Bărbatul SĂGETĂTOR

Sagetator Trimite prin YM

Vesel, şarmant şi spiritual, îţi dă impresia că eşti cea mai interesantă femeie, dar dacă te uiţi în ochii lui, vei observa că priveşte la mai multe femei. Cum vede o femeie frumoasă se învârte în jurul ei, complimentând-o şi făcând totul pentru a o vrăji, fiind un idealist romantic în materie de femei.

Indiferent de dezămăgire, optimismul său rămâne intact, dorind să fie îndrăgostit, dar ferindu-se să fie legat. Nici o aventură nu durează. Nu suportă gelozia şi luptă din toate puterile împotriva legăturilor prea strânse.

Îi plac femeile cu experienţă, actul de căsătorie prevăzând pentru el o “clauză” a libertăţii, pentru că niciodată nu ştie exact ce vrea. Este deschis şi vorbeşte liber, fără tact, dar ca prieten este foarte accesibil, tolerant şi jovial.

Oricare dintre femei este numai o treaptă în drumul său către maturizare, dorind o concordanţă fizică şi psihică. Îi plac secretele şi, chiar atunci când nu este necesar, va ţine o legătură secretă.

Este predispus depresiei şi nervozităţii, momente care durează totuşi puţin, putând însă să sperie o femeie cu accesele sale de furie. Are multă ambiţie, este mărinimos, iubeşte luxul, face cadouri costisitoare şi este un excelent povestitor în cercurile sale.

Caracterul său corespunde variaţiunilor de contacte sau întâmplări, fiind prototipul omului care în faţa unui ghişeu va cere un bilet de călătorie astfel: “Daţi-mi, vă rog, un bilet pentru undeva. Am prieteni peste tot”.

Curiozitatea sa este nestăvilită şi caută întotdeauna certitudini. Căsătorit sau nu, rămâne o viaţă întreagă celibatar.

Mai citiţi...

  • Potenţial erotic la bărbatul Rac
    Bărbatul Rac are nevoie de continuă încurajare, situaţie în care poate deveni un amant minunat. Îi place să dea lecţii de sex, plăcându-i să-şi conducă partenera pas cu pas într-o viaţă sexuală complexă, explicându-i ce
  • Bărbatul FECIOARĂ
    Dominat de Mercur, planeta gândirii logice, se remarcă printr-un intelect ascuţit şi spiritualitate. Primul lucru care-l interesează despre un om este dacă are bani şi cum şi-i mânuieşte, considerând un păcat cheltuirea nesocotită a lor. Nu
  • Viaţa erotică la femeia Săgetător
    Femeia Săgetător adoră actul sexual în natură (cort, rulotă, ştrand sau pe iarbă), motiv pentru care găsim destule femei Săgetător pe plaja nudiştilor. Savurează contactul sexual, dar nu-i plac uverturile lungi, interesul său de căpetenie fiind

Ai o întrebare/comentariu?

Dacă vrei să discuţi mai multe, intră pe forum!