a aprins în partener.
Fără stimularea necesară din [...]

Citeste articolul complet »

Femeia TAUR

Taur
Femeia TAUR

Născută sub semnul planetei Venus întruchiparea iubirii, nu face nici un efort pentru a place, a duce în ispită. Adesea gingaşă, feminină, este suficient să-şi arunce ochii o clipă asupra bărbatului dorit. O scurtă privire pe sub gene farmecă, promite. Magnetismul ei erotic natural, neprefăcut, captează interesul bărbaţilor. Ei se simt subjugaţi, de această fiinţă plină de feminitate şi promisiuni.
Mulţi dintre ei cred că o pot cuceri cu uşurinţă şi nu ştiu că se află în faţa unei cetăţi cu ziduri înalte. Nu este o uşuratică. Dimpotrivă, pretenţiile şi exigenţa ei în alegerea partenerului bat departe, spre căsătorie.
Când priveşte printre gene cu mult farmec, ea evaluează, cântăreşte personajul din faţă cu multă agilitate. Bărbatul care doreşte o aventură cu ea are şanse zero dacă trece direct la subiect, fără introducere. Când este curtată, sensibilă fiind, simte spontan prefăcătoria, dorinţele mascate. Fiindcă posedă o rară intuiţie dublată de calcul rece.

Dintre semnele de pământ este firea cea mai conservatoare şi mai exigentă. Îşi alege viitorul soţ dintre bărbaţii serioşi, convinşi că familia reprezintă cu adevărat rostul existenţei. Se dedică soţului, copiilor, casei devenind rapid dominatoare şi exclusivistă.
Căsătoria nu-i aduce noroc întotdeauna. Trăieşte mult, ţine casa, copiii şi soţul “în lesă”. Dacă bărbatul [...]

Citeste articolul complet »

Femeia BERBEC

Berbec
Femeia BERBEC

Pare supărată pe toţi bărbaţii!
Cu acest truc îşi ademeneşte “victimele” pe care le studiază în secret, măsurându-le calităţile ori defectele. Lasă, în mod deliberat impresia că este rece şi distantă, în realitate fiind o fiinţă plină de temperament, pătimaşă şi senzuală.
Bărbaţii fără prezenţă de spirit o înţeleg eronat şi, când îi descoperă meandrele sufleteşti, rămân impresionaţi în mod neplăcut. Este o fire plină de contradicţii, o artistă sclipitoare şi fascinantă care se joacă mereu cu sentimentele bărbaţilor slabi de înger. Puţin îi pasă de sentimentele lor: pe ea o interesează în aceste cazuri, arta seducţiei, felicitându-se ori de câte ori îi prinde în mreje.

Când îi vede prinşi şi e sigură că i-a vrăjit, îi abandonează fără să le dea o speranţă, încercându-şi puterea de seducţie cu alţii. Cum nimic nu-i mai rău pentru un bărbat decât să se simtă “sedus şi abandonat” el termină prin a o dispreţui fiindcă nu-i înţelege “focul”.
Cei experimentaţi, cu o gândire mai suplă, se prefac a nu-i ghici firea: aceştia sunt bărbaţii pe care ea îi respectă şi îi alege ca parteneri. Urăşte bărbatul timid faţă de care este brutală şi agresivă.
Vorbeşte mult şi repede, făcându-te să crezi că doar îi merge guriţa, dar această [...]

Citeste articolul complet »

Femeia PEŞTI

Pesti

Dominată de Mercur, planeta frumuseţii şi a secretelor, este foarte feminină, arogantă, intuitivă şi prietenoasă. Înţelegerea ei faţă de alţii este mare, deoarece ea nu stă deoparte la necazurile altora. Datorită intuiţiei nu se lasă influenţată de exterior şi nu poate fi înşelată.
Are puteri magice în a cunoaşte adevărul. Pentru neasemuita ei sensibilitate se simte atrasă de lucruri oculte, iar în rândul femeilor Peşti se găsesc deseori cititoare în palmă, prezicătoare, spiritiste, medium-uri bune.
Experienţa a învăţat-o că se poate baza pe simţurile ei, dar voalul secret care o înconjoară poate înşela. Firea ei interesantă atrage bărbaţii nespus de mult, iar ea nu poate trăi singură şi se agaţă de partenerul de viaţă. Are mare nevoie de certitudinea că este iubită, cere dovezi: dacă le primeşte răsplăteşte partenerul cu multe binefaceri erotice.
Proprietăţile pozitive ale acestei zodii nu sunt acelea ale unui om activ: rădăcinile se găsesc în vise şi dorinţe. Femeia Peşti nu iubeşte lumea gălăgioasă, conflictele şi nu se mulţumeşte cu puţin. Are talentul de a se mulţumi cu oameni influenţi şi importanţi.
Pentru că pare nevinovată şi neajutorată, trezeşte sentimentul nevoii de ocrotire. Pentru a fi sigură de cucerirea bărbatului care îi place şi de al cărui ajutor are nevoie, [...]

Citeste articolul complet »

Cum putem cuceri şi cum putem respinge pe “VĂRSĂTOR”

Varsator

Cum putem cuceri pe “VĂRSĂTOR”

Nu este greu să întâlneşti un Vărsător. Îl găseşti la petreceri, la cursuri de specializare, la biserică, la teatru, la concerte. Vărsătorii sunt buni organizatori de petreceri, unde se remarcă foarte uşor prin magnetismul personalităţii lor, prin faptul că devin parteneri de discuţii fascinanţi. Ei vorbesc despre idei, dar şi despre evenimente.
Cel care nu citeşte mult nu se potriveşte cu Vărsătorul. Le putem suscita interesul prin adevăr şi sinceritate. Prima întâlnire trebuie să fie stimulatoare din punct de vedere intelectual. Comentariile Vărsătorului sunt pline de umor, îl pasionează tot ceea ce este ieşit din comun, îi place să dăruiască, dar şi să primească.
Cel care primeşte un cadou trebuie să-l primească cu bucurie, chiar dacă darul este ciudat. Femeia Vărsător iubeşte mult bijuteriile ostentative şi parfumurile rare şi scumpe. Nu putem pretinde de la Vărsător să reacţioneze ca un om obişnuit, fiindcă motivele sale sunt ascunse adânc în misterul caracterului său şi nu-i place să fie controlat în ceea ce consideră el că are mai intim.
Veţi fi observat până în cele mai mici amănunte. Distanţarea lui se explică tocmai prin această dorinţă de a observa totul mai bine. Acesta este un semn bun, pentru că îşi analizează [...]

Citeste articolul complet »