Compatibilităţi pentru zodia VĂRSĂTOR

Vărsător - Berbec

Berbecul agresiv şi dominant îl va descuraja pe Vărsătorul paşnic, iubitor de libertate. În privinţa sexului sunt plini de fantezie, se armonizează şi în alte domenii, dar căsătoria stă sub semnul îndoielii.

Vărsător - Taur

Taurul sentimental şi hipersenzual găseşte derutantă concepţia delăsătoare a Vărsătorului cu privire la sex. Doreşte nu numai un prieten, ci şi un partener de viaţă. Vărsătorul, dimpotrivă, vrea să-şi transforme partenerul în campion şi îşi găseşte multe activităţi în afara casei ceea ce repugnă Taurul. Se nasc multe conflicte de caracter.

Vărsător - Gemeni

Vărsătorul poate domina Gemenii care au o mare capacitate de adaptare la jocurile presexuale. Pot trece ore întregi în dormitor, dar fără sentimentalisme. Gemenii prea iritabili găsesc în Vărsător o influenţă stabilizatoare. O relaţie interesantă, o căsnicie bună, fără prea multă pasiune.

Vărsător - Rac

Racul, deosebit de sensibil, îl enervează pe Vărsător. Vărsătorul preferă o pasiune mai rece şi o concepţie de viaţă mai largă. Cu timpul va respinge Racul, lângă care căsnicia ar putea ridica probleme serioase.

Vărsător - Leu

Promite, pentru o anumită perioadă, o aventură excitantă. Probleme principale: Leul pune accent pe cap, iar Vărsătorul pe spirit. Problemele în relaţiile de lungă durată sunt prea explozive.

Vărsător - Fecioară

Nu există atracţie sexuală puternică. Fecioara [...]

Citeste articolul complet »

Cum putem cuceri şi cum putem respinge pe “VĂRSĂTOR”

Cum putem cuceri pe “VĂRSĂTOR”

Nu este greu să întâlneşti un Vărsător. Îl găseşti la petreceri, la cursuri de specializare, la biserică, la teatru, la concerte. Vărsătorii sunt buni organizatori de petreceri, unde se remarcă foarte uşor prin magnetismul personalităţii lor, prin faptul că devin parteneri de discuţii fascinanţi. Ei vorbesc despre idei, dar şi despre evenimente.
Cel care nu citeşte mult nu se potriveşte cu Vărsătorul. Le putem suscita interesul prin adevăr şi sinceritate. Prima întâlnire trebuie să fie stimulatoare din punct de vedere intelectual. Comentariile Vărsătorului sunt pline de umor, îl pasionează tot ceea ce este ieşit din comun, îi place să dăruiască, dar şi să primească.
Cel care primeşte un cadou trebuie să-l primească cu bucurie, chiar dacă darul este ciudat. Femeia Vărsător iubeşte mult bijuteriile ostentative şi parfumurile rare şi scumpe. Nu putem pretinde de la Vărsător să reacţioneze ca un om obişnuit, fiindcă motivele sale sunt ascunse adânc în misterul caracterului său şi nu-i place să fie controlat în ceea ce consideră el că are mai intim.
Veţi fi observat până în cele mai mici amănunte. Distanţarea lui se explică tocmai prin această dorinţă de a observa totul mai bine. Acesta este un semn bun, pentru că îşi analizează [...]

Citeste articolul complet »

Zone erogene la zodia VĂRSĂTOR

Pielea fină şi strălucitoare la Vărsător are o sensibilitate deosebită; interiorul coapselor, vârfurile sânilor sunt zone la a căror mângâiere uşoară sentimentul erotic poate atinge culmi nebănuite pentru firea sa romantică şi visătoare.
Predispoziţia către gingăşie determină savurarea mângâierilor calme, tandre, culminând cu frenezia sălbatică a orgasmului, care poate fi prelungit prin strângerea dureroasă a vârfurilor sânilor.
Simplul contact cu epiderma partenerului pe o suprafaţă cât mai mare transformă Vărsătorul într-un condensator a cărui descărcare de potenţial erotic oferă voluptăţi nebănuite.

Citeste articolul complet »

Potenţial erotic la bărbatul “VĂRSĂTOR”

Pe bărbatul Vărsător femeia îl interesează ca om, ca spirit şi ca suflet şi nu ca obiect sexual. Se apropie încet şi plin de tact, savurează uvertura mult timp înainte de a deveni activ. Putem bănui în el pe adevăratul artist în ale dragostei, dacă nu ar lungi prea mult preliminariile.
Trebuie stimulat din când în când şi atunci se dovedeşte plin de fantezie şi cu mare rezistenţă. Femeia care ştie ce vrea poate face orice cu el, dar numai cu tact şi în mod seducător. Patul este pentru el loc de joacă şi va încerca cu plăcere toate poziţiile.
Bărbatul vărsător este cel mai tolerant şi liberal dintre semnele zodiacului, deci, nimic nu i se va părea ieşit din comun. Pentru că îi plac experienţele, este de cele mai multe ori bisexual. Cucerirea femeii este pentru el mai importantă decât actul erotic.
Aplecarea sa spre tot ce este nou l-ar putea determina la perversităţi şi sadism.

Citeste articolul complet »

Bărbatul VĂRSĂTOR

Bărbatul VĂRSĂTOR

Primul contact cu el trebuie să aibă loc în domeniul spiritual, el vrea să respecte femeia ca om şi apoi ca iubită. Fără potrivire spirituală poate ajunge greu la potrivirea sexuală. Nu este un singuratic, ci o fire deschisă şi sociabilă.
Are mulţi prieteni, caută întotdeauna soluţii cu ecou în realitate. Este un analitic pur şi îi trezim interesul când îi dăm spre analiză o problemă spinoasă. Este deosebit de curios, gata să ajute, inventiv. Din naştere este puţin timid şi pasiv.
El aşteaptă până când femeia face primul pas. Ea este cea care trebuie să ia iniţiativa, dar aceasta nu înseamnă că este indiferent. Deşi inventiv, nu este ceea ce am putea numi “muncitor”. Din timp în timp trebuie stimulat, dar cu mult tact, pentru că nu suportă să fie dominat.

Nu-i place să dea explicaţii lungi, iar o neînţelegere îl face depresiv. Îţi pierzi timpul dacă îţi imaginezi că-l poţi lega de tine. El vrea să fie liber şi independent, îi plac călătoriile. Această nestatornicie are şi consecinţe în cercul de prieteni. În societate este deosebit de agreabil şi entuziasmat când face noi cunoştinţe.
Vărsătorul îţi scapă din mâni precum peştele. Plictisindu-se repede de omul cicălitor, îşi caută noi prieteni. Este talentat [...]

Citeste articolul complet »

Viaţa erotică la femeia VĂRSĂTOR

Viaţa erotică la femeia VĂRSĂTOR

În viaţa erotică, instinctul animalic nu este pe primul loc; femeia Vărsător idealizează dragostea şi aceasta trebuie să cuprindă multă gingăşie. Dragostea este pentru femeia Vărsător ca o muzică.
Nu trebuie să-i cerem în pat uitare completă, dar odată trezită, este în stare de orice, fiind plină de fantezie. Îşi copleşeşte partenerul cu gingăşii şi atenţii.
Femeia Vărsător doreşte să iubească atât sufletul, cât şi trupul bărbatului. Are o slăbiciune pentru bărbaţii mai în vârstă.

Citeste articolul complet »

Femeia VĂRSĂTOR

Femeia Vărsător are pretenţii foarte mari, cere de la iubit multă consideraţie, nu-i place să fie grăbită. O primă întâlnire se va termina foarte rar în pat. Nici a doua întâlnire nu înseamnă pentru ea începutul unui flirt.
Femeia Vărsător nu este pudică, dar doreşte să fie convinsă că această legătură este ceva serios. Femeia Vărsător este sensibilă şi are un puternic intelect. Prietenii o stimează, iar dacă îi place societatea, este foarte veselă şi acceptă cu plăcere o invitaţie de la prieteni, în ultima clipă.
Având o fire sinceră şi deschisă nu ştie să mintă. Dacă simpatizează pe cineva, îşi deschide nestingherită sufletul, de multe ori într-un mod nu prea prudent. Se amestecă cu pasiune în viaţa altora, dă sfaturi care nu sunt dorite, nici urmate.
Nu se dă înapoi de la munci bărbăteşti, îi plac meserii ca: mecanic auto, constructor, dar în cele mai multe cazuri o întâlnim în posturi de conducător. Răspunde provocărilor, preia cu plăcere noi responsabilităţi, pentru că este convinsă că poate face faţă.
Fiind inteligentă, nu se sperie de greutăţi şi găseşte multă înţelegere pentru alţii. Cel mai bine se impune când trebuie să conlucreze cu alţii, trăsătură caracteristică apreciată de către oamenii inteligenţi.
Fiind o umanistă pură, o interesează toate problemele lumii. O vom întâlni [...]

Citeste articolul complet »