Compatibilităţi pentru zodia TAUR

Taur Trimite prin YM

Taurului conservator şi reţinut nu-i plac excesele Berbecului. Pot fi prieteni, dar nu soţi. Aventurile extraconjugale ale Berbecului l-ar duce la exasperare pe Taurul potolit. Sunt firi contrastante. Taurul îşi va da silinţa să-şi satisfacă partenerul şi ar putea fi o legătură tandră dacă Taurul ar putea să se prefacă că nu vede salturile lăturalnice ale Berbecului.

 • Taur - Taur

Ca femeie şi mamă, femeia acestei zodii are un surplus de afectivitate. Ea se dăruieşte, în timp ce bărbatul Taur este mai rece, se plictiseşte repede, fuge de lângă nevastă în braţele altei femei. Deci prietenie da, căsătorie ba.

 • Taur - Gemeni

Încăpăţânaţi, dar statornici, Taurii nu-i înţeleg pe Gemenii ce sar mereu din floare în floare. Fanteziile Gemenilor, atraşi mereu de situaţii noi, cu o activitate mentală speculativă, sunt în contratimp cu natura conservatoare a Taurului. Sunt incompatibili. Relaţii scurte, cu urmări nefaste.

 • Taur - Rac

Racul sensibil şi plin de fervoare sentimental - erotică, influenţează pozitiv relaţiile Taurului. Romanticul şi liniştitul Rac este pe placul Taurului posesiv, dar statornic. Este posibilă prietenia şi căsnicia dacă Taurul va fi afectiv şi va răspunde afectivităţii Racului cu tandreţe şi blândeţe.

 • Taur - Leu

Ambii vor să-şi impună autoritatea. Pot avea o relaţie erotică fierbinte, dar exaltarea permanentă a Leului îl sperie pe Taurul domol. Realismul, încăpăţânarea Taurului, dorinţa de a domina îl înfurie pe Leul care vrea să fie centrul universului. Uniune total nepotrivită. Un zodiac vechi spunea “Taurul şi Leul sunt două pietre de moară, care în loc să macine grâul, se macină între ele”.

 • Taur - Fecioară

Pentru Fecioara rezervată şi timidă Taurul impetuos înseamnă îngrijorarea de a nu-i satisface toate dorinţele. Dacă Taurul ştie să-i menajeze temerile, să-şi domolească firea, Fecioara se va simţi protejată, lăsându-se cu totul în voia lui. Sunt multe şanse pentru o căsătorie armonioasă.

 • Taur - Balanţă

Şanse reale pentru prietenie şi căsătorie. Taurul înflăcărat este pe placul Balanţei pasionale, iubitoare, cu multe trăiri erotice, plină de dramatism şi căldură afectivă. Conservatorismul, prudenţa Taurului, conferă siguranţă şi protecţie Balanţei neîncrezătoare în propriile-i forţe.

Taurul nu ştie să ierte, Scorpionul este răzbunător. Sunt două firi aprinse, însetate de viaţă erotică însă dornice fiecare să-şi impună forţa, intolerante, greu de convins cu argumentele dialogului. Nu pot convieţui o perioadă lungă. Totuşi nativii evoluaţi ai celor două zodii, cu o educaţie aleasă şi spirit superior, care ştiu ce înseamnă iertarea şi compasiunea pot realiza o căsătorie admirabilă. Se mai întâmplă…

 • Taur - Săgetător

Taurul încearcă să-l strunească pe Săgetător care-şi iubeşte libertatea şi independenţa. Sexual, Taurul va fi satisfăcut de Săgetător, dar nu-i va conveni tendinţa acestuia de a căuta iubire în toate părţile. Deşi se înţeleg bine în pat, Săgetătorul fără scrupule şi uşuratic este un amant mai bun, dar un soţ rău.

Aceleaşi tendinţe sexuale, dar melancolia şi pesimismul Capricornului îl inhibă pe Taur, în timp ce Capricornului nu-i place că Taurul dă mai puţin decât primeşte. Între ei nu există romantism, ci numai o legătură convenţională, indiferent de durată.

 • Taur - Vărsător

Vărsătorul nu ţine la sex, dar nici Taurul pătimaş nu poate fi satisfăcut de o iubire platonică. Vărsătorului îi place începutul, deci o aventură rapidă este posibilă, în timp ce o căsnicie va eşua.

 • Taur - Peşti

Peştii au un temperament sexual năvalnic, sunt nestatornici, dar Taurului nu-i plac asemenea lucruri. Dacă ajută Peştii să-şi satisfacă fanteziile, încurajându-i cu tact, el va putea salva căsătoria (sau prietenia).

Mai citiţi...

 • Compatibilităţi pentru zodia Berbec
  Berbec - Berbec Dominatori în toate, dar cu deosebire în actul iubirii, nu vor avea o relaţie strălucită. Vor lupta mereu pentru supremaţie. În luptă învinge cel mai îndrăzneţ, cu spirit de luptător. Rezultatul: ambii vor
 • Compatibilităţi pentru zodia BALANŢĂ
  Balanţă - Berbec Între ei se naşte o tensiune care face Balanţa să sufere. Ea nu este încântată de Berbecul neliniştit. Neînţelegerile care se nasc de aici sunt totuşi soluţionate relativ uşor în pat, pentru că
 • Compatibilităţi pentru zodia SĂGETĂTOR
  Săgetător - Berbec O relaţie ca un foc de artificii, în care certurile nu sunt de durată. Au mulţi prieteni şi activează cu plăcere împreună. Dacă în privinţa sexului se înţeleg, restul vine de la sine

Ai o întrebare/comentariu?

Dacă vrei să discuţi mai multe, intră pe forum!