Zodia RAC

La 22 iunie are loc solstiţiul de vară. Cum din 23 ziua va descreşte mereu (timpul dă înapoi), zodiei i s-a spus Racul. Constelaţia Racul se află în partea cea mai de nord a Eclipticii. La 13 grade deasupra Racului se află soarele Sirius.
“Racul este element de apă caracterizat prin receptivitate şi timiditate, lipsa curajului şi a combativităţii, dar şi printr-o încăpăţânare care îl apără. El priveşte spre trecut şi spre istorie admirând gloria omenirii şi din această cauză, se adaptează foarte greu prezentului”.
Stăpânele acestei zodii - Luna şi Jupiter - acordă bunătatea, emoţia, iubirea de cămin, patriotismul, dar şi orgoliul, vanitatea. Evolutia celor din Rac are loc încet, într-o lume unde se ştiu iubiţi, preţuiţi, simpatizaţi pentru simţămintele lor.
Teama de ridicol îi impiedică să se afirme. Iubesc trecutul, antichitatea, în care văd “gloria” şi mai puţin realitatea celor ce au fost. Le este necesară o educaţie a voinţei şi, dacă nu au primit-o vor trebui să practice yoga (sport ce pune în evidenţă conştiinţa primordială şi întăreşte voinţa).
Firi săritoare, compasive şi generoase, sunt speculate sentimental şi material de oamenii fără scrupule. O reticenţă exhaustivă le împiedică să se autoanalizeze cu simţ critic.
Racul ce l-aţi supus unei observaţii pertinente, dar [...]

Citeste articolul complet »

Compatibilităţi zodia RAC

Compatibilităţi zodia RAC
Rac - Berbec
Aventurierul Berbec are pentru Rac o atracţie sexuală mare doar la început, cu timpul, aceasta ajungând să agaseze şi să rănească. Orice relaţie între ei este greoaie, iar o căsătorie este efectiv sortită eşecului.
Rac - Taur
Racul aduce multă sensibilitate şi fantezie şi, cum amândoi sunt pătimaşi, pentru satisfacţii au interese comune, ajutându-se reciproc. Dacă Taurul este atent, între ei va domni armonia, iar căsnicia lor va fi un drum asfaltat.
Rac - Gemenii
Nesiguranţa Racului se împacă greu cu nestatornicia Gemenilor, ceea ce va conduce la apariţia sentimentului de frustrare. Racul va fi gelos, dar nu-i va opri pe Gemenii. Relaţia dintre ei este emoţională, strânsă, dar, datorită caracterelor diferite, nimic nu va fi stabil şi de durată între ei.
Rac - Rac
Se aseamănă prea mult ca să fie fericiţi împreună, hipersensibilitatea lor conducând fără excepţii la apariţia problemelor sufleteşti şi a reproşurilor. O aventură între ei are un început erotic furtunos, pe când căsnicia cere multă înţelegere şi compătimire reciprocă.
Rac - Leu
Leul este foarte energic în dovezile sale de dragoste şi îi dă Racului siguranţa necesară, primind în schimb compătimirea şi admiraţia acestuia, în principal pentru marea sa potenţă sexuală. Această relaţie are nota ei de patimă, dar [...]

Citeste articolul complet »

Cum îi respingem pe RACI

Cum îl respingem pe RAC
Cine vrea să scape de un Rac va avea probleme deosebite, pentru că acesta se lipeşte atât de puternic de partener, încât ruptura de el nu poate să nu doară.
Atitudinea urâtă faţă de femeia-Rac o face să plângă, iar dacă este lovită se încăpăţânează, reacţionând dur şi în forţă. Despărţirea de ea este grea pentru amândoi partenerii şi cere mult timp şi multă subtilitate.
Deveniţi mofturoşi şi depresivi, ceea ce va influenţa starea lor psihică. Fată de bărbatul Rac adoptaţi o atitudine dominatoare, hotărând tot timpul.
Ardeţi-i mâncarea, spuneţi-i că lucrurile gospodăreşti sunt plictisitoare, criticaţi-l în dormitor pentru tehnici sexuale incomplete, pentru tehnici de iubire uzate etc.
Nu-l acceptaţi, nu-i daţi echilibru sufletesc, nu-i ascultaţi sfaturile, duceţi-l în localuri excentrice, criticaţi-l, creaţi-i complexe de inferioritate şi vorbiţi-i de rău părinţii.

Citeste articolul complet »

Bărbat RAC

Bărbat RAC
Nu poţi citi în el ca într-o carte, păstrându-se opac pentru străini, netrădându-şi secretele nici celui mai bun prieten. Este neliniştit, tinde către meditaţie, este un idealist şi un visător sentimental. Dominat de Lună, trăieşte sentimente înălţătoare şi are talentul de a atrage oameni în direcţiile dorite de el.
La începutul unei întâlniri este dispus să cocheteze, pentru ca la următoarea să fie prietenos, neputându-se şti niciodată ce vrea cu exactitate, chiar dacă este cunoscut bine. Poate deveni coleric, dar, dacă partenera nu reacţionează, îşi revine rapid.
Este politicos şi galant, cavaler de modă veche, iubeşte femeile frumoase, se simte bine în societatea lor, căutându-le-o chiar atunci când sunt spirituale. Din momentul în care a cucerit, devine posesiv, o amantă trebuind să-l aştepte… Îi plac mâncarea şi băutura, distracţia şi conversaţia, în timp ce îmbrăcămintea îl lasă rece.
Dă dovadă de o memorie excelentă, are idei şi concepţii fixe şi totul este în regulă dacă nu este contrazis. Odată contrazis însă, nu se astâmpără până când nu reuşeşte să demonstreze cele susţinute. Poate să şi asculte, să dea sfaturi în probleme dificile, ba chiar să dea o mână de ajutor la rezolvarea acestora.
Are o minte ageră, analitică, capabilă să dezlege cele mai [...]

Citeste articolul complet »

Femeia RAC

Femeia RAC

Femeia RAC
Pentru că străbate întregul eventai sentimental al acestei categorii feminine, ai neapărată nevoie de hartă şi compas. Dacă ai îndoieli, trebuie să-ţi aminteşti regula: încrede-te în ajutorul celor apropiaţi, care tind însă să-şi arate sentimentele. Nu suportă critica, mai ales atunci când cineva o ironizează, nimic deranjând-o mai mult decât aceasta.
Ţine minte tot, până are posibilitatea de a reacţiona. Te uimeşte cu câtă exactitate poate reda o întâmplare veche, ceea ce explică şi desele ei trăiri în trecut. Ar vrea să retrăiască totul, crezând în fosta viaţă şi având tendinţe de ocultism.
Îi plac cărţile istorice, tablourile vechi şi are un simţ al continuităţii deosebit de acut. Viaţa nu înseamnă pentru ea nici aici şi nici acum, fiind o casnică şi pierzând destul timp pentru a-şi aranja casa cu decoraţiuni câteodată demodate, dar nu lipsite de gust. Bucătăria ei este caldă şi familială, ca într-un tablou flamand vechi, casa fiind împărăţia ei. Nimeni nu-i părăseşte casa flămând, fiind o excelentă gospodină şi având frigiderul mereu plin. Ştie că banii contează.

Nu este zgârcită, dar pune deoparte bani albi pentru zile negre. Se desparte de bani cu plăcere şi o doare sufletul să nu-şi facă cumpărăturile aşa cum îşi doreşte. Nu-i plac [...]

Citeste articolul complet »

Cum îi cucerim pe cei din zodia Rac

Cum îi cucerim pe cei din zodia Rac

Cum îi cucerim pe cei din zodia Rac? Cereţi Racului un sfat: el vă va compătimi, va adori să vă ajute şi primul pas a fost deja făcut. Nici nu intră în discuţie abordările de genul “ne cunoaştem cumva?”, pentru că are o memorie excelentă. Femeia Rac iubeşte copiii şi discuţiile pe această temă dau rezultate optime.
Pot fi abordate şi discuţiile politice, culturale, muzicale, dar, indiferent de subiect, ele trebuie să aibă nota lor de subtilitate şi estetică. Invită-l pe malul unei ape, întrucât îi plac sporturile nautice, sau chiar la nudişti şi nu va refuza.
Un cadou pentru o femeie Rac trebuie să fie util pentru casă şi să incumbe mult farmec, originalitate şi subtilitate (tablou, tapet, carte legată în piele, orice pentru bucătărie).
Pentru bărbatul Rac nimic nu va fi mai bun de cadou decât o mâncare împachetată exotic sau o bijuterie chiar de tablă, dar cu monograma sa.
Cei născuţi în zodia Racului sunt colecţionari, motiv pentru care orice lucru care le completează colecţia îi bucură şi îi îndatorează.
Racul îşi păstrează familia, relaţiile şi, mai ales, sentimentele. Nu-i criticaţi cumva aventurile şi nu-l priviţi ca pe un om obişnuit şi firesc.
La un Rac totul este extraordinar şi la superlativ (costume, [...]

Citeste articolul complet »

Zone erogene la zodia Rac

Cel mai bun mijloc de excitare la cei născuţi în zodia Rac este sărutul cu limba, stimul prin care pot ajunge până la orgasm.
Atât femeia cât şi bărbatul Rac reacţionează la stimulările manuale şi orale ale sânilor, o simplă mângâiere a pieptului făcându-i să dorească actul erotic.
Femeile chiar doresc jocul sfârcurilor şi le stimulează în preajma orgasmului pentru că le măreşte plăcerea.

Citeste articolul complet »