Cum îi respingem pe BERBECI

Când relaţia cu ei devine insuportabilă, apelează la fantezie şi joacă mai tare decât ei. Îţi vorbesc, prefă-te că nu-i auzi. Pune-l pe un Berbec să-ţi repete de mai multe ori o frază banală de genul:  “ieri seară m-am întâlnit cu dl. X şi mi-a spus că i s-a stricat maşina, deci crede că îşi va cumpăra alta”. Ce-ai spus? faci tu nedumerit (ă), spunându-i că se exprimă alandala, incoerent.
Dacă te invită în dormitor, spune-i că un film poliţist de duzină ţi-ar face mai mare plăcere fiindcă nu ai văzut demult aşa ceva. Vrea să mergeţi la plimbare? Da, desigur, imediat! Numai că trebuie să cârpesc cârpele de bucătărie care s-au cam rupt…
Desigur, există neşansa să devină violent. Pentru astfel de ocazii apicaţi tratamentul următor: priviţi-l miraţi cu mult curaj. Chiar de vă e frică de el, nu sunt probleme: va observa că relaţia voastră s-a destrămat mai rău decât cârpele de vase, aşa că-şi va căuta aleanul în altă parte.

Citeste articolul complet »

Bărbat BERBEC

Agresiv, încăpăţânat, impulsiv si lipsit de simţ practic, posedă două mari calităţi: fantezia şi robusteţea, comportamente sigure pentru a deveni imediat un bun prieten, un amant sau un soţ. Când pleacă de acasă îşi face un plan minuţios, dar dacă se iveşte prilejul unei petreceri sau o afacere rentabilă, dă tot planul peste cap.
Pasionat şi nepăsător totodată, comportă aceleaşi stări când e vorba de o relaţie ori o afacere, fiind pe rând, când zgârcit, când darnic ca o mână spartă. Precum femeia acestei zodii, nu se lasă dirijat de prejudecăţi: are prejudecăţile lui. Ale altora sau cele legate de societate nu-l interesează.
Exploziv în comportament te poţi aştepta la orice de la el: la daruri dezinteresate, dar şi la tot felul de lovituri nemeritate. Există tipul crud, adeptul minciunii, lipsit de caracter care nu ezită să-şi înşele fraţii şi surorile, părinţii, propria-i familie.
Întruchiparea infidelităţii, cere alesei inimii devotament absolut, şi nu doar ei ci şi prietenilor, pe care uneori, din suspiciune îi trădează. Dacă la femeia Berbec gelozia se naşte din mândrie, el este gelos pe toată lumea. Dacă iubita sau altcineva îl supără, devine furibund, năvalnic, dar îi trece repede. Nu acceptă ezitările: ori eşti de partea lui, ori… adio!
Îl [...]

Citeste articolul complet »

Femeia BERBEC

Femeia BERBEC

Pare supărată pe toţi bărbaţii!
Cu acest truc îşi ademeneşte “victimele” pe care le studiază în secret, măsurându-le calităţile ori defectele. Lasă, în mod deliberat impresia că este rece şi distantă, în realitate fiind o fiinţă plină de temperament, pătimaşă şi senzuală.
Bărbaţii fără prezenţă de spirit o înţeleg eronat şi, când îi descoperă meandrele sufleteşti, rămân impresionaţi în mod neplăcut. Este o fire plină de contradicţii, o artistă sclipitoare şi fascinantă care se joacă mereu cu sentimentele bărbaţilor slabi de înger. Puţin îi pasă de sentimentele lor: pe ea o interesează în aceste cazuri, arta seducţiei, felicitându-se ori de câte ori îi prinde în mreje.

Când îi vede prinşi şi e sigură că i-a vrăjit, îi abandonează fără să le dea o speranţă, încercându-şi puterea de seducţie cu alţii. Cum nimic nu-i mai rău pentru un bărbat decât să se simtă “sedus şi abandonat” el termină prin a o dispreţui fiindcă nu-i înţelege “focul”.
Cei experimentaţi, cu o gândire mai suplă, se prefac a nu-i ghici firea: aceştia sunt bărbaţii pe care ea îi respectă şi îi alege ca parteneri. Urăşte bărbatul timid faţă de care este brutală şi agresivă.
Vorbeşte mult şi repede, făcându-te să crezi că doar îi merge guriţa, dar această [...]

Citeste articolul complet »

Zodia BERBEC

Zodia BERBEC

Primul  semn al Zodiacului, punctul de plecare al Soarelui pe Ecliptica. Anul calendaristic, începe cu data de 1 ianuarie, iar anul astral cu data de 21 martie.
Berbecul este element de foc şi guvernează capul. Oamenii născuţi în această zodie au voinţă şi curaj, spirit întreprinzător, ambiţie, iar ca defecte instabilitatea şi tendinţa de a comanda.
Pentru a-şi putea controla voinţa, se recomandă evitarea alcoolului.

Sporturile, drumeţia, mişcarea în aer curat consolidează sistemul nervos. Oamenii Berbec sunt naturi hiperactive, fapt ce-i împiedică să se dedice muncilor care solicită sistemul nervos. Se înţelege de ce alcoolul nu le produce decât rău.
Elementul de foc dă neastâmpăr, o stare continuă de agitaţie, şi nu e de mirare dacă îl observăm abandonând problemele complicate sau lăsându-le în grija altora.
Sunt însă firi optimiste, entuziaste, calităţi ce se cuvin călăuzite spre o ţintă precisă, spre un ideal. Bunul simţ le este cel mai mare ajutor: lăsându-te călăuzit lăuntric, îţi înveţi sufletul, te cunoşti.

Citeste articolul complet »

Zone erogene la zodia BERBEC

Zone erogene
Cei născuţi în zodia BERBECULUI au faţa sensibilă, reacţionând prompt la mângâieri suave. Săruturile unui bărbat cu mustaţă şi barbă o încântă nespus pe nativa acestei zodii.

Citeste articolul complet »

Compatibilităţi pentru zodia Berbec

Compatibilităţi pentru zodia Berbec

Berbec - Berbec

Dominatori în toate, dar cu deosebire în actul iubirii, nu vor avea o relaţie strălucită. Vor lupta mereu pentru supremaţie. În luptă învinge cel mai îndrăzneţ, cu spirit de luptător. Rezultatul: ambii vor ataca. La început merge bine, pe parcurs însă se ascute “lupta de clasă”. Şanse minime de conveţuire.

Berbec - Taur

Berbecii pun patos în amor. Taurului chibzuit nu-i plac exagerările. El se va plictisi repede să-i tot placă Berbecului. În cazul în care Taurul acceptă - caz rar! să predea ştafeta Berbecului, lucrurile se pot aranja. O perioadă vor fi concilianţi. E destul ca Taurul conservator şi liniştit să fie deranjat o singură dată de “nebuniile” Berbecului şi totul se va prăbuşi.

Berbec - Gemeni

Gemenii rafinaţi şi exigenţi suportă greu turbulenţa obraznică a Berbecilor. Pe de altă parte, Gemenii autoritari nu vor accepta să fie dominaţi mereu. Contactul erotic va avea un debut straşnic, însă, într-o căsătorie, asemenea întâmplări nu sunt de durată.

Berbec - Rac

Ambele zodii trăiesc sub imperiul eroticului. Va interveni însă curând saturaţia şi se vor plictisi atât de tare împreună, în final ajungând chiar la un dezgust reciproc. Relaţia poate degenera în certuri nesfârşite fără vreun motiv real. O combinaţie nepotrivită din toate punctele de [...]

Citeste articolul complet »

Cum îi cucerim pe cei din zodia BERBEC

Cum îi cucerim pe cei din zodia BERBEC

Cum îi cucerim pe cei din zodia Berbec? Abordând, până una alta, un subiect de natură intelectuală, nativii acestei zodii găsesc că sunt mai spirituali decât par, şi, dacă aparenţele înşeală, de ce să-i dezamăgim judecându-i pripit?! Iubesc tot ce nu ţine de cotidian, de obişnuit. Iubitori ai spectaculosului (oare nu sunt ei nişte iubitori ai teatrului?) se lasă antrenaţi cu plăcere în discuţii vizând ultimele mari spectacole cât şi viaţa vedetelor din domeniu.
Iubitori de mişcare şi sport, sunt şi buni comentatori ai evenimentelor sportive, deci atrageţi-i în discuţii pe aceste teme şi le veţi câştiga simpatia. Condiţia este de a nu cădea în păcatul de a dirija discuţia: veţi deveni imediat duşmanul lor.
Prefăcându-vă că le sorbiţi cuvintele, aprobând ideile lor, vi-i faceţi prieteni. Atenţie! Prea mult teatru le dă de gândit, deci - o măsură în toate - cum bine spuneau cei din vechime.
Iubesc muzica ritmată, potrivită, de altfel, felului lor de a fi şi trăi.

Citeste articolul complet »