Ingrediente:
- 1,5 kg peste crap
- 500 gr fasole pastai
- 1 pahar cu vin alb
- 3 cepe
- 1 legatura de patrunjel
- 2 foi de dafin
- boabe de piper
- ulei sare
Mod de preparare:
- Se pune fasolea la fiert, in apa cu sare.
- Separat, se curata pestele si se condimenteaza. Apoi, se aseaza pe o tava unsa cu ulei si se pune la cuptor, la foc moderat.
- Dupa 10 minute, se stropeste pestele cu vin. Se pun cateva boabe de piper si foile de dafin.
- Periodic, se unge crapul cu sosul din tava.
- La final, se presara verdeata si ceapa taiata marunt, calita separat.
- Dupa ce este gata, asezam pestele pe un platou, iar langa, pastaile fierte.
- Se serveste cald.
Pofta buna!
Etichete: mancaruri dietetice, retete dietetice, retete peste