Zodia SĂGETĂTOR

Zodia SĂGETĂTOR
Centrul galaxiei noastre se află pe direcţia constelaţiei Săgetătorului (căruia i se mai spune şi „Arcaşul”).
Element de foc, semn masculin, natură dublă, defineşte mişcarea, îndrăzneala, ingeniozitatea, spiritul maleabil şi iubitor de dreptate. Spontani în gândire, îmbrăţişează orice idee nouă. Se descurcă minunat în drept civil, sociologie, filosofie, psihiatrie, în domeniile unde se cere o gândire neîncorsetată de dogme, liberă, aproape profetică.
Săgetătorii iubesc sportul. Descendenţi ai solitarului Chiron - cel iute la minte, dar şi iute de picior - se afirmă în competiţiile sportive legate de hipism, vânătoare sportivă. Totodată, sunt adepţii înflăcăraţi ai excursiilor şi călătoriilor. De-ar avea mijloace materiale ne-ar invita pe toţi să vedem cel mai frumos loc din natură: Pământul.
Globetroteuri prin vocaţie. Bărbat sau femeie, Săgetătorul se remarcă prin originalitate şi spirit de independenţă. Rar vei întâlni Săgetători grăbindu-se la Casa Nunţilor. Citadini prin naştere, expansivi şi libertini, se conduc după prerogative străvechi, dar verificate, şi, dacă ar fi după ei, lumea ar trăi în triburi fără căsătorii sau alte obligaţii de genul acesta. Legea lor: „fă ce-ţi place, dar fă bine”.
Când ursitoarele le sunt favorabile, Săgetătorii ne bucură enunţând legi precum „Drepturile Omului”, norme fireşti de viaţă ce nu îndepărtează- fiinţa umană de legile nescrise [...]

Citeste articolul complet »

Femeia SĂGETĂTOR

Femeia SĂGETĂTOR
Ea este “un Don Juan” al zodiilor. În alegerea amanţilor este mărinimoasă. Fără griji, ea trece de la o aventură sexuală la alta, deoarece totul la ea rămâne pe bază de prietenie. Nu este în stare de o legătură mai adâncă. Se joacă cu dragostea.
Fiecare partener este un jeton pe care îl aruncă la ruletă. Când o iubire nu-i reuşeşte, nu plânge şi-şi caută alta. Este vanitoasă, iar la vârsta mijlocie ajunge de cele mai multe ori la operaţie estetică. Nu suportă plictiseala. Este directă, sinceră, bună la suflet, mărinimoasă, iubeşte libertatea şi simte nevoia de a călători.
Chiar fericită are nevoie de martori. Se leagă de un partener sexual promiţător, dar o interesează mai mult schimbul de idei şi aventura romantică, motiv pentru care unui bărbat îi va fi foarte greu să-i definească avansurile. Pare a nu-şi găsi locul niciodată, locuinţa ei arătând mereu de parcă ar fi pe picior de plecare şi lucrurile neinteresante le schimbă precum amanţii.
Este partenera ideală pentru convieţuirile din care se poate ieşi uşor. Este o bună ascultătoare a bărbatului căruia îi plac sportul şi aventura, o bună camaradă, dar înainte de a accepta o astfel de femeie este bine să-i cauţi şi jucăria [...]

Citeste articolul complet »

Bărbatul SĂGETĂTOR

Vesel, şarmant şi spiritual, îţi dă impresia că eşti cea mai interesantă femeie, dar dacă te uiţi în ochii lui, vei observa că priveşte la mai multe femei. Cum vede o femeie frumoasă se învârte în jurul ei, complimentând-o şi făcând totul pentru a o vrăji, fiind un idealist romantic în materie de femei.
Indiferent de dezămăgire, optimismul său rămâne intact, dorind să fie îndrăgostit, dar ferindu-se să fie legat. Nici o aventură nu durează. Nu suportă gelozia şi luptă din toate puterile împotriva legăturilor prea strânse.
Îi plac femeile cu experienţă, actul de căsătorie prevăzând pentru el o “clauză” a libertăţii, pentru că niciodată nu ştie exact ce vrea. Este deschis şi vorbeşte liber, fără tact, dar ca prieten este foarte accesibil, tolerant şi jovial.
Oricare dintre femei este numai o treaptă în drumul său către maturizare, dorind o concordanţă fizică şi psihică. Îi plac secretele şi, chiar atunci când nu este necesar, va ţine o legătură secretă.
Este predispus depresiei şi nervozităţii, momente care durează totuşi puţin, putând însă să sperie o femeie cu accesele sale de furie. Are multă ambiţie, este mărinimos, iubeşte luxul, face cadouri costisitoare şi este un excelent povestitor în cercurile sale.
Caracterul său corespunde variaţiunilor de contacte sau [...]

Citeste articolul complet »

Cum respingem zodia SĂGETĂTOR

Fiţi dictatori, criticaţi-le îmbrăcămintea, priviţi totul în negru, deveniţi gravi, preferând să-i ţineţi mai mult în casă, refuzaţi să-i însoţiţi la un film, cochetaţi cu cei din jur şi băgaţi-vă nasul în munca lor.
Invitaţi la petreceri oameni imposibili, criticaţi-le planurile idealiste, închideţi geamurile noaptea şi faceţi dragoste numai acasă, între cei patru pereţi.
Într-o dimineaţă veţi găsi o scrisoare pe pernă, prin care vi se va reda libertatea.

Citeste articolul complet »

Compatibilităţi pentru zodia SĂGETĂTOR

Săgetător - Berbec
O relaţie ca un foc de artificii, în care certurile nu sunt de durată. Au mulţi prieteni şi activează cu plăcere împreună. Dacă în privinţa sexului se înţeleg, restul vine de la sine atât într-o relaţie, cât şi într-o căsnicie.
Săgetător - Taur
Cum pe plan sexual patima Taurului nu face faţă impulsivităţii Săgetătorului, chiar şi o relaţie scurtă cere disciplină de ambele părţi, în timp ce o căsnicie va fi un miracol.
Săgetător - Gemenii
Urmărind noul, descoperă repede interese comune şi, deşi amândoi iubesc plăcerile, Gemenii devin prea critici pentru Săgetător. Relaţia scurtă este fără speranţe, dar poate deveni palpitantă prin căsătorie.
Săgetător - Rac
Zodii total opuse, Racul sensibil nu se poate apăra de Săgetător şi, deşi va fi o armonie sexuală, Săgetătorul va renunţa destul de repede. Se potrivesc mai bine ca prieteni decât ca amanţi, ca soţi s-ar certa mereu.
Săgetător - Leu
Leul are cheia cu care poate deschide inima Săgetătorului şi pot deveni parteneri minunaţi în pat. Stima reciprocă îi ajută să sară peste greutăţi, aşa că ei pot reuşi atât într-o relaţie minunată, cât şi într-o căsnicie.
Săgetător - Fecioară
Rămânându-le 23,5 ore pentru odihnă, uşuraticul Săgetător va găsi Fecioara plictisitoare. Nu au şanse de reuşită nici într-o relaţie, nici [...]

Citeste articolul complet »

Cum îl cucerim pe Săgetător

Cum îi cucerim pe Săgetător? Ascultaţi-i şi puneţi-le întrebări, solicitându-le inteligenţa şi spiritualitatea, pentru că ei refuză să se întreţină cu oameni care nu au ce să le spună.
Prima întâlnire daţi-le-o în aer liber (un picnic, o partidă de tenis, o partidă de călărie, o excursie în munţi, etc.), dar ţinând cont de rezistenţa lor.
Aveţi grijă să puteţi ţine pasul cu ei. În privinţa actului erotic sunt foarte deschişi şi liberi. Gata oricând a-ţi fi prieteni, nu se ştie când vor depăşi limitele amiciţiei, propunând pe neaşteptate, o partidă de sex.

Citeste articolul complet »

Zone erogene la zodia Săgetător

Zone erogene
Şoldurile, coapsele şi părul sunt cele mai erogene ale sale, iar mângâierile îndelungat îi trezesc patima.
Erogenă este şi zona pielii din preajma organelor genitale.

Citeste articolul complet »