Compatibilităţi zodia PEŞTI

Peşti - Berbec
Întrucât Berbecul dinamic epuizează potenţa Peştilor, între ei s-ar putea statornici o relaţie, ba chiar o căsătorie.
Peşti - Taur
Deşi sunt la fel de sentimentali, Peştii au nevoie de indulgenţă. Taurul, fire mai exaltată nu întotdeauna le-o poate oferi, motiv pentru care relaţia are ceva şanse, dar căsătoria nu.
Peşti - Gemeni
Amândoi sunt prea egocentrici pentru a se putea armoniza, motiv pentru care relaţia poate fi numai de scurtă durată, iar căsnicia nedorită.
Peşti - Rac
Se armonizează bine din punct de vedere sexual, fiind o pereche extrem de potrivită în dormitor, motiv pentru care atât o relatie, cât şi o căsnicie au mari sanse de reuşită.
Peşti - Leu
Nici unul nu-l înţelege pe celălalt, relaţia încheindu-se greu, iar căsnicia nepromiţând nimic.
Peşti - Fecioara
Fecioara vrea mai multă raţiune acolo unde Peştii acţionează impulsiv. Relaţia le va aduce multe certuri, căsnicia va fi fără bucurii.
Peşti - Balanţă
Amândoi iubesc luxul şi au aceeaşi repulsie faţă de munca grea, motiv pentru care relaţia va fi nearmonioasă, iar căsnicia amară.
Peşti - Scorpion
Datorită unei înţelegeri sexuale satisfăcătoare, se vor potrivi atât cât să aibă o relaţie bună şi o căsnicie fără prea mari probleme.
Peşti - Săgetător
Există între ei o atracţie erotică, dar nu va fi suficient pentru o [...]

Citeste articolul complet »

Cum ii respingem pe PESTI

Despărţirea de ei nu este simplă, fiind hipersensibili şi uşor vulnerabili.
Neglijaţi-i în societate, întrerupeţi-i când vorbesc, ironizaţi-i, desfiinţaţi-le argumentele, criticaţi-le îmbrăcămintea, găsiţi-le mereu nod în papură, consideraţi-le convingerile de modă veche: vor căuta să-şi găsească alinarea în altă parte.
Iedera îşi va găsi un alt copac de care să se agaţe.

Citeste articolul complet »

Cum îi cucerim pe PEŞTI

Pot fi recunoscuţi uşor pentru că se doresc în centrul atenţiei, comportarea lor şarmantă şi flexibilă atrăgându-i pe cei din jur.
Discutaţi cu ei pe tema unor spectacole de teatru sau de cinema, despre programul TV, pentru că se doresc consideraţi, fără excepţii, intelectuali.
Purtaţi discuţii pe teme supranaturale. Începutul odată făcut, lăsaţi-i să vă explice în continuare şi nu uitaţi să le faceţi, din când în când, câte un compliment.
Au nevoie stringentă de confirmare. Peştii nu suportă în general lichidele şi trebuie feriţi de băutură, având o sănătate şubredă.
În ceea ce priveşte cadourile, femeile sunt sensibile la verde deschis, acvamarin sau albastru - fumuriu. O rochie sau un batic în aceste culori le va face plăcere.
Bărbaţilor faceţi-le cadou o carte despre ştiinţele oculte, un volum de poezie sau o carte semnată Shakespeare.

Citeste articolul complet »

Zone erogene la barbatul PEŞTI

Bărbatul din zodia Peşti reacţionează la mângâierea uşoară a călcâielor sau la gâdilatul tălpilor, un uşor masaj transpunându-l în beatitudine.
Bărbatul Peşti se excită chiar la simpla vedere a picioarelor unei femei.

Citeste articolul complet »

Bărbatul PEŞTI

Bărbatul Peşti este sentimental, sensibil şi labili, omul tuturor surprizelor, fiindcă este măcinat de impulsuri contradictorii. Chiar simbolul zodiacal arată acest lucru, prin cei doi peşti care înoată fiecare în altă direcţie.
Bărbatul Peşti este contradictoriu şi când se va decide pentru ceva, va face exact opusul. Firea sa este caldă, plăcută, dar nu vede oamenii aşa cum sunt, ci cum ar vrea el să fie.
Cel mai tare îl atrag femeile raţionale, mai ales dacă au darul de a domina. El idealizează persoana pe care o iubeşte şi închide ochii chiar şi la cele mai urâte comportări, căci nu vede în iubită femeia care-i poate face rău.
Atras fiind de schimbare şi de agitaţie, nu-şi doreşte ceva mai mult decât stabilitate emoţională. este un visător, dar dragostea nu trebuie să fie numai romantică, bună, trandafirie şi lirică, ci şi protectoare.
Sexul este ceva intim şi personal. Nu întruchipează fidelitatea pentru că este prea influenţabil. Cum putem sta alături de un om care-şi trăieşte atât de intens viaţa? Trebuie să manifestăm înţelegere pentru tot ceea ce este schimbător, pentru jocul superficial al simţămintelor şi, mai ales, să-l lăsăm să ne simtă influenţa.
Dragostea este un fenomen fără limite gândeşte el şi nu trebuie să ne [...]

Citeste articolul complet »

Viaţa erotică la femeia PEŞTI

Are un talent dramatic natural. Putem fi siguri că se va purta întotdeauna adecvat, va spune lucruri potrivite şi va şti să creeze o atmosferă plăcută. Este prematur dezvoltată sexual, iar dorinţa ei de a plăcea nu o va împiedica să spună “nu”.
Este necomplexată şi îi plac toate jocurile erotice. Nu-i trebuie mult pentru a se încălzi: un film sau o carte sexy. Îi place să-şi aranjeze cadrul ca pe o scenă: iluminat potrivit, parfum greu, combinezon negru, diferite aparate, tot ceea ce corespunde gustului amantului ei.
Libido-ul este deosebit de puternic în timpul ciclului menstrual. Atunci apelează la autosugestie. Este maestră în folosirea limbii, cade foarte uşor pradă unor relaţii de genul stăpân-sclav. Se va supune la orice-i cere amantul. Tendinţă spre fetişism în îmbrăcăminte şi bijuterii.
Va purta cu plăcere cercei lungi, care să-i mângâie părul, brăţări largi care să-i alunece pe braţe. O excită ciorapii pe nylon, mănuşile sau sutienele foarte decoltate, îmbrăcămintea din piele. Participă la tot ceea ce altora li s-ar părea anormal.
Dacă bărbatul o doreşte, poate să preia rolul conducător, chiar dacă nu va simţi nici o plăcere.

Citeste articolul complet »

Femeia PEŞTI

Dominată de Mercur, planeta frumuseţii şi a secretelor, este foarte feminină, arogantă, intuitivă şi prietenoasă. Înţelegerea ei faţă de alţii este mare, deoarece ea nu stă deoparte la necazurile altora. Datorită intuiţiei nu se lasă influenţată de exterior şi nu poate fi înşelată.
Are puteri magice în a cunoaşte adevărul. Pentru neasemuita ei sensibilitate se simte atrasă de lucruri oculte, iar în rândul femeilor Peşti se găsesc deseori cititoare în palmă, prezicătoare, spiritiste, medium-uri bune.
Experienţa a învăţat-o că se poate baza pe simţurile ei, dar voalul secret care o înconjoară poate înşela. Firea ei interesantă atrage bărbaţii nespus de mult, iar ea nu poate trăi singură şi se agaţă de partenerul de viaţă. Are mare nevoie de certitudinea că este iubită, cere dovezi: dacă le primeşte răsplăteşte partenerul cu multe binefaceri erotice.
Proprietăţile pozitive ale acestei zodii nu sunt acelea ale unui om activ: rădăcinile se găsesc în vise şi dorinţe. Femeia Peşti nu iubeşte lumea gălăgioasă, conflictele şi nu se mulţumeşte cu puţin. Are talentul de a se mulţumi cu oameni influenţi şi importanţi.
Pentru că pare nevinovată şi neajutorată, trezeşte sentimentul nevoii de ocrotire. Pentru a fi sigură de cucerirea bărbatului care îi place şi de al cărui ajutor are nevoie, [...]

Citeste articolul complet »