Cum îi respingem pe TAURI

Cum îi respingem pe TAURI
Ar fi de ajuns să ne comportăm în contradicţie cu recomandările date în articolul “Cum îi cucerim pe Tauri”, însă legătura cu un Taur nu se desface uşor. O lungă convieţuire cu el va cere dublarea timpului pentru despărţire.
El se ataşează uşor şi orice ruptură îl ingrijorează, îl face să se simtă ameniţat de un viitor nesigur. Conservatori, stăpâniţi de oarecare inerţie, consideră despărţirea ca pe o mare dramă a vieţii.
Îi sperie singurătatea. Fii risipitor, grosolan, neglijent, dezordonat, contradictoriu în argumente, delăsător, uituc, frivol, pus pe aventuri galante şi te va dispreţui. Atenţie!, durează ceva până scapi de un Taur.

Citeste articolul complet »

Cum îi cucerim pe TAURI

Cum îi cucerim pe TAURI
Implicaţi-i, provocaţi-i să-şi spună părerea despre o temă ce stârneşte controverse. Cereţi-le sfatul, solicitând celor din jur atenţia. Garantaţi-le că părerea lor este necesară, că va atârna greu în limpezirea unei chestiuni. Spuneţi-le că umorul lor este deosebit.
Invitaţi-i la un restaurant renumit prin calitatea produselor culinare, a băuturilor şi serviţi-i cu îndestulare. Când vin în casa voastră gătiţi-le mâncăruri “speciale”; o plăcintă cu răvaşe dedicate lor sau o salată boeuf care are scris numele lor pe blat, îi încântă.
Nu vă arătaţi risipitori, dimpotrivă, convingeţi-i că aţi gătit pentru ei ceva special, cu bani puţini, deoarece le plac oamenii ce ştiu să-şi administreze economic veniturile.
Insistaţi pe tema “îmi place să mănânc bine, să mă îmbrac pe bani puţini”. Femeia Taur apreciază asemenea cumpătare şi descurcăreţe.
Semn de pământ, Taurii sunt foarte realişti. Cu gândul mereu la ziua de mâine, simt valoarea şi o preţuiesc, urându-i pe risipitori, deci numai acţionând în consecinţă îi puteţi cuceri.
Dăruiţi-le smaralde, sunt preferatele lor, convinşi că le aduc noroc.

Citeste articolul complet »

Bărbat TAUR

Bărbat TAUR

Bărbat TAUR - Caracteristicile zodiei
Încăpăţânat, nerăbdător, insistent bate la uşă până i se deschide. Nu-i scapă nimic, vede tot, simte tot. Nu aplică o tehnică rafinată spre convingerea partenerei. El atacă puternic, în forţă, chiar riscând să fie învins, dar nu bate în retragere. Alţii, bărbaţi puternici, zdraveni, nu atacă decât când sunt în pericol. El iubeşte lupta.
Faţă de schimbările care îi marchează viaţa manifestă rezerve, chiar o anumită aversiune. Nu se lasă condus sau influenţat. Înainte de a lua o decizie analizează toate aspectele problemei cu atât de multă rezervă, încât problema în sine rămâne nerezolvată.

Riscul îl face rezervat şi, mai repede, procedează cum îl taie capul decât să asculte un sfat prevenitor. Viguros, cu un fizic plăcut, are numeroase aventuri amoroase. Este gelos, meticulos, încăpăţânat, dar şi un bun familist. Nu-i plac femeile spirituale.
Este un sportiv îndrăgostit de natură. Spre maturitate se va îngrăşa. Relaţiile sociale le clădeşte pe calcul şi dependenţă nu pe amiciţie sau efect. Poate face carieră în comerţ, activităţi bancare, artă, sport, electronică. Necruţător cu subalternii, e bine să-şi tempereze pornirile, să fie mai cooperant.
Are momente de invidie pe succesul altora. Acest defect îl poate atrage în procese de conştiinţă sau chiar procese prin [...]

Citeste articolul complet »

Zone erogene la TAURI

Zone erogene la TAURI
Gâtul. Sărutările tandre, urmate de îmbrăţişări fierbinţi aprind fantezia Taurului.
Să nu uitaţi: Taurii se aprind încet, deci preambulul durează mult. Nu forţaţi nota, nu încetiniţi ritmul.
Lent, dar sigur, punctul culminant este atins.

Citeste articolul complet »

Femeia TAUR

Femeia TAUR

Născută sub semnul planetei Venus întruchiparea iubirii, nu face nici un efort pentru a place, a duce în ispită. Adesea gingaşă, feminină, este suficient să-şi arunce ochii o clipă asupra bărbatului dorit. O scurtă privire pe sub gene farmecă, promite. Magnetismul ei erotic natural, neprefăcut, captează interesul bărbaţilor. Ei se simt subjugaţi, de această fiinţă plină de feminitate şi promisiuni.
Mulţi dintre ei cred că o pot cuceri cu uşurinţă şi nu ştiu că se află în faţa unei cetăţi cu ziduri înalte. Nu este o uşuratică. Dimpotrivă, pretenţiile şi exigenţa ei în alegerea partenerului bat departe, spre căsătorie.
Când priveşte printre gene cu mult farmec, ea evaluează, cântăreşte personajul din faţă cu multă agilitate. Bărbatul care doreşte o aventură cu ea are şanse zero dacă trece direct la subiect, fără introducere. Când este curtată, sensibilă fiind, simte spontan prefăcătoria, dorinţele mascate. Fiindcă posedă o rară intuiţie dublată de calcul rece.

Dintre semnele de pământ este firea cea mai conservatoare şi mai exigentă. Îşi alege viitorul soţ dintre bărbaţii serioşi, convinşi că familia reprezintă cu adevărat rostul existenţei. Se dedică soţului, copiilor, casei devenind rapid dominatoare şi exclusivistă.
Căsătoria nu-i aduce noroc întotdeauna. Trăieşte mult, ţine casa, copiii şi soţul “în lesă”. Dacă bărbatul [...]

Citeste articolul complet »

Zodia TAUR

Zodia TAUR

Zodia Taur
Cea mai strălucitoare stea din constelaţie este Aldebaran (situată în centrul Pleiadelor). Taurul este un element de pământ şi semn masculin. Definitorii pentru Taur sunt: munca, răbdarea, simţul practic, conservatorismul şi încăpăţânarea, refuzul ideilor noi prea îndrăzneţe, care nu s-au mai pus în practică. Taurul este prizonierul pământului unde el se simte în siguranţă. Nu vei convinge un Taur să accepte viaţa boemă. El munceşte cu stăruinţă şi tot ceea ce-şi doreşte este o viaţă tihnită.
Taurul mai înseamnă posesiune şi dominare. Nu vei găsi femeie în Taur care să accepte alt şef în familie decât pe ea însăşi. Încăpăţânaţi şi rezervaţi cei din Taur sunt oameni de mare încredere. Refuză orice impunere în conduită, profesie ori viaţă socială. Iniţiativele lor se rezumă la domeniul experienţei căpătate de la părinţi, a dogmelor şi obiceiurilor îmbrăţişate de majoritatea oamenilor.

Sunt cei mai mari păstrători ai tradiţiilor strămoşeşti - indiferent de neamul din care vin. Încăpăţânarea şi statornicia le dă competenţă în obositoarele şi dificilele probleme financiare, în care adesea, ajung experţi. Iubesc plăcerile simple şi hrana gustoasă.
Îndrăgesc hainele scumpe şi trainice, moda obişnuită şi verificată. Posedă simţul valorii autentice. Binecunoscuta remarcă “sunt prea săracă să-mi cumpăr haine ieftine” a fost făcută de [...]

Citeste articolul complet »

Compatibilităţi pentru zodia TAUR

Taur - Berbec

Taurului conservator şi reţinut nu-i plac excesele Berbecului. Pot fi prieteni, dar nu soţi. Aventurile extraconjugale ale Berbecului l-ar duce la exasperare pe Taurul potolit. Sunt firi contrastante. Taurul îşi va da silinţa să-şi satisfacă partenerul şi ar putea fi o legătură tandră dacă Taurul ar putea să se prefacă că nu vede salturile lăturalnice ale Berbecului.

Taur - Taur

Ca femeie şi mamă, femeia acestei zodii are un surplus de afectivitate. Ea se dăruieşte, în timp ce bărbatul Taur este mai rece, se plictiseşte repede, fuge de lângă nevastă în braţele altei femei. Deci prietenie da, căsătorie ba.

Taur - Gemeni

Încăpăţânaţi, dar statornici, Taurii nu-i înţeleg pe Gemenii ce sar mereu din floare în floare. Fanteziile Gemenilor, atraşi mereu de situaţii noi, cu o activitate mentală speculativă, sunt în contratimp cu natura conservatoare a Taurului. Sunt incompatibili. Relaţii scurte, cu urmări nefaste.

Taur - Rac

Racul sensibil şi plin de fervoare sentimental - erotică, influenţează pozitiv relaţiile Taurului. Romanticul şi liniştitul Rac este pe placul Taurului posesiv, dar statornic. Este posibilă prietenia şi căsnicia dacă Taurul va fi afectiv şi va răspunde afectivităţii Racului cu tandreţe şi blândeţe.

Taur - Leu

Ambii vor să-şi impună autoritatea. Pot avea o relaţie erotică fierbinte, dar exaltarea [...]

Citeste articolul complet »