Coafura intimă sau bikini design

Ingrijire ten, Tendinte frumusete
Coafura intimă sau bikini design

Expresia “coafura intimă” pentru mulţi este asociată cu o formă de perversiune sexuală, deşi, este un procedeu extrem de normal, care poate să aducă în viaţa voastră intimă o notă aparte de erotism. In plus, contribuie şi la igiena zonei intime.
Mai toate femeile frecventează saloanele de coafură ca să îşi mai aranjeze părul. Acest lucru poate fi făcut cu succes şi pentru zona intimă, în acest fel îi creăm un look mai atrăgător.
O serie de cercetări au arătat că mai mult de jumătate din bărbăţi sunt excitaţi atunci când femeia are un păr bogat jos. Dar sunt şi cei cărora le place lipsa acestui păr.
Coafura intimă/bikini design
Dar coafura intimă nu este o noutate. Încă din vechime, femeile se epilau în zona intimă, şi nu numai din considerente de igienă. Pielea fină şi epilată era considerată importantă pentru frumuseţea unei femei.
În Europa coafurile intime au devenit foarte populare abia după revoluţia sexuală din anii ‘60. La început acestea erau realizate cu o foarfecă şi o lamă. În schimbul lor a venit epilarea cu ceara. Bikini-designul de azi înseamnă nu doar o simplă epilare, ci şi vopsirea părului pubian, decorarea acestei zone cu strasuri, sclipici sau pene.
De asemenea, mai nou, se [...]

Citeste articolul complet »

Potential erotic la femeia SCORPION

Scorpion

Nopţile cu ea sunt grele, cerând o cât mai judicioasă dozare a forţelor, ea putând fi denumită şi “zeiţa erosului”. Este atât de uşor de excitat, încât poate ajunge la orgasm prin simple discuţii despre sex.
Pentru ea orice noapte trebuie să rămână de neuitat, indiferent de experienţa partenerului, şi grija ei va fi în permanenţă ca acesta să simtă actul cu aceeaşi intensitate. Ea nu poate fi domolită cu tehnică şi nici o carte nu va reuşi să o convingă că actul sexual este un exerciţiu yoga.
Mai bine îşi va petrece noaptea cu un amant nu prea grozav decât să citească o carte. Atunci când se excită, îi place să arate acest lucru, considerând totuşi actul sexual mai important decât erotica şi chiar dacă este o doamnă, în pat va fi o curtezană şi va savura actul sexual în totalitate până la orgasm, controlând întreaga derulare şi sprijinindu-şi permanent amantul în menţinerea potenţei.
Focul aprins se stinge greu, iar ea nu va face nimic ca să-l potolească. Firea aprinsă şi de multe ori necontrolabilă o poate face să alunece spre lesbianism, în care va fi “bărbatul”. În relaţia sexuală, indiferent de natura acesteia, nu va accepta un alt rol.

Citeste articolul complet »

Potenţial erotic la bărbatul SCORPION

Scorpion

În pat, o femeie se poate aştepta la mult mai mult decât prevedea sau dorea. Cunoscând bine anatomia femeii şi având o fantezie nelimitată, elimină pudoarea şi nu cunoaşte graniţe, fiecare contact sexual fiind o culme pe care vrea să o atingă. Nu are rafinament tehnic, dar doreşte să-şi satisfacă vanitatea şi este în stare să înceapă contactul sexual chiar înainte de a se dezbrăca.
Sărutările lui nu sunt fine, dar au o tandreţe aspră, masculină, excitantă, de la el putându-se aştepta la semne şi vânătăi, datorită dorinţei de a domina femeia complet. Îi place să ştie că femeia savurează plăcerile pe care i le oferă şi îi place enorm să o abordeze când iese din baie şi se lipeşte udă de el.
Chiar dacă va începe sprijinind-o de zid şi satisfăcând-o în picioare, va continua jocul în dormitor, continuitate cu care îi va oferi partenerei adevărate minuni. Având o potenţă fără graniţe, termină greu, spre satisfacţia totală a femeii. Deşi nu-i plac prezervativele, nu acceptă coitus intreruptus, posibilitatea unei sarcini excitându-l o dată în plus.
Pentru el actul sexual este unul dintre cele mai serioase lucruri, neplăcându-i lecţiile în acest domeniu. Iubeşte practicile sexuale extravagante, îl atrag noutăţile, brutalitatea, experimentările şi are [...]

Citeste articolul complet »

Potenţial erotic bărbatul LEU

Leu

Are nevoie de femei ca de hrană, pregătindu-se pentru fiecare nouă relaţie ca pentru o dramă eroică de neuitat. Este o personalitate sexuală puternică, trecând impetuos peste convenţii şi reguli. Femeia care începe o relaţie cu el trebuie să încerce să nu-l ducă de nas şi să-i ofere ceea ce-i promite.
După el, femeia trebuie să fie gata în orice clipă să se culce cu el, înnebunind aproape dacă întâmpină reţineri sau împotriviri. Părerea lui este că femeile sunt obsedate de gândul de a-i intra în graţii, motiv pentru care, atunci când simte erotic femeia, abia se poate stăpâni.
Femeia care-l va face să simtă că trebuie să lupte pentru a o obţine îl vrăjeşte, fiind adeptul zicalei: “lumea este a celor curajoşi”. La el nu există îndoieli, reţineri, apropiere timidă, ci totul se petrece într-un singur gest larg, bărbătesc, smulgându-şi prada şi - direct în pat.
Partenera lui poate avea la un moment dat impresia că vrea să câştige o olimpiadă sexuală, situaţia neschimbându-se cu nimic în cazul unei rezistenţe. Este preocupat de necesităţile sale sexuale şi aşteaptă din partea femeii laude pentru capacitatea sa, adevăratul epilog al străduinţei sale.
Asta nu înseamnă însă că vrea mai mult decât o dată pe zi, [...]

Citeste articolul complet »

Compatibilităţi pentru zodia VĂRSĂTOR

Varsator

Vărsător - Berbec

Berbecul agresiv şi dominant îl va descuraja pe Vărsătorul paşnic, iubitor de libertate. În privinţa sexului sunt plini de fantezie, se armonizează şi în alte domenii, dar căsătoria stă sub semnul îndoielii.

Vărsător - Taur

Taurul sentimental şi hipersenzual găseşte derutantă concepţia delăsătoare a Vărsătorului cu privire la sex. Doreşte nu numai un prieten, ci şi un partener de viaţă. Vărsătorul, dimpotrivă, vrea să-şi transforme partenerul în campion şi îşi găseşte multe activităţi în afara casei ceea ce repugnă Taurul. Se nasc multe conflicte de caracter.

Vărsător - Gemeni

Vărsătorul poate domina Gemenii care au o mare capacitate de adaptare la jocurile presexuale. Pot trece ore întregi în dormitor, dar fără sentimentalisme. Gemenii prea iritabili găsesc în Vărsător o influenţă stabilizatoare. O relaţie interesantă, o căsnicie bună, fără prea multă pasiune.

Vărsător - Rac

Racul, deosebit de sensibil, îl enervează pe Vărsător. Vărsătorul preferă o pasiune mai rece şi o concepţie de viaţă mai largă. Cu timpul va respinge Racul, lângă care căsnicia ar putea ridica probleme serioase.

Vărsător - Leu

Promite, pentru o anumită perioadă, o aventură excitantă. Probleme principale: Leul pune accent pe cap, iar Vărsătorul pe spirit. Problemele în relaţiile de lungă durată sunt prea explozive.

Vărsător - Fecioară

Nu există atracţie sexuală puternică. Fecioara [...]

Citeste articolul complet »

Zone erogene la zodia VĂRSĂTOR

Varsator

Pielea fină şi strălucitoare la Vărsător are o sensibilitate deosebită; interiorul coapselor, vârfurile sânilor sunt zone la a căror mângâiere uşoară sentimentul erotic poate atinge culmi nebănuite pentru firea sa romantică şi visătoare.
Predispoziţia către gingăşie determină savurarea mângâierilor calme, tandre, culminând cu frenezia sălbatică a orgasmului, care poate fi prelungit prin strângerea dureroasă a vârfurilor sânilor.
Simplul contact cu epiderma partenerului pe o suprafaţă cât mai mare transformă Vărsătorul într-un condensator a cărui descărcare de potenţial erotic oferă voluptăţi nebănuite.

Citeste articolul complet »

Potenţial erotic la bărbatul “VĂRSĂTOR”

Varsator

Pe bărbatul Vărsător femeia îl interesează ca om, ca spirit şi ca suflet şi nu ca obiect sexual. Se apropie încet şi plin de tact, savurează uvertura mult timp înainte de a deveni activ. Putem bănui în el pe adevăratul artist în ale dragostei, dacă nu ar lungi prea mult preliminariile.
Trebuie stimulat din când în când şi atunci se dovedeşte plin de fantezie şi cu mare rezistenţă. Femeia care ştie ce vrea poate face orice cu el, dar numai cu tact şi în mod seducător. Patul este pentru el loc de joacă şi va încerca cu plăcere toate poziţiile.
Bărbatul vărsător este cel mai tolerant şi liberal dintre semnele zodiacului, deci, nimic nu i se va părea ieşit din comun. Pentru că îi plac experienţele, este de cele mai multe ori bisexual. Cucerirea femeii este pentru el mai importantă decât actul erotic.
Aplecarea sa spre tot ce este nou l-ar putea determina la perversităţi şi sadism.

Citeste articolul complet »