Coafura intimă sau bikini design

Ingrijire ten, Tendinte frumusete
Coafura intimă sau bikini design

Expresia “coafura intimă” pentru mulţi este asociată cu o formă de perversiune sexuală, deşi, este un procedeu extrem de normal, care poate să aducă în viaţa voastră intimă o notă aparte de erotism. In plus, contribuie şi la igiena zonei intime.
Mai toate femeile frecventează saloanele de coafură ca să îşi mai aranjeze părul. Acest lucru poate fi făcut cu succes şi pentru zona intimă, în acest fel îi creăm un look mai atrăgător.
O serie de cercetări au arătat că mai mult de jumătate din bărbăţi sunt excitaţi atunci când femeia are un păr bogat jos. Dar sunt şi cei cărora le place lipsa acestui păr.
Coafura intimă/bikini design
Dar coafura intimă nu este o noutate. Încă din vechime, femeile se epilau în zona intimă, şi nu numai din considerente de igienă. Pielea fină şi epilată era considerată importantă pentru frumuseţea unei femei.
În Europa coafurile intime au devenit foarte populare abia după revoluţia sexuală din anii ‘60. La început acestea erau realizate cu o foarfecă şi o lamă. În schimbul lor a venit epilarea cu ceara. Bikini-designul de azi înseamnă nu doar o simplă epilare, ci şi vopsirea părului pubian, decorarea acestei zone cu strasuri, sclipici sau pene.
De asemenea, mai nou, se [...]

Citeste articolul complet »

Potenţial erotic femeia LEU

Leu

Potenţial erotic femeia LEU
Având convingerea că orice bărbat trebuie să fie fericit că o are, nu va aştepta pe nici unul şi nu vede de ce ar trebui să-l ademenească. Îi place jocul nevinovat, nu tânjeşte după un bărbat şi este prea mulţumită de sine pentru a deveni agresivă sexual.
Intuieşte puterea sa asupra bărbaţilor şi nu concepe ca un bărbat să îndrăznească să nu fie oricând la dispoziţia sa. În căminul ei creează o atmosferă de strălucire şi frumuseţe, îmbrăcându-se strident pentru a manipula şi nu pentru a seduce.
Când consideră momentul potrivit, se dezbracă cu mişcări leneşe şi voluptuoase (mai mult plăcerea ei decât a partenerului) şi vai de cel care încearcă să o posede repede sau cu forţa. Nu se doreşte originală sau inventivă în pat, preferând drumul lung şi convenţional şi numai dacă pasiunea i se trezeşte brusc, devine o parteneră cu reacţii sexuale puternice, cicatricile bărbaţilor fiindu-i mărturie, după care aşteaptă să fie lăudată.
În timpul actului sexual îi place să domine, dar se multumeşte în final cu egalitatea. În jocul introductiv îi place să-i fie atinse obrazul, urechile, gâtul şi interiorul coapselor, metoda ei preferată fiind aceea de a-l lăsa pe partener să străbată singur o jumătate [...]

Citeste articolul complet »

Femeia TAUR

Taur
Femeia TAUR

Născută sub semnul planetei Venus întruchiparea iubirii, nu face nici un efort pentru a place, a duce în ispită. Adesea gingaşă, feminină, este suficient să-şi arunce ochii o clipă asupra bărbatului dorit. O scurtă privire pe sub gene farmecă, promite. Magnetismul ei erotic natural, neprefăcut, captează interesul bărbaţilor. Ei se simt subjugaţi, de această fiinţă plină de feminitate şi promisiuni.
Mulţi dintre ei cred că o pot cuceri cu uşurinţă şi nu ştiu că se află în faţa unei cetăţi cu ziduri înalte. Nu este o uşuratică. Dimpotrivă, pretenţiile şi exigenţa ei în alegerea partenerului bat departe, spre căsătorie.
Când priveşte printre gene cu mult farmec, ea evaluează, cântăreşte personajul din faţă cu multă agilitate. Bărbatul care doreşte o aventură cu ea are şanse zero dacă trece direct la subiect, fără introducere. Când este curtată, sensibilă fiind, simte spontan prefăcătoria, dorinţele mascate. Fiindcă posedă o rară intuiţie dublată de calcul rece.

Dintre semnele de pământ este firea cea mai conservatoare şi mai exigentă. Îşi alege viitorul soţ dintre bărbaţii serioşi, convinşi că familia reprezintă cu adevărat rostul existenţei. Se dedică soţului, copiilor, casei devenind rapid dominatoare şi exclusivistă.
Căsătoria nu-i aduce noroc întotdeauna. Trăieşte mult, ţine casa, copiii şi soţul “în lesă”. Dacă bărbatul [...]

Citeste articolul complet »

Zone erogene la zodia VĂRSĂTOR

Varsator

Pielea fină şi strălucitoare la Vărsător are o sensibilitate deosebită; interiorul coapselor, vârfurile sânilor sunt zone la a căror mângâiere uşoară sentimentul erotic poate atinge culmi nebănuite pentru firea sa romantică şi visătoare.
Predispoziţia către gingăşie determină savurarea mângâierilor calme, tandre, culminând cu frenezia sălbatică a orgasmului, care poate fi prelungit prin strângerea dureroasă a vârfurilor sânilor.
Simplul contact cu epiderma partenerului pe o suprafaţă cât mai mare transformă Vărsătorul într-un condensator a cărui descărcare de potenţial erotic oferă voluptăţi nebănuite.

Citeste articolul complet »

Potenţial erotic la bărbatul “VĂRSĂTOR”

Varsator

Pe bărbatul Vărsător femeia îl interesează ca om, ca spirit şi ca suflet şi nu ca obiect sexual. Se apropie încet şi plin de tact, savurează uvertura mult timp înainte de a deveni activ. Putem bănui în el pe adevăratul artist în ale dragostei, dacă nu ar lungi prea mult preliminariile.
Trebuie stimulat din când în când şi atunci se dovedeşte plin de fantezie şi cu mare rezistenţă. Femeia care ştie ce vrea poate face orice cu el, dar numai cu tact şi în mod seducător. Patul este pentru el loc de joacă şi va încerca cu plăcere toate poziţiile.
Bărbatul vărsător este cel mai tolerant şi liberal dintre semnele zodiacului, deci, nimic nu i se va părea ieşit din comun. Pentru că îi plac experienţele, este de cele mai multe ori bisexual. Cucerirea femeii este pentru el mai importantă decât actul erotic.
Aplecarea sa spre tot ce este nou l-ar putea determina la perversităţi şi sadism.

Citeste articolul complet »

Viaţa erotică la femeia CAPRICORN

Capricorn
Viaţa erotică la femeia CAPRICORN

Femeia Capricorn se aprinde repede. Un gest oricât de mic, un compliment sau o mângâiere sunt de ajuns pentru a o aprinde. Nu are nevoie de preambul îndelungat.
În pat va prelua comanda. Are o mare stabilitate în dragoste şi aşteaptă acelaşi lucru de la partener. Variaţiile originale n-o interesează. Este adepta tradiţionalismului. De ce să se complice dacă merge pur şi simplu?
Stăpână pe ea va impune ritmul, actul sexual devenind sălbatic, cu zgârieturi şi strigăte de plăcere. Îi place ca actul să dureze mult, să fie chiar reluat.
Şi pentru că este calculată în actul erotic, dorinţele ei de satisfacţie se vor apropia de nimfomanie. Atenţie, muşcă cu plăcere, fiindcă aceasta o stimulează!
Femeia Capricorn poate avea înclinaţii spre sadism. Pare rece, dar aceasta este masca ei. După ce-şi scoate masca, putem avea surprize.

Citeste articolul complet »

Potenţial erotic la bărbatul CAPRICORN

Capricorn
Potenţial erotic la bărbatul CAPRICORN

La bărbatul Capricorn, sexul este tot ce poate oferi mai mult. El crede că un om iubeşte cu adevărat numai dacă înţelege pasiunea fizică. Actul sexual este un act impulsiv, dar îşi planifică şi această activitate, ca şi întreaga viaţă.
Preferă femeile ce-i simt dorinţa şi nu-l silesc să facă primul pas sau să se străduiască prea mult. Femeia trebuie să cunoască trucurile amorului şi să-i pregătească multe surprize.
Este mândru de potenţa sa sexuală şi de capacitatea sa de a satisface o femeie fără să se consume prea mult.
Dragostea trebuie să se desfăşoare într-un loc comod, cu multe perne, lumină difuză, muzică discretă şi o băutură mai deosebită. Iubeşte dansul şi îi place să-şi legene partenera în ritmul muzicii.
Bărbatul Capricorn nu suportă să fie dirijat, să i se spună ce şi cum să facă, deoarece se mândreşte cu capacitatea sa de a-şi satisface partenera. În tinereţe este complexat de fete şi de aceea prezintă tendinţe spre masturbare, tehnică de care nu scapă nici mai târziu. Prezintă înclinaţii şi spre perversiuni; când se loveşte de opoziţie foloseşte forţa.

Citeste articolul complet »