Compatibilităţi pentru zodia SĂGETĂTOR

Sagetator Trimite prin YM

Săgetător - Berbec

O relaţie ca un foc de artificii, în care certurile nu sunt de durată. Au mulţi prieteni şi activează cu plăcere împreună. Dacă în privinţa sexului se înţeleg, restul vine de la sine atât într-o relaţie, cât şi într-o căsnicie.

Săgetător - Taur

Cum pe plan sexual patima Taurului nu face faţă impulsivităţii Săgetătorului, chiar şi o relaţie scurtă cere disciplină de ambele părţi, în timp ce o căsnicie va fi un miracol.

Săgetător - Gemenii

Urmărind noul, descoperă repede interese comune şi, deşi amândoi iubesc plăcerile, Gemenii devin prea critici pentru Săgetător. Relaţia scurtă este fără speranţe, dar poate deveni palpitantă prin căsătorie.

Săgetător - Rac

Zodii total opuse, Racul sensibil nu se poate apăra de Săgetător şi, deşi va fi o armonie sexuală, Săgetătorul va renunţa destul de repede. Se potrivesc mai bine ca prieteni decât ca amanţi, ca soţi s-ar certa mereu.

Săgetător - Leu

Leul are cheia cu care poate deschide inima Săgetătorului şi pot deveni parteneri minunaţi în pat. Stima reciprocă îi ajută să sară peste greutăţi, aşa că ei pot reuşi atât într-o relaţie minunată, cât şi într-o căsnicie.

Săgetător - Fecioară

Rămânându-le 23,5 ore pentru odihnă, uşuraticul Săgetător va găsi Fecioara plictisitoare. Nu au şanse de reuşită nici într-o relaţie, nici în căsnicie.

Săgetător - Balanţă

Toleranţa Balanţei este exact ceea ce caută iubăreţul Săgetător. Amândoi sunt receptivi la sex şi, plăcându-se, au stele favorabile atât pentru o relaţie scurtă, cât şi pentru o căsătorie.

Săgetător - Scorpion

Este o relaţie în care nenorocirea nu vine niciodată singură. Dorinţa Săgetătorului de libertate şi independenţă izbeşte dur nevoia de fideliatte a Scorpionului care va duce, dincolo de o atracţie sexuală vulcanică, la împlinirea unei relaţii foarte scurte, o căsătorie nefiind recomandată.

Săgetător - Săgetător

O combinaţie palpitantă dar haotică, cu multe nesocotinţe, nelinişti şi răutăţi. Vapoare care se întâlnesc numai noaptea în port.

Săgetător - Capricorn

Avântul Capricornului va fi respins de impulsivitatea Săgetătorului, iar când banii sunt o problemă, fluxul de neînţelegeri inundă atât relaţia scurtă, cât şi o eventuală căsnicie.

Săgetător - Vărsător

Rezonabilul Vărsător poate ţine echilibrul relaţiei şi, cum sexualitatea le va aduce mereu ceva nou, lipsa de gelozie îi va face o pereche fantezistă şi plăcută, care să poată culmina într-o căsătorie reuşită.

Săgetător - Peşti

Nici unul nu oferă certitudinea necesară celuilalt, sabia lui Damocles atârnând deasupra patului. Săgetătorul este complexat de timiditatea Peştilor, ajunge la depresie, relaţia devenind greoaie, iar căsnicia imposibilă.

Mai citiţi...

  • Compatibilităţi zodia SCORPION
    Compatibilităţi zodia SCORPION Scorpion - Berbec O combinaţie sexuală de înaltă tensiune. Amândoi egocentrici, dinamici şi cu atracţie pentru sex. Dar individualismul fiecăruia va face căsnicia şubredă, iar relaţia de scurtă durată. Scorpion - Taur Se satisfac reciproc în
  • Compatibilităţi pentru zodia BALANŢĂ
    Balanţă - Berbec Între ei se naşte o tensiune care face Balanţa să sufere. Ea nu este încântată de Berbecul neliniştit. Neînţelegerile care se nasc de aici sunt totuşi soluţionate relativ uşor în pat, pentru că
  • Compatibilităţi pentru zodia Gemeni
    Gemeni - Berbec Ambii sunt veseli, entuziaşti, iubesc schimbările. În pat nu se vor plictisi. Berbecul va da o relaţie fermă Gemenilor, lucru de care aceştia au nevoie. Capriciile şi instabilitatea Gemenilor excită Berbecul. Există premize excelente pentru

Ai o întrebare/comentariu?

Dacă vrei să discuţi mai multe, intră pe forum!