Femeia RAC

Rac Trimite prin YM

Femeia RAC

Pentru că străbate întregul eventai sentimental al acestei categorii feminine, ai neapărată nevoie de hartă şi compas. Dacă ai îndoieli, trebuie să-ţi aminteşti regula: încrede-te în ajutorul celor apropiaţi, care tind însă să-şi arate sentimentele. Nu suportă critica, mai ales atunci când cineva o ironizează, nimic deranjând-o mai mult decât aceasta.

Ţine minte tot, până are posibilitatea de a reacţiona. Te uimeşte cu câtă exactitate poate reda o întâmplare veche, ceea ce explică şi desele ei trăiri în trecut. Ar vrea să retrăiască totul, crezând în fosta viaţă şi având tendinţe de ocultism.

Îi plac cărţile istorice, tablourile vechi şi are un simţ al continuităţii deosebit de acut. Viaţa nu înseamnă pentru ea nici aici şi nici acum, fiind o casnică şi pierzând destul timp pentru a-şi aranja casa cu decoraţiuni câteodată demodate, dar nu lipsite de gust. Bucătăria ei este caldă şi familială, ca într-un tablou flamand vechi, casa fiind împărăţia ei. Nimeni nu-i părăseşte casa flămând, fiind o excelentă gospodină şi având frigiderul mereu plin. Ştie că banii contează.

femeia-rac Femeia RAC

Nu este zgârcită, dar pune deoparte bani albi pentru zile negre. Se desparte de bani cu plăcere şi o doare sufletul să nu-şi facă cumpărăturile aşa cum îşi doreşte. Nu-i plac bârfele, putând să păstreze un secret, iar dacă va fi vorba de o mărturisire, va tăcea ca un mormânt.

Este o bună povestitoare despre propriul trecut sau al familiei, putând să-şi captiveze auditoriul prin schimbări de ton, nuanţări, exprimări plastice etc. Dacă găseşte ceva comic, nu se poate stăpâni de râs, aceasta însă nefavorizând-o în toate situaţiile. Este credincioasă prietenilor şi soţului, de care se leagă, devenind deseori agasantă, deoarece aşteaptă mereu dovezi de dragoste.

Trebuie să te îngrijeşti de ea, s-o lauzi, s-o curtezi, să o tratezi cu tandreţe şi răbdare. Un bărbat ambiţios nu are şanse la ea, pentru că îi este foarte greu să se dăruiască în dragoste, cu toate că atracţia lui constă tocmai în moderaţie, veselie şi sentimente de compătimire.

Este o fiinţă timidă, dulce, cuibărită în sufletul oricărui bărbat. Dacă vrei să o cucereşti, nu ai voie să uiţi trandafirii, lumânările, şampania şi poeziile de dragoste. Nu va fi o cucerire rapidă, ci o decizie de “totul sau nimic”, “viaţă sau moarte”, “o căsnicie sau o despărţire definitivă”. Hotărârea trebuie luată cu multă cumpătare, pentru că, dacă este pierdută, va fi greu de uitat, dar şi mai greu de adus înapoi.

Născută sub semnul Soarelui, este dominată de Lună, având două trăsături definitorii - dragoste şi siguranţă! Ea caută dragostea, care trece înaintea sexului, căutând legătură stabilă şi nu va accepta bărbatul în dormitorul ei până nu-i va cunoaşte intenţiile de viitor. Găsind adevărata dragoste, va face totul pentru bărbatul iubit, devenind cea mai bună parteneră de sex din tot zodiacul. Sinceritatea ei în dragoste o face cea mai rea candidată plătită (dansatoare erotică, damă de companie etc.), nefiind aptă jocului de teatru în relaţiile sexuale.

Dacă bărbatul ales are motive serioase să nu se căsătorească cu ea, devine cea mai devotată şi completă amantă. Dăruindu-se unui bărbat, îi rămâne credincioasă, dar singura soluţie pentru a nu fi pierdută este căsătoria. Este tipul de femeie care poate trece şi prin foc atunci când iubeşte, rămânând alături de bărbatul ales chiar dacă acesta se va dovedi alcoolic, afemeiat sau lichea.

Oricare ar fi motivul, este cert faptul că bărbaţii nu se poartă cel mai bine cu femeile Rac.

Mai citiţi...

 • Femeia SĂGETĂTOR
  Femeia SĂGETĂTOR Ea este “un Don Juan” al zodiilor. În alegerea amanţilor este mărinimoasă. Fără griji, ea trece de la o aventură sexuală la alta, deoarece totul la ea rămâne pe bază de prietenie. Nu este
 • Femeia TAUR
  Născută sub semnul planetei Venus întruchiparea iubirii, nu face nici un efort pentru a place, a duce în ispită. Adesea gingaşă, feminină, este suficient să-şi arunce ochii o clipă asupra bărbatului dorit. O scurtă privire
 • Femeia SCORPION
  S-ar putea scrie o carte despre cum se poartă, cum se mişcă, cum vorbeşte sau cum arată o femeie - Scorpion care vrea să cucerească un bărbat. Doar un bărbat lipsit de libidou poate să

4 comentarii pentru "Femeia RAC"

 1. popescu mihela nicoleta August 21st, 2009, 16:21

  tare e sunt zodia rac

  [Răspunde]

  Comentariu » » Femeia RAC

  popescu mihela nicoleta a răspuns:

  imi place tare mult aces program sunt zodia rac si ma informat despre zodia mea.TAREEEEEEEEEEE

  [Răspunde]

 2. matza Decembrie 29th, 2011, 4:24

  super tare:X..sunt zodia rac, dar sincer sa va spun sunt multe opinii nu toate adevarate, de exemplu in alte opinii zic ca femeie rac intra in carapacea ei cand este sa se confrunte cu niste situatii si nu are incredere in sine, eu una am fost asa dar nu mai sunt de 5 ani de zile am incredere 100% in mne si daca ar fi sa infrunt o situatie sau sa fac ceva as faceo.Am trecut prin multe si poate de aia sunt asa , nu numai eu sunt asa mai cunosc fete care tot zodia rac sunt si este exact ca mine, nu au frica de nimeni si de nimic si au incredere suta la suta in ele si pot spune ca sunt si foarte razbunatoare:):).SFat pt fetele din zodia rac: incercati sa aveti incredere in voi mult mai mult si infrangeti-va frica care o avetzi in voi, fiti luptatoare si sa fiti optimiste in cea ce vreti sa faceti faceti totul cu cap si veti reusi :*

  [Răspunde]

 3. claudia Decembrie 29th, 2011, 4:29

  salut. si eu sunt zodia rac foarte tare:X, matza ai dreptate in tot ce ai spus mersi pentru sfaturi eu una am sa incerc sa le pun in aplicatie nu stiu altele ce o sa faca dar cred ca si ele vor face la fel.

  [Răspunde]

Ai o întrebare/comentariu?

Dacă vrei să discuţi mai multe, intră pe forum!