Cum îi respingem pe GEMENII

Cum îi respingem pe GEMENII
Ruperea relaţiei cu Gemenii se realizează foarte uşor.
Devenim plictisitori, provocând certuri (lor nu le plac discuţiile la modul sălbatic), îi plictisim cu problemele noastre, devenim nerăbdători, preferăm acelaşi local, aceiaşi oameni, ieşim cât mai rar seara din casă.
Invităm prietenii cei mai plictisitori. Curând, Gemenii se vor plictisi şi vor pleca singuri, fără a mai reveni vreodată.

Citeste articolul complet »

Cum îi cucerim pe GEMENII

Cum îi cucerim pe GEMENII
În primul moment avem o stranie senzaţie că Gemenii ne sunt cunoscuţi, discuţia cu ei fiind plină de haz, spirit şi veselie. Viaţa ne pare mult mai incitantă decât mai înainte, magnetismul lor vibrant alungând plictiseala.
Cel care doreşte să atragă Gemenii trebuie să fie vesel, spiritual şi să nu se arate vrăjit de farmecul lor. Adoră misterele, cheia lor fiind fantezia.
Le plac societăţile ieşite din comun, oamenii celebri, discuţiile spirituale, jocurile distractive şi sunt încântaţi să meargă la baluri mascate. Fiind firi intelectuale, ei sunt atraşi de discuţiile despre expoziţii, muzee, spectacole etc.
Îi interesează în mod deosebit moda, pe care simt nevoia să o comenteze. A nu se uita dualitatea lor. Li se poate propune un film şi o cină.
Fanaticii şi extremiştii se înţeleg bine cu ei, pentru că sunt liberali şi toleranţi. Le place bârfa şi participă cu plăcere la întreţinerea ei.

Citeste articolul complet »

Bărbat GEMENII

Bărbat GEMENII - Caracteristicile zodiei
Este tot timpul în mişcare: de la un om la altul, de la o activitate la alta. Neliniştit, nervos, nu se va mulţumi să-şi trăiască ziua şi va încerca să trăiască într-o zi ceea ce alţii trăiesc într-o săptămână sau o lună. Este omul contradicţiilor.
Femeia nu va şti niciodată dacă el o doreşte cu adevărat, căci comportamentul său este contradictoriu. Oricare ar fi sentimentele sale, el va încerca instinctiv să le ascundă. Nu suportă un orar de muncă sau de viaţă. Nu putem cere de la el să respecte orele de masă, sau să doarmă la o anumită oră. Nu suportă să fie sclavul ceasului.
Deosebit de inteligent, stăpâneşte arta vorbirii. Abordează multe teme, pe care însă nu le epuizează. Nu-i place să fie învins într-o discuţie. Trece cu uşurinţă de la un subiect la altul, ceea ce-l face să aibă o atracţie magnetică. Tot ce spune are haz şi este plin de spirit. Fascinant şi multilateral, entuziasmul său are drept consecinţă epuizarea talentului.
Concepe cu energie un plan, dar nu va participa cu aceeaşi energie la realizarea lui, motiv pentru care va fi întrecut de colegi sau concurenţi mai puţin dotaţi cu inteligenţă sau fantezie. Insuccesele îl [...]

Citeste articolul complet »

Femeia GEMENII

FEMEIA GEMENII - Caracteristicile zodiei
Este un harem întreg. Întrece zece femei - ca spiritul care iese din sticlă, ori de câte ori îl chemi. De fiecare dată e alta. Misterioasă şi atrăgătoare, poate converti pe oricine.
Fiind spirituală şi provocatoare în conversaţie, îi place să asculte o confesiune, arată interes pentru problemele altora. Cine i se destăinuie este ascultat şi primeşte sfaturi. Altora li se pare greu să dea soluţii, Gemenilor dimpotrivă.
Se împrieteneşte uşor, dar nu-i place să fie legată. Pentru a face bucurii prietenilor, nu precupeţeşte efort sau timp. Când este vorba de aniversări, se poate conta pe ea. Pentru prieteni îşi ţine inima la vedere, dar n-o dă nimănui. Îi place să fie agreată, deşi este deosebit de selectivă.
Nu-i place să piardă timpul cu probleme pe care le-a rezolvat. Caută tot timpul un ventil pentru energia proprie. Trece spontan la fapte şi ia decizii rapide. Se încrede mai mult în reflexe decât în judecată. Se concentrează greu, pentru că nu are răbdare şi se gândeşte deja la acţiunea următoare.
O fascinează noul, dar duce greu o acţiune până la capăt. De regulă, în mijlocul drumului începe să se gândească la o acţiune nouă şi să-i caute soluţii.
Nu poate avea o [...]

Citeste articolul complet »

Zodia GEMENII

Zodia GEMENII

Zodia GEMENII - Caracteristicile zodiei
Constelaţia zodiacală a Gemenilor se află în Calea Lactee. Două stele - la fel de luminoase, încât par gemene strălucesc în constelaţie: Castor şi Polux.
Element de aer, reprezintă firile omeneşti schimbătoare, naturile îndrăgostite de idealul artistic, ştiinţific sau religios, creative şi filosofice, dar mereu obsedate de câştiguri materiale. Astfel, vom întâlni oameni cu preocupări dintre cele mai înalte, dar neaşteptat de hrăpăreţi.

Totuşi, dintre aceste făpturi s-au ridicat genii artistice sau ştiinţifice, mari peoţi. Pentru a înţelege mai bine caracterul acestor fiinţe, amintim că zodia este tutelată de Mercur care dă inteligenţa şi harul comunicării prin scris, expresivitatea orală, activitatea neîncetată.
Planetele secundare dau puterea financiară (Jupiter); agresivitatea şi îndrăzneala temerară (Marte); energia, forţa psihică, raţiunea (Soarele).
Gemenii sunt dibaci, nervoşi, abili. Diplomaţi, plini de tact, ştiu să răspundă insultei cu o glumă dezarmantă. Viaţa lor se desfăşoară mai mult pe plan mental şi mai puţin afectiv. Cei involuaţi dau frâu liber gurii, sar de la o idee la alta, gesticulează permanent, devin enervanţi.
Fiinţele evoluate au magnetism, putere de convingere, iscusinţa de a conduce o discuţie spre ţelul urmărit, har oratoric, vioiciune. Gestica le este naturală.

Citeste articolul complet »

Zone erogene la zodia Gemeni

Zone erogene
Mâinile şi braţele sunt foarte sensibile. Bărbaţilor le place să fie ţinuţi de mână, în timp ce femeilor le place să le fie sărutată mâna.

Citeste articolul complet »

Compatibilităţi pentru zodia Gemeni

Gemeni - Berbec

Ambii sunt veseli, entuziaşti, iubesc schimbările. În pat nu se vor plictisi. Berbecul va da o relaţie fermă Gemenilor, lucru de care aceştia au nevoie. Capriciile şi instabilitatea Gemenilor excită Berbecul. Există premize excelente pentru o relaţie de o seară sau de lungă durată.

Gemeni - Tauri

Taurul gelos şi stăpânitor nu se poate înţelege cu Gemenii mereu schimbători. Gemenii încearcă să scape de sub constrângerile impuse de Taur. Din punct de vedere sexual, Taurul este prea greoi pentru Gemeni, iar Gemenii nu-i pot da siguranţa de care el are nevoie. Relaţie nefericită de scurtă durată.

Gemeni - Gemeni

Ar avea multe satisfacţii, dar legătura nu poate dura. În afara unei atracţii fizice trecătoare, toate celelalte indică un fiasco. Ambii sunt cocheţi, impulsivi, uşor plictisiţi. Relaţia erotică se desfăşoară furtunos, căsnicia este o catastrofă. În cazuri foarte rare în care relaţia se menţine, se va forma cea mai stranie pereche posibilă.

Gemeni - Rac

Racul este prea sensibil şi prea timid pentru a-şi arăta sentimentele, iar Gemenii vor jocul în dragoste. Racul are nevoie de laude, Gemenii sunt uneori brutali. Se creează greutăţi ce nu vor permite o relaţie de durată. Căsnicia eşuează.

Gemeni - Leu

Leul, cu largheţea sa, este o figură de ceară în mâna Gemenilor, dar, culmea, este şi fericit… Gemenii sunt plini [...]

Citeste articolul complet »