Bărbat RAC

Rac Trimite prin YM

Bărbat RAC

Nu poţi citi în el ca într-o carte, păstrându-se opac pentru străini, netrădându-şi secretele nici celui mai bun prieten. Este neliniştit, tinde către meditaţie, este un idealist şi un visător sentimental. Dominat de Lună, trăieşte sentimente înălţătoare şi are talentul de a atrage oameni în direcţiile dorite de el.

La începutul unei întâlniri este dispus să cocheteze, pentru ca la următoarea să fie prietenos, neputându-se şti niciodată ce vrea cu exactitate, chiar dacă este cunoscut bine. Poate deveni coleric, dar, dacă partenera nu reacţionează, îşi revine rapid.

Este politicos şi galant, cavaler de modă veche, iubeşte femeile frumoase, se simte bine în societatea lor, căutându-le-o chiar atunci când sunt spirituale. Din momentul în care a cucerit, devine posesiv, o amantă trebuind să-l aştepte… Îi plac mâncarea şi băutura, distracţia şi conversaţia, în timp ce îmbrăcămintea îl lasă rece.

Dă dovadă de o memorie excelentă, are idei şi concepţii fixe şi totul este în regulă dacă nu este contrazis. Odată contrazis însă, nu se astâmpără până când nu reuşeşte să demonstreze cele susţinute. Poate să şi asculte, să dea sfaturi în probleme dificile, ba chiar să dea o mână de ajutor la rezolvarea acestora.

Are o minte ageră, analitică, capabilă să dezlege cele mai complicate noduri, un deosebit simţ al banului, este rapid ca o şopârlă, dar uzând întotdeauna numai de metode conservatoare şi convenţionale, cu risc minim.

Este sensibil, nesigur şi sentimental, se desparte greu de vechii prieteni, de obiceiurile şi lucrurile devenite obişnuite. Prietenia cu el durează o viaţă, agreându-şi foştii colegi chiar dacă nu mai are nimic în comun cu ei şi este refractar la schimbări.

Are nevoie de dovezi de iubire, dragostea fiind pentru el un lucru deosebit de serios, cerând iubitei dăruire fizică şi sufletească în aceeaşi măsură. Deoarece este fidel, cere acelaşi lucru şi partenerei sale, reuşind într-o iubire să ţină piept oricărei furtuni.

Nu este un călător, căminul fiind-i cea mai mare plăcere, găsind în el liniştea casei şi propriei “grădini”. Câteodată este atât de vanitos, încât vede numai defectele altora. El caută legătură de durată, dar dacă aceasta se rupe, se adaptează uşor, găseşte repede o altă.

Poate să îngreuneze viaţa, fiind o fiinţă complicată, cu stări sufleteşti complicate. Ambiţia îl va purta spre reuşită şi, cum este inteligent sş uşor adaptabil, pare predestinat rolurilor de conducător în politică, literatură sau comerţ.

Mai citiţi...

  • Bărbatul CAPRICORN
    Pentru bărbatul Capricorn dragostea este tot atât de importantă ca hrana şi somnul. De la prima întâlnire se simte că acest bărbat este cu picioarele pe pământ, serios, aşteptând ca femeia să se supună dorinţelor
  • Bărbatul PEŞTI
    Bărbatul Peşti este sentimental, sensibil şi labili, omul tuturor surprizelor, fiindcă este măcinat de impulsuri contradictorii. Chiar simbolul zodiacal arată acest lucru, prin cei doi peşti care înoată fiecare în altă direcţie. Bărbatul Peşti este contradictoriu
  • Bărbat GEMENII
    Bărbat GEMENII - Caracteristicile zodiei Este tot timpul în mişcare: de la un om la altul, de la o activitate la alta. Neliniştit, nervos, nu se va mulţumi să-şi trăiască ziua şi va încerca să trăiască

Ai o întrebare/comentariu?

Dacă vrei să discuţi mai multe, intră pe forum!