Potenţial erotic la bărbatul SCORPION

Scorpion Trimite prin YM

În pat, o femeie se poate aştepta la mult mai mult decât prevedea sau dorea. Cunoscând bine anatomia femeii şi având o fantezie nelimitată, elimină pudoarea şi nu cunoaşte graniţe, fiecare contact sexual fiind o culme pe care vrea să o atingă. Nu are rafinament tehnic, dar doreşte să-şi satisfacă vanitatea şi este în stare să înceapă contactul sexual chiar înainte de a se dezbrăca.

Sărutările lui nu sunt fine, dar au o tandreţe aspră, masculină, excitantă, de la el putându-se aştepta la semne şi vânătăi, datorită dorinţei de a domina femeia complet. Îi place să ştie că femeia savurează plăcerile pe care i le oferă şi îi place enorm să o abordeze când iese din baie şi se lipeşte udă de el.

Chiar dacă va începe sprijinind-o de zid şi satisfăcând-o în picioare, va continua jocul în dormitor, continuitate cu care îi va oferi partenerei adevărate minuni. Având o potenţă fără graniţe, termină greu, spre satisfacţia totală a femeii. Deşi nu-i plac prezervativele, nu acceptă coitus intreruptus, posibilitatea unei sarcini excitându-l o dată în plus.

Pentru el actul sexual este unul dintre cele mai serioase lucruri, neplăcându-i lecţiile în acest domeniu. Iubeşte practicile sexuale extravagante, îl atrag noutăţile, brutalitatea, experimentările şi are înclinaţii spre paranoia.

Dacă se simte refuzat, începe să-şi pună întrebări, devine sadic şi intensifică viaţa sexuală. Îi place să-şi aducă femeia la mai multe orgasme, nesfiindu-se să abordeze practici artificiale.

Mai citiţi...

  • Potenţial erotic la bărbatul BALANŢĂ
    Femeia poate prelua comanda, grija lui rămânând aceea ca ea să ajungă la orgasm. Femeia trebuie să fie totuşi grijulie, pentru că dacă-l va grăbi, el se va inhiba. Bărbatul Balanţă preferă preambulul prelungit, combinând arta iubirii
  • Potenţial erotic la bărbatul Rac
    Bărbatul Rac are nevoie de continuă încurajare, situaţie în care poate deveni un amant minunat. Îi place să dea lecţii de sex, plăcându-i să-şi conducă partenera pas cu pas într-o viaţă sexuală complexă, explicându-i ce
  • Potenţial erotic bărbatul LEU
    Are nevoie de femei ca de hrană, pregătindu-se pentru fiecare nouă relaţie ca pentru o dramă eroică de neuitat. Este o personalitate sexuală puternică, trecând impetuos peste convenţii şi reguli. Femeia care începe o relaţie

Un comentariu pentru "Potenţial erotic la bărbatul SCORPION"

  1. CD Iulie 16th, 2009, 2:02

    Sunt …barbat …si …SCORPION …si TOT ce s-a scris aici e FFF ADEVARAT !
    Nu pot sa cred acuratetea detaliilor … Cum s-a reusit ??

    [Răspunde]

Ai o întrebare/comentariu?

Dacă vrei să discuţi mai multe, intră pe forum!