Bărbatul CAPRICORN

Pentru bărbatul Capricorn dragostea este tot atât de importantă ca hrana şi somnul. De la prima întâlnire se simte că acest bărbat este cu picioarele pe pământ, serios, aşteptând ca femeia să se supună dorinţelor sale. După părerea lui, nu există femei serioase.
Capricornul nu are brutalitatea Scorpionului, dar sexualitatea accentuată îl face să acţioneze fără scrupule. Naivitatea şi lipsa de experienţă vor fi exploatate la maximum. Se simte atras de partenere tinere, este pasional şi nu suportă refuzul.
Va arăta înţelegere numai dacă femeia îi va expune motive serioase. Atenţie, acestea trebuie să fie şi adevărate, căci poate citi printre rânduri! Are nevoie de siguranţa că este iubit. Cere mult, căci doreşte iubirea totală.
Complimentele îi plac; numai cu acestea poate fi câştigat. Este credincios, şi nu înţelege de ce ai nevoie de alte femei când ţi-ai ales-o pe cea potrivită. Preferă să stea acasă decât să alerge de la o petrecere la alta. Acasă nu se plictiseşte, deoarece se dedică activităţii sexuale, la care devine tot mai bun odată cu vârsta, solicitân din partea femeii satisfacţii nu numai de natură erotică.
Vrea ca soţia să-i fie o bună prietenă şi o gospodină adevărată. Îi plac banii, dar este calculat şi nu acceptă compromisuri. Încăpăţânat, nu suportă să fie contrazis. Este greu [...]

Citeste articolul complet »

Femeia CAPRICORN

La femeia Capricorn în sentimentele ei domneşte ordinea. Deşi pasională nu are destul curaj să-şi declare intenţiile, de aceea trebuie sedusă. Foarte precaută şi retrasă, dacă va căpăta încredere în partener îşi va schimba comportarea, dovedind spirit de iniţiativă.
Când se ştie iubită, pluteşte - cum se spune, cu capul în nori, dar are destule rezerve să fie cu picioarele pe pământ. Natura zodiei sale o determină să fie reţinută. Este însă pregătită pentru a se lăsa admirată şi adorată, dar nici un bărbat nu o va putea stăpâni total.
Ea ştie ce-şi doreşte de la un bărbat, acesta însă nu va şti niciodată ce gândeşte ea. Unii găsesc distanţarea ei ca pe ceva chinuitor, poate şi pentru faptul că-şi ascunde bine sentimentele. Este femeia destinată soţului serios şi gospodar căruia cuvântul “aventură” nu-i spune nimic.
În realitate comportamentul ei ascunde frica de iubire; pentru că vrea să fie sigură că alesul ei este cel adevărat. Are nevoie de apărare şi siguranţă. Partenerul odată ales, va simţi întreaga ei dragoste. Este deosebit de credincioasă. Pe de altă parte, simte nevoia de a fi iubită şi admirată, de aceea este la început atât de distantă şi precaută.
Ea încearcă să evalueze posibilităţile şi riscurile înainte de a se lăsa sedusă. Dacă face o greşeală în [...]

Citeste articolul complet »

Zodia CAPRICORN

Constelaţia Capricornului se află în emisfera australă (sudul cerului). Stelele fixe Vega şi Altair sunt cele mai însemnate din zodie.
Capricornul este element pământesc şi semn feminin. Fiinţele din zodia Capricorn sunt rezervate, melancolice, pesimiste, ambiţioase, active, încăpăţânate, dar organizate, metodice, calităţi ce inspiră încredere şi forţă.
Deosebit de sensibile la critică, reacţionează vehement când li se face observaţie. Sunt însă economice şi severe, chiar egoiste. Ambiţioase, suportă greu concurenţa, lăsându-se lesne cuprinse de invidie şi gelozie.
În prietenie se comportă fără rezerve, cu duşmanii necruţător. Contrar aparenţelor, sunt naturi sensibile, suferă, se frământă pentru orice ofensă sau nereuşită. Teama de sărăcie le face pesimiste.
Când vor izbânda, rabdă de foame şi de sete, supunându-se privaţiunilor de orice fel. Încredinţate că metodele, râvna lor, conţin sens superior, se simt lezate dacă exemplul nu le este urmat de toată lumea.
Se remarcă şi în finanţe, cercetare, minerit, agricultură - profesii şi preocupări ce solicită răbdare şi forţă fizică. Încăpăţânarea şi ambiţia le sunt de bun augur în aceste adevărate munci herculeene.
Preţuind artele, în casele lor vei găsi cele mai valoroase lucrări literare, muzica “serioasă”, într-un cuvânt, ceea ce ne dă certitudinea independenţei materiale, iluzia că facem parte din “lumea civilizată”.
Iubesc politica uimind prin abilitatea şi îndemânarea ce le dovedesc în mânuirea [...]

Citeste articolul complet »

Cum putem respinge pe CAPRICORN

Cum îi putem respinge pe Capricorn? Atunci când Capricornul este “sătul”, dispare pur şi simplu, fără brutalităţi. Pentru a-l aduce în această stare nu este greu. Ne amuzăm de faptul că este greoi şi îi reproşăm că este plicticos.
El nu suportă să fie ţinta ironiei sau să i se joace feste. Critica n-o suportă deloc. Cheltuim bani pentru lucruri fără de valoare, jucăm rolul gelosului, căci Capricornul nu suportă să fie dominat.
Provocăm dezordine în orarul său zilnic şi dăm dovadă de indisciplină. Capricornul trăind după program şi având nevoie de o viaţă calculată, va dispare. Îl înconjurăm cu multă veselie, glume ironice, ceea ce îl face nenorocit, mai ales dacă se şi bea mult.

Citeste articolul complet »

Viaţa erotică la femeia CAPRICORN

Viaţa erotică la femeia CAPRICORN

Femeia Capricorn se aprinde repede. Un gest oricât de mic, un compliment sau o mângâiere sunt de ajuns pentru a o aprinde. Nu are nevoie de preambul îndelungat.
În pat va prelua comanda. Are o mare stabilitate în dragoste şi aşteaptă acelaşi lucru de la partener. Variaţiile originale n-o interesează. Este adepta tradiţionalismului. De ce să se complice dacă merge pur şi simplu?
Stăpână pe ea va impune ritmul, actul sexual devenind sălbatic, cu zgârieturi şi strigăte de plăcere. Îi place ca actul să dureze mult, să fie chiar reluat.
Şi pentru că este calculată în actul erotic, dorinţele ei de satisfacţie se vor apropia de nimfomanie. Atenţie, muşcă cu plăcere, fiindcă aceasta o stimulează!
Femeia Capricorn poate avea înclinaţii spre sadism. Pare rece, dar aceasta este masca ei. După ce-şi scoate masca, putem avea surprize.

Citeste articolul complet »

Potenţial erotic la bărbatul CAPRICORN

Potenţial erotic la bărbatul CAPRICORN

La bărbatul Capricorn, sexul este tot ce poate oferi mai mult. El crede că un om iubeşte cu adevărat numai dacă înţelege pasiunea fizică. Actul sexual este un act impulsiv, dar îşi planifică şi această activitate, ca şi întreaga viaţă.
Preferă femeile ce-i simt dorinţa şi nu-l silesc să facă primul pas sau să se străduiască prea mult. Femeia trebuie să cunoască trucurile amorului şi să-i pregătească multe surprize.
Este mândru de potenţa sa sexuală şi de capacitatea sa de a satisface o femeie fără să se consume prea mult.
Dragostea trebuie să se desfăşoare într-un loc comod, cu multe perne, lumină difuză, muzică discretă şi o băutură mai deosebită. Iubeşte dansul şi îi place să-şi legene partenera în ritmul muzicii.
Bărbatul Capricorn nu suportă să fie dirijat, să i se spună ce şi cum să facă, deoarece se mândreşte cu capacitatea sa de a-şi satisface partenera. În tinereţe este complexat de fete şi de aceea prezintă tendinţe spre masturbare, tehnică de care nu scapă nici mai târziu. Prezintă înclinaţii şi spre perversiuni; când se loveşte de opoziţie foloseşte forţa.

Citeste articolul complet »

Cum îl cucerim pe CAPRICORN

Cum cucerim pe Capricorn? Cel din zodia Capricorn este muncitor şi ambiţios. Îl întâlnim la cursuri de specializare şi în bibliotecă. Este inteligent, ştie să recunoască sinceritatea chiar şi în cazul complimentelor.
Nu suportă scrisorile prea încărcate şi declaraţiile prea entuziaste. Capricornul se interesează de artă şi teatru, se simte atras de oamenii spirituali. Putem discuta cu el despre cărţi, pictură, politică dacă suntem bine pregătiţi.
Să nu prezentăm o părere sau o concepţie pe care nu o avem cu adevărat. Pe de altă parte, Capricornului îi place rolul de profesor.
În societate va fi mai mult un spectator şi nu se numără printre oamenii aşa-zişi simpatici. Va participa numai la discuţii serioase, căci este la curent cu evenimentele zilei şi aşteaptă de la partener acelaşi lucru.
Cunoaşte valoarea banului şi colecţionează cu plăcere lucruri de valoare. Femeia Capricorn se va bucura de un briliant, dar se va bucura şi mai mult de un obiect antic a cărui valoare creşte cu timpul.
Bărbatul Capricorn se va bucura de o carte rară sau de un tablou original al cărui autor se bucură de succes. Atenţie! Ţin foarte mult la familia lor.
Mănâncă cu plăcere şi mai ales în mediu bun; nu suportă lucrurile ieftine. Pentru ei totul trebuie să fie de [...]

Citeste articolul complet »