Compatibilităţi zodia SCORPION

Scorpion Trimite prin YM

Compatibilităţi zodia SCORPION

Scorpion - Berbec

O combinaţie sexuală de înaltă tensiune. Amândoi egocentrici, dinamici şi cu atracţie pentru sex. Dar individualismul fiecăruia va face căsnicia şubredă, iar relaţia de scurtă durată.

Scorpion - Taur

Se satisfac reciproc în pat. Amândoi sunt mândri, încăpăţânaţi şi firi dominatoare, dar cum dorinţele lor sexuale se aseamănă, este posibilă o relaţie de scurtă durată. O căsnicie este îndoielnică.

Scorpion - Gemenii

Chiar dacă se înţeleg în problemele sexuale, au nevoie de concesii reciproce. Gemenii iau lucrurile prea în uşor, iar Scorpionul este prea profund. Relaţia dintre ei va fi şubredă, iar căsnicia greoaie.

Scorpion - Rac

Sunt permanent în scurt-circuit, iar certurile explozive pot degenera în brutalitate. Scorpionul nu dă Racului atenţia şi politeţea necesare, rănindu-i mândria şi, deşi se atrag fizic, o relaţie între ei poate fi interesantă, dar o căsnicie va fi groaznică.

Scorpion - Leu

O relaţie palpitantă, dar căsnicia trebuie evitată.

Scorpion - Fecioară

Deşi sunt interese comune pe multe planuri, în cel sexual sunt diferiţi. Dacă Fecioara se acomodează geloziei Scorpionului, între ei va fi o relaţie spirituală bună, dar cum Scorpionul caută o împlinire sexuală, căsnicia între ei nu este o reuşită.

Scorpion - Balanţă

Prea posesiv şi gelos pentru Balanţă, Scorpionul o surprinde de multe ori, dar, cum Balanţa este sensibilă şi iertătoare şi cum amândoi sunt pătimaşi, vor lua problemele vieţii în serios şi vor avea o relaţie şi o căsnicie pline de fulgere şi scântei, dar şi cu multe clipe de neuitat.

Scorpion - Scorpion

Dacă în direcţia sexuală relaţia dintre ei ar putea lua foc, cum amândoi sunt hotărâţi, posesivi, geloşi şi impunători, relaţia dintre ei va avea o singură fericire - patul. Dar cum într-o căsnicie acest lucru nu e de ajuns…

Scorpion - Săgetător

La ei poţi economisi cadoul de nuntă, pentru că Scorpionul iubeşte casa, iar Săgetătorul are geamantanul făcut. Asta înseamnă o prăpastie. Atracţia sexuală dintre ei poate favoriza o relaţie, dar în nici un caz o căsnicie.

Scorpion - Capricorn

Amândoi sunt docili, ambiţioşi şi se înţeleg pe plan sexual, Scorpionul neavând nimic împotriva lipsei sentimentelor, ceea ce conduce, surprinzător, la o relaţie strânsă şi la o căsătorie puternică.

Scorpion - Vărsător

Scorpionul nu agreează atitudinea schimbătoare a Vărsătorului, posibilităţile sale de adaptare ajutându-l să reziste un timp. O relaţie foarte scurtă este posibilă, dar o căsnicie în nici un caz.

Scorpion - Peşti

Înţelegându-se pe plan sexual, au trăiri profunde. Dominaţi formal de Scorpion, Peştii se bucură de independenţă şi sprijin. Relaţiile dintre ei pot fi o reuşită, iar căsnicia le va conferi stabilitate reciprocă.

Mai citiţi...

  • Compatibilităţi pentru zodia BALANŢĂ
    Balanţă - Berbec Între ei se naşte o tensiune care face Balanţa să sufere. Ea nu este încântată de Berbecul neliniştit. Neînţelegerile care se nasc de aici sunt totuşi soluţionate relativ uşor în pat, pentru că
  • Compatibilităţi zodia PEŞTI
    Peşti - Berbec Întrucât Berbecul dinamic epuizează potenţa Peştilor, între ei s-ar putea statornici o relaţie, ba chiar o căsătorie. Peşti - Taur Deşi sunt la fel de sentimentali, Peştii au nevoie de indulgenţă. Taurul, fire mai exaltată
  • Compatibilităţi pentru zodia FECIOARĂ
    Fecioară - Berbec Fecioara este prea complicată ca să-l satisfacă pe Berbecul nesaţios, ceea ce va conduce la o relaţie fără perspective, la o căsătorie ratată. Fecioară - Taur Fecioara este un partener sexual prea pasional pentru Taur,

Ai o întrebare/comentariu?

Dacă vrei să discuţi mai multe, intră pe forum!