Viaţa erotică la femeia PEŞTI

Pesti

Are un talent dramatic natural. Putem fi siguri că se va purta întotdeauna adecvat, va spune lucruri potrivite şi va şti să creeze o atmosferă plăcută. Este prematur dezvoltată sexual, iar dorinţa ei de a plăcea nu o va împiedica să spună “nu”.
Este necomplexată şi îi plac toate jocurile erotice. Nu-i trebuie mult pentru a se încălzi: un film sau o carte sexy. Îi place să-şi aranjeze cadrul ca pe o scenă: iluminat potrivit, parfum greu, combinezon negru, diferite aparate, tot ceea ce corespunde gustului amantului ei.
Libido-ul este deosebit de puternic în timpul ciclului menstrual. Atunci apelează la autosugestie. Este maestră în folosirea limbii, cade foarte uşor pradă unor relaţii de genul stăpân-sclav. Se va supune la orice-i cere amantul. Tendinţă spre fetişism în îmbrăcăminte şi bijuterii.
Va purta cu plăcere cercei lungi, care să-i mângâie părul, brăţări largi care să-i alunece pe braţe. O excită ciorapii pe nylon, mănuşile sau sutienele foarte decoltate, îmbrăcămintea din piele. Participă la tot ceea ce altora li s-ar părea anormal.
Dacă bărbatul o doreşte, poate să preia rolul conducător, chiar dacă nu va simţi nici o plăcere.

Citeste articolul complet »

O atmosferă perfectă pentru preludiul unei nopţi deosebite

Dragoste&Sex
O atmosferă perfectă pentru preludiul unei nopţi deosebite

Te-ai hotărât. În seara asta îi vei face partenerului tău de viaţă o surpriză la care şi el poate, nemărturisit, se gândeşte de ceva vreme. Adio filme siropoase şi meciuri plictisitoare pentru că de data asta tu vrei să fii vedeta serii (care va deveni, cu siguranţă, una de neuitat).
Un strop de imaginaţie, un strop de curaj şi poţi porni oricând primul punct al “gata de atac”, telefonul. Sună-l şi, cu vocea ta cea mai catifelată (faci şi câteva exerciţii “de încălzire” a vocii înainte), întreabă-l dacă nu poate ajunge mai devreme acasă, pentru că i-ai pregătit o surpriză. Urmează pregătirile, mici nimicuri care, folosite cu inteligenţă, vor crea atmosfera perfectă pentru preludiul unei nopţi deosebite.
Întotdeauna “vocea” preferată a cuplului are un impact miraculos asupra sa. Tot ce trebuie să faci e să ai grijă ca, în momentul în care partenerul intră pe uşă, să se audă muzica sa preferată. Nu e de lepădat nici senzualitatea muzicii lui Sade. Trage puţin cu ochiul în cartea “Tot ce ai vrut să ştii despre sex”, a doctorului David Reuben, pentru ceva inspiraţie în plus.

“Intrarea” ta în scenă trebuie să aibă un impact cu totul năucitor. Un gel de corp revigorant, o lenjerie [...]

Citeste articolul complet »

Striptease în condiţii casnice

Dragoste&Sex
Striptease în condiţii casnice

Cum se face striptease în condiţii casnice?
Pentru început alege o muzică potrivită, aceasta va reprezenta 30 % din reuşită. Printre altele, la alegerea piesei trebuie să fii atentă să te opreşti asupra celei care te aprinde cel mai mult şi îţi dă pofta de dans. Probabil că toate cuplurile au o melodie preferată sau care semnifică ceva pentru amândoi, ea ar putea fi o opţiune pentru dansul erotic. De asemenea, câteva lucruri de luat în calcul: pentru o melodie lentă trebuie să fii foarte plastică, iar pentru una rapidă e nevoie de un ritm alert de dans.
Ce ţine de îmbrăcăminte, majoritatea aleg ceva din garderoba personală, cea mai sexy lenjerie care i-a plăcut şi iubitului sau pregătesc ceva special, şi cu această ocazie îşi cumpără un set nou.
Se poate merge cu imaginaţia şi mai departe. Alege o tematică, de exemplu: femeia vampir, femeia cochetă, femeia sălbatică, doctoriţa sau învăţătoarea.
Cum poţi afla ce îi place iubitului tău? Este simplu, dacă se uită la filme erotice, observă ce personaj îi place mai mult, sau poate aţi avut deja o discuţie pe această temă şi ştii ce îi va face o surpriză plăcută.
În cameră nu trebuie să fie nici foarte cald [...]

Citeste articolul complet »